Milan nie zachwyca, dziś przegrana na wyjeździe. W środe mecz rossonerich równierz na wyjeździe. W Stambule na pewno licznie zgromadza się fani Fenerbache.
Shalke - PSV - niby PSV ma 1 miejsce w grupie, dorobek bodajże 7 punktów, a patrząc na bilans (2/3) nie strzela PSV zbyt wielu bramek, a ostatnio w lidze nieoczekiwany remis z RKC w lidze 4-4.
Real - Lyon Dla mnie wielka niewiadoma. Liczby przemawiaja za Lyonem. Real ma przewage swojego stadionu (choc nie przydało sie to przeciwko Barcy) no i własnie...chcą pokazac kibicom, ze przegrana z Barceloną to "wypadek przy pracy".
Liverpool - R. Betis tu intuicja podpowiada mi bym postawił na LFC. Na swoim stadionie pokonują niemal każdego rywala. Jak się sezon temu okazało właśnie szczególnie w LM. Btis przegrał derby, moze tez ma cos do udowodnienia...?
Inter - Artmedia wydawało mi się jeszcze dzis, ze jesli Inter wygra z Parmą to bez wachania postawie na nich....jednak przypomniało mi się jak moj qmpel - fan Interu żalił się na trenera, który notorycznie zmienia ustawienie. Zresztą Artmedia jest jednym z objawień tegorocznej edycji LM...więc nie trudno o niespodzianke
Porto - Rangers...nie wiem co napisac...Rangersi zawodzą, wysoka przegrana z Cetickiem. a Porto, to już nie to Porto, które zdobyło LM.
Ale przewaga swojego teenu może zrobić swoje
Ktoś mógłby doradzić lub coś sprostować