Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post autor: Bienias » 15 paź 2020, 12:43

a się wczoraj zarejestrowałem na badania do gastrologa na połowę stycznia, czyli 2,5 miesiące czekania.
Ja się zapisałem w sierpniu na termin lutowy i jestem szczęśliwy bo wielu punktach terminy były odleglejsze. Na zabieg kolonoskopii zaniosłem skierowanie w lipcu. We wrześniu mieli zadzwonić, żeby ustalić konkretny termin na styczeń lub luty 2021 r. Do dziś nie zadzwonili.
Panie, koleżanka w poniedziałek dzwoniła na teleporadę do rodzinnego, test miała robiony we wtorek, środa o 8 wynik że negatywny.
Nawet fajnie to działa.
Do przychodni dzwoniłem w poniedziałek, gdzie będąc szczery chcieli mnie zapisać na teleporadaę na następny tydzień lub mam próbować następnego dnia z samego rana. Tak zrobiłem i udało się uzyskać teleporadę we wtorek, gdzie lekarz nie chciał mnie wysłać na test. Dopiero jak trochę pościemniałem i podałem wszystkie objawy jakie mogą występować to dostałem skierowanie. W środę test, wynik w piątek. Zanim lekarz do mnie zadzwonił poinformować, że mam koronowirusa to już miałem wizytę Policji. Dodam jeszcze, że co lekarz to inna teoria wyliczania dni w izolacji. Mi naliczono 10 dni od otrzymania wyniku testu, a koleżanka dostała 10 dni od wykonania testu. Przypomnę, że syn koleżanki musiał zrobić prywatnie test bo lekarz na teleporadzie stwierdził, że jest przeziębiony :roftl3:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”