Drogi Ajgorze.Ajgor pisze:Primo (idąc za Twoim przykładem) nie było to stwierdzenie skierowane do Ciebie więc się nie mieszaj i patrzaj swoich spraw a nie tam gdzie Cię nie chcą. Priom - to chyba nie wiesz co to jest symulacja
Być może jeszcze o tym nie wiesz, ale jednym z moich zadań stało się przeglądanie takich tematów jak ten i pilnowanie porządku. Stwierdziłeś, że Jarzyna ma problemy z myśleniem mimo, że nie masz ku temu podstaw. Jak masz to przedstaw je. Nie Ty będziesz decydował co mam czytać i w co się mam wtrącać. Twoja wypowiedź (ta pierwsza na którą odpowiedział Jarzyna) w porównaniu do pozostałych stała na niskim poziomie i zostało Ci to wypomniane.
Bardzo mi przykro z tego powodu, że MUSZĘ czytać wszystkie wypowiedzi więc tutaj nie dojdziemy do porozumienia. Po prostu zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz następnym razem. I nie ośmieszaj się tak jak wcześniej. Nie da się przedstawić czyjejś opinii jednocześnie wyolbrzymiając ją (hiperbola) bo nie będzie to już prawdziwe wtedy.Ajgor pisze:Wybacz, ale to nie Ty mi będziesz mówił w jakim tonie mam pisać swoje zdanie i jeżeli będę chciał to będę stosował nawet 2 hiperbole w zdaniu, a jak Ci się nie podbają to ich nie czytaj i sprawka załatwiona Very Happy Pozdrawiam Twoją osobę serdecznie
Koniec dyskusji bo nie mam czasu na takie gadki.