Real Madryt (zbiorczy) - Strona 199

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 21 lis 2005, 22:37

Smithu pisze:Ooijer (PSV)
Ten to chyba juz po 30 jest (przynajmniej tak mi sie wydaje) wiec raczej odpada. Nie ma co robic Geriatricos.
Smithu pisze:Juninho (Lyon)
Smithu pisze:Ballack
j.w.
Smithu pisze:Luis Garcia
O nieee... nie wiem, jakos nigdy nie moglem sie przekonac do tego czlowieka. jak dla mnie to jest sredniak. Byc moze poza Liverpoolem rozwinalby troche skrzydla, ale na Real to chyba za malo. Poza tym to byly zawodnik Barcy :twisted:

Jezeli juz uprawiamy transferowe s-f, to ja chcialbym:
Milito, dwoch Cole'ow, VdV albo D'Alessandro, dwoch skrzydlowych (moze byc Joaquin i Vicente w swojej optymalnej formie) i jakiegos sprytnego napastnika... moze Teveza (chcociaz ni, aklimatyzacja i te sprawy) albo... Henry'ego :twisted: (no co w koncu marzyc mozna :wink: ).

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 21 lis 2005, 22:54

Krzysztof Jarzyna pisze:Poza tym to byly zawodnik Barcy

Figo rowniez a bylo wiele pozytku. Poza tym i takich pilkarzy jak Garcia potrzebujemy.
Krzysztof Jarzyna pisze:Juninho (Lyon)

Smithu napisał:
Ballack

j.w.

Zidane tez mlody nie byl jak do nas wpadl :D

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 lis 2005, 22:56

Sluchajcie znam fajną stronke o wartościach poszczególnych graczy. Ciekawe czy te wartości są wpełni odwzorowane. http://www.transfermarkt.de/

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 lis 2005, 23:02

Toudinho pisze:Ciekawe czy te wartości są wpełni odwzorowane.
Ciekawe na jakiej podstawie są one ustalane. Sam często korzystam z tej stronki, ale co do wartości to ja bym do nich podchodził z dystansem.

Ramos - 27 000 000
Puyol - 22 500 000

Messi - 3 000 000 [*]

Beckham - 28 000 000 [*]

Ogólnie można sporo jeszcze wymieniać, ale po co to komu :wink:

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 23 lis 2005, 16:25

A co myslicie o tym calym zamieszaniu wokol Capello? Nadaje sie facet? Nie mozna mu na pewno odmowic doswiadczenia, ogromnej wiedzy i sukcesow, ale nie wiem czy to jest wlasciwy czlowiek. Czy lepszy nie bylby np. Paul Le Guen, czyli jeden z "mlodych wilkow" :?:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 lis 2005, 16:38

Zatrudnienei przez Perez Capello było by największym jego błędem...zaraz po sprzedazy Makalele...

Dwa razy neiw chodzi siędo tej samej rzeki i to wystarczy. Choć za Capello wyniki byly nawet nawet. Zdobył mistrzostwo hiszpani z 92ptk na koncie. Teraz choć by nie wiem jaki był trener sobie nie poradzi akdra jest za wąska a lawka za slaba. Trzeba budowac odpodstaw wrecz nowy Real uwazam ze dobrym posunięciem bylo by zatrudnienie Paul'a Le Guen'a.
Zdobył z Lyonem kilka trofeów i zkonstuowal znakomitą druzyne...
Zna francuski rynek an którym kryje się ogromna liczba wspaniałych graczy, a w samym Lyonie znalazł by znakomite wzmocnienia Blancos. Malouda Diarra :roll: . Jeśli Paul ma być ojcem prawdziwej rewolucji w MAdrycie to ejstem jak najbardziej za :)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 23 lis 2005, 17:24

Capello napewno by poukładał te gwiazdki, ale wątpie zeby przyszedł, ma wazny kontrakt w Juve i tam go chcą :P Pozatym wiecie co było jak przyszedł trener z twardą reką do Realu, Camacho, :?: zaczeły sie bunty i musiał zrezygnowac :!:
Ja jednak czekam na dzisiejszy mecz i licze ze OL wygra na SB i pokaze ze jest lepsze niz gwiazdy z madrytu :wink:

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 23 lis 2005, 18:51

Toudinho pisze:Dwa razy neiw chodzi siędo tej samej rzeki i to wystarczy.

Ale nie w przypadku Realu ;) Nie pamiętasz Camacho?

Jak dla mnie Capello to człowiek zagadka. Od Królewskich odszedł mówiąc, że może on pracować tylko i wyłącznie w Lidze Włoskiej. Teraz wypowiada się, że w trybie natychmiastowym musi opuścić Serie A i chętnie przyjmie oferty od klubów innych niż Włoskie a także reprezentacji, lecz innych niż Włoska.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 lis 2005, 19:08

RadoGol pisze:Ale nie w przypadku Realu Nie pamiętasz Camacho?

Pamiętam Camacho był pilkarzem oraz trenerem to inna bajka 2 krotnie nie podejmwal się trenerki w Realu, ba chore by było zatrudniac kogos ktory nic nie osiagnoł z Blancos za Capello stoi sukces 92 ptk ktore osiągnoł robią wrazenie...Ale ja jestem na nie...

luk a jeśli najwieksi buntownicy odejdą, R.Carlos jest na wylocie mam nadzieje że on będzie pierwszym i Al Rhayan go wykupi.

Znając życie Capello zacznie budowac włoską kolonie :?

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 23 lis 2005, 19:29

Ja tez jestem na nie, wolalbym Le Guena. Capello i Trapattoni to stara wloska szkola, a ten styl nie pasuje mi do hiszpanskiej pilki. Zgadzam sie tez ze R. Carlos obok Zidane'a jest pierwszym ktory powinien opuscic Madryt. Mam nadzieje, ze na jego miejsce kupia Cole'a, albo kogos o podobnych umiejetnosciach :D

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 lis 2005, 21:45

Do przerwy skromne prowadzenie. Guti gra od pierwszych minut co dziwne dobre spotkanie :wink: rzadko sie tak zdarzało by Imperator grywal dobrze od początku zawsze wchodzac z lawki szarpał bardzo ładnie. Juninho coś chyba nie tak znim jest mial takie swietne pozycje z wolnych a tu w mur, mur i ejzszcze raz mur :lol: .

A tak apropo wzmocnień Joaquin dziś grywa bardzo ładnie. Widzial ktoś moze co zrobil z Risse i Carra :roll: przegioł...

A i mam nadzieje ze Lyon przegra pierwszy mecz w LM i zajmie 2 miejsce w grupie...Fakt że emcz o pietruszke, to Lyon i tak wystawił najsilniejsza ekipe...a Real mocno uszczuplony, Diogo i Pavon w pierwszym składzie...

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 23 lis 2005, 22:24

Komu się należy pierwsze miejsce, to pokazał mecz we Francji... Z całym szacunkiem, ale w tej chwili w dwumeczu Real by większych szans nie miał z Lyonem

Gento777
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gento777 » 23 lis 2005, 22:31

Co do trenerów być może w Realu nietrzeba wyrzucać Luxemburgo a "zaryzykować" i sprubować sworzyć "podwujną myśl szkoleniową" a parą trenerów byłby Le Guen i Luxe! To być może by poskutkowało doświadczenie Luxe jego wyszkolenie techniczne oraz twarda ale ofensywna myśl szkoleniowa Le Guena! A co do transferów po pierwsze trzeba skorzystać ze sprowadzenia Ballacka za free oraz Henry prawie za free! Są to świetni i doświadczeni gracze Ballack razem z Zidane mogli by jeszcze zawojować w europie! a Henry, Ronaldo i Raul to wspaniała 3 napastników która z pewnością razem stworzyła by rewelacyjny atak a wspomagana młodym Robinho byli by niedopowstrzymania! Po drugie jeśli mamy wykładać duże kwoty na zawodników niech oni będą dobzi ale i młodzi proponuje następujących:
Joaquin-młody szybki obdarzony wspaniałym dryblingiem oraz znakomicie grający na skrzydle a na tej pozycji brakuje nam zawodników
Vicente-to samo co przy Joaquinie tyle że gra na lewej a nie na prawej stronie
Cole lub Rise obaj młodzi dobzi grający na lewej obronie, ofensywnie nastawieni lekką przewage ma Riie ponieważ ma silny i skuteczyn strzał z dystansu, znakomici następcy Carlosa
Sneijder-wszechstronny młody ofenywny pomocnik, doskonały drybling i dobre uderzenie z dystansu, znakomisie wykonuje stałe fragmęty gry
Kompany- znakomity młody obrońca dobrze gra głową możę również graj jako defensywny pomocnik wrazie odejscia Helguery jego znakomity zastępca
Roy Keane- ma już swoje lata ale Realowi napewno by się przydał, dobry duch zespołu walczy o każdą piłke nieodstawia nogi.
Pozdrwaiam wszystkich fanow Realu !!!

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 23 lis 2005, 22:37

nastepny co z Keanem wyjeżdza :roll: skomentuje to krótkimi:
:lol2: [']

Gento777
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gento777 » 23 lis 2005, 22:40

Bonso a dlaczego niby Keane nie?? :evil: nierozumiem cie właśnie takiego walczaka w Realu brakuje jesy niby Gravesen i Garcia ale jeśli widziałeś choć jede mecze Roy to powinieneś wiedzieć o co chodzi!

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”