Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 20 lis 2005, 18:55

Ajgor pisze:Primo (idąc za Twoim przykładem) nie było to stwierdzenie skierowane do Ciebie więc się nie mieszaj i patrzaj swoich spraw a nie tam gdzie Cię nie chcą. Priom - to chyba nie wiesz co to jest symulacja
Drogi Ajgorze.
Być może jeszcze o tym nie wiesz, ale jednym z moich zadań stało się przeglądanie takich tematów jak ten i pilnowanie porządku. Stwierdziłeś, że Jarzyna ma problemy z myśleniem mimo, że nie masz ku temu podstaw. Jak masz to przedstaw je. Nie Ty będziesz decydował co mam czytać i w co się mam wtrącać. Twoja wypowiedź (ta pierwsza na którą odpowiedział Jarzyna) w porównaniu do pozostałych stała na niskim poziomie i zostało Ci to wypomniane.
Ajgor pisze:Wybacz, ale to nie Ty mi będziesz mówił w jakim tonie mam pisać swoje zdanie i jeżeli będę chciał to będę stosował nawet 2 hiperbole w zdaniu, a jak Ci się nie podbają to ich nie czytaj i sprawka załatwiona Very Happy Pozdrawiam Twoją osobę serdecznie
Bardzo mi przykro z tego powodu, że MUSZĘ czytać wszystkie wypowiedzi więc tutaj nie dojdziemy do porozumienia. Po prostu zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz następnym razem. I nie ośmieszaj się tak jak wcześniej. Nie da się przedstawić czyjejś opinii jednocześnie wyolbrzymiając ją (hiperbola) bo nie będzie to już prawdziwe wtedy.

Koniec dyskusji bo nie mam czasu na takie gadki.

Wróć do „Hiszpania”