Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 lis 2005, 14:12
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 21 lis 2005, 14:21
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 lis 2005, 14:25
nawet tego nie wiesz biedaku .... na weekend znowu postawisz na bundesligęRotnok pisze:Ja wiem jedno, po tej kolejce już nie stawiam Bundesligi...
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 21 lis 2005, 14:54
fieldy pisze:nawet tego nie wiesz biedaku .... na weekend znowu postawisz na bundesligę
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 lis 2005, 15:02
fieldy pisze:fieldy napisał:
A co myślicie o takich typach na LM
ManU - Villarreal 1
manu ma 1 pkt straty do hiszpanów i sa dopiero na 3 miejscu. A nie zapominajmy, że jest to przedostatnia kolejka
Fenerbahce - Milan 2
Podobnie jak wyżej. Milan jest 3 w grupie - i po prostu muis wygrac z najsłabszym zespołem w grupie
Anderlecht - Chelsea 2
Chelsea nie ma jeszcze pewnego awansu i będize chciała zapewnić go sobie już teraz - na kolejke przed koncem, poza tym Anderlecht jest "chłopcem do bicia" co roku
Porto - Glasgow 1
Jak Porto marzy choćby o UEFA CUP - to musi u siebie pokonać słabych ostatnio Rangersow.
Mysle ze sie im to uda Wink
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: martin1986 » 21 lis 2005, 15:07
martin1986
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 21 lis 2005, 15:12
Maszmartin1986 pisze:cześc poda mi ktoś stronke na ktorej znajduja sie statystyki do ligi niemieckiej angielskiej hiszpańskiej portugalskiej holenderskiej włoskiej chodzi mi głownie o wyniki ostatnich meczów między tymi samymi drużynami,ich bilans spotkan między sobą
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 lis 2005, 15:14
martin1986 pisze:cześc poda mi ktoś stronke na ktorej znajduja sie statystyki do ligi niemieckiej angielskiej hiszpańskiej portugalskiej holenderskiej włoskiej chodzi mi głownie o wyniki ostatnich meczów między tymi samymi drużynami,ich bilans spotkan między sobą
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: martin1986 » 21 lis 2005, 15:21
wielkie dzięki oto mi chodziło:)fieldy pisze:martin1986 pisze:cześc poda mi ktoś stronke na ktorej znajduja sie statystyki do ligi niemieckiej angielskiej hiszpańskiej portugalskiej holenderskiej włoskiej chodzi mi głownie o wyniki ostatnich meczów między tymi samymi drużynami,ich bilans spotkan między sobą
http://www.betbase.info/
świetna strona - i jest dużo więcej lig niż ty chciałeś
martin1986

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 21 lis 2005, 15:26
limansky

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 lis 2005, 16:10
fieldy nie boisz sie ze Sampe pokona sniegfieldy pisze:Halmstad - Sampdoria -- 2 ----- 1.81
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 lis 2005, 17:51
ja się niczego nie bojęfieldy nie boisz sie ze Sampe pokona snieg Question i zimno Question
hehe w profie już to jest chyba z 3 tygodnie. I muszę powiedzieć, że wcale takie łatwe nie jestczeher pisze:A poza tym zauwazylem dzisiaj nowa pozycje w sts, pojedynek
np, Barca - Ajax (pojedynek) - mecze lm polega to na tym ktora druzyna strzeli wiecej goli w tym akurat dniu - ciekawe
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 lis 2005, 19:20
Sorry zapomnialem ze jestes niesutraszonyfieldy pisze:ja się niczego nie boję
w sts tez to juz jakis czas jest ale dopiero dzisiaj sie tym zaintersowalemfieldy pisze:hehe w profie już to jest chyba z 3 tygodnie. I muszę powiedzieć, że wcale takie łatwe nie jest
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koki » 21 lis 2005, 20:10
Koki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: chinczyk120 » 21 lis 2005, 20:10
chinczyk120
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio