Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 21 lis 2005, 15:36
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 21 lis 2005, 15:47
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 21 lis 2005, 15:50
między 'b', a 'p' na klawiaturze jest dość dużo odległośćdzieciol31 pisze:nie czepiaj sie slowek nie trafilem w 'b' i mam apsencje;)
dzieciol31 pisze:swoja droga ja jestem za tym ze zrobil to nie celowo poprostu dotkal glowe Nedveda przy wstawaniu a kiedy to poczul od razu noge cofnal
dzieciol31 pisze:ale pewnie jestem stronniczy;)
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 21 lis 2005, 15:53
swoja droga ja jestem za tym ze zrobil to nie celowo poprostu dotkal glowe Nedveda przy wstawaniu a kiedy to poczul od razu noge cofnal.... ale pewnie jestem stronniczy;)
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 21 lis 2005, 16:14
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 21 lis 2005, 19:07
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 21 lis 2005, 22:20
i po sprawie nie ma sie co juz napinac:)Francesco Totti może odetchnąć. Epizod z sobotniego meczu z Juventusem najprawdopodobniej nie będzie miał konsekwencji dyscyplinarnych dla kapitana Giallorossich.
Nagranie wideo rejestrujące faul Nedveda na Tottim a także kopniaka, którego kapitan Romy wymierza w głowę przeciwnika, mogłoby służyć jako materiał dowodowy jedynie wówczas, gdyby zajście nie zostało zauważone przez sędziego. Tymczasem Papresta widział cały epizod. Fakt ten potwierdza ujęcie jednej z kamer telewizyjnych.
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 21 lis 2005, 22:35
Tez sie masz z czego cieszycdzieciol31 pisze:i po sprawie
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: donis » 23 lis 2005, 12:48
donis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 23 lis 2005, 14:50
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 23 lis 2005, 15:43
Co ty mówisz?? Zidan gra z sezonu na sezon coraz lepiej. Jest młody i duzo przed nim.<LILI> Romanista pisze: Zidan z sezonu na sezon
<LILI> Romanista pisze: Czy że Zidan gra lepiej od Ronaldinho .
I kto tu się ośmiesza<LILI> Romanista pisze: Niekiedy sie ośmieszasz powiedzmy sobie szczerze
Co najmniej nie na miejscu jest to porównanie<LILI> Romanista pisze: To tak jakbyś powiedział że Ronaldinho może myć buty Robinho
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 lis 2005, 16:29
<LILI> Romanista pisze:Baqq czy aby napewno mi sie zdaje że Totti powoli przerasta mistrza
ma lepszą forme strzela więcej bramek ., To tak jakbyś powiedział że Ronaldinho może myć buty Robinho
Czy że Zidan gra lepiej od Ronaldinho . Niekiedy sie ośmieszasz powiedzmy sobie szczerze Zidan z sezonu na sezon ( a może nawet z półówki na półówke gra coraz gorzej ) ja osobiście dałbym go jak narazie na ławe nie patrząc na nazwisko i dał pograc Baptiście a napewno na lepsze by to wyszło .
A teraz Porównajmy Zidana i Messiego myslę że za 2 sezony Messi będzie umiał o wiele wiecej od Zidana jeżeli oczywiście będzie regularnie występował w pierwszej 11 . Messi jak na swój wiek to naprawdę dużo potrafi myslę że to będzie nowy maradona w Argentynie i za kilka lat przejmie pałeczke najlepszego na globie od Ronaldinho
<LILI> Romanista pisze:Niekiedy sie ośmieszasz powiedzmy sobie szczerze
<LILI> Romanista pisze:To tak jakbyś powiedział że Ronaldinho może myć buty Robinho
<LILI> Romanista pisze:zy że Zidan gra lepiej od Ronaldinho
I kto to mówi? Kto tu się ośmiesza.<LILI> Romanista pisze:Zidan
<LILI> Romanista pisze:ja osobiście dałbym go jak narazie na ławe nie patrząc na nazwisko i dał pograc Baptiście a napewno na lepsze by to wyszło .
<LILI> Romanista pisze:A teraz Porównajmy Zidana i Messiego myslę że za 2 sezony Messi będzie umiał o wiele wiecej od Zidana jeżeli oczywiście będzie regularnie występował w pierwszej 11 . Messi jak na swój wiek to naprawdę dużo potrafi myslę że to będzie nowy maradona w Argentynie i za kilka lat przejmie pałeczke najlepszego na globie od Ronaldinho
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 25 lis 2005, 15:37
tak myślę , że tak by było lepiej choć to tylko moje zdaniebagg pisze: <LILI> Romanista napisał:
ja osobiście dałbym go jak narazie na ławe nie patrząc na nazwisko i dał pograc Baptiście a napewno na lepsze by to wyszło .
Czy aby na pewno?
bagg pisze: <LILI> Romanista napisał:
A teraz Porównajmy Zidana i Messiego myslę że za 2 sezony Messi będzie umiał o wiele wiecej od Zidana jeżeli oczywiście będzie regularnie występował w pierwszej 11 . Messi jak na swój wiek to naprawdę dużo potrafi myslę że to będzie nowy maradona w Argentynie i za kilka lat przejmie pałeczke najlepszego na globie od Ronaldinho
A co to ma do Tottiego?
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 25 lis 2005, 15:50
<LILI> Romanista pisze:Nic pisze tylko że zbilą się Era Messiego jak już sie skończy Era Ronaldinho
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 25 lis 2005, 17:25
dzieciol
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio