Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 2423

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Inter Mediolan (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 23 lis 2020, 15:50

Ja tam jestem ciekawy jak to z nim bedzie o ile odejdzie. Na papierze byl to fajny transfer, ale wyraznie widac, ze styl Dunczyka nie pasuje do wizji Conte. Po co zatem byl ten transfer? W dodatku, gdy odejdzie do innej ligii to Inter bedzie musial wyrownac podatek.🤗

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 lis 2020, 16:08

To jest właśnie w tym najlepsze. Przecież znali tego piłkarza, jego pozycję i rolę na boisku, a jak przyszedł to okazał się zbędny bo nie pasuje do koncepcji Conte. Totalnie bzdurny transfer, który zablokował samego Eriksena bo przecież mógł odejść gdziekolwiek, ciekawe co mu naobiecywali przy transferze :]

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8580
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 lis 2020, 16:19

Podczas meczu wczoraj komentatorzy powiedzieli, że Eriksen głównie nie gra ponieważ jak do tej pory nie nauczył się nawet podstaw włoskiego, przez co ma problemy z komunikacją.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 23 lis 2020, 17:01

To był tylko ich wniosek na podstawie wypowiedzi Lukaku. Być może tak jest, ale nikt nie powiedział wprost, że Duńczyk nie gra bo nie rozumie się z zespołem.

Mi tam się wydaje, że już nawet granie z ofensywnym pomocnikiem nie jest dobre dla Interu Conte. Lepiej to wygląda jak jest pół-lewy i pół -prawy. Łatwiej jest budować przewagi na bokach, asekurować wahadłowych czy przenosić ciężar z jednej na drugą gdy Vidal i Barella będą ustawiali się szerzej. No i dochodzi jeszcze to co indywidualnie pokazuje Duńczyk, a ja nie byłem światkiem choćby jednego dobrego meczu, choćby pojedynczego wybitnego zagrania. Nie wiem dlaczego on jest taki marny skoro przez lata grał na dobrym poziomie, ale decyzja Conte mnie w sumie nijak nie dziwi.

Awatar użytkownika
orzeu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 448

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 24 lis 2020, 12:13

Radja zasuwa na treningach aż miło

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 24 lis 2020, 12:15

dochodzi do siebie po koronie

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 24 lis 2020, 12:34

Wiele argumentów tu pada na temat przydatności duńczyka do taktyki Conte to ja się spytam w jakiej taktyce i u kogo w obecnej formie gość się znajdzie ? Przecież on gra fatalnie i to nie tylko w Interze, ale również w meczach kadry niczym szczególnym się nie wyróżnia a wcześniej to samo robił w Tottenhamie. Odnieść można wrażenie, że facetowi się po prostu nie chce. Co prawda ostatnio chciało mu się trochę więcej, ale to wciąż za mało. Zresztą na ten brak zaangażowania można by było przymknąć oko, gdyby on z przodu pokazywał magie. Wbrew temu co piszecie ma ku temu dobre warunki. Jest podwieszony pod dwoma bardzo dobrze grającymi bez piłki napastnikami, którzy potrafią ściągać na siebie obrońców i tworzyć przestrzeń. I co ? I nic.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 lis 2020, 14:38

I trzeba przyznać, że ostatnie wypowiedzi Eriksena na temat swojej pozycji w Interze, te z wyjazdów na kadrę, to najgorszy pomysł na udowodnienie swojej wartości typowi charakteru pokroju Conte. Az trudno uwierzyć, że miałoby mieć to inny cel niż gra Duńczyka na transfer zimą.

No coż, inaczej to miało wyglądać.

MarcinW
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 25 lis 2020, 21:15

Dawno nie byłem tak Interem zmęczony jak teraz. Liczę na to, że po tym meczu Conte zostanie pożegnany. Zreszta nie tylko on. Myśle ze może zabrać swoich ulubieńców

WKB
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1596

Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 25 lis 2020, 21:38

Vidal co za kretyn

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 25 lis 2020, 22:18

I dobrze ze wybrałem kopanie po orliku na mrozie niż oglądanie takiej odjebki. Dwie żółte za dyskusje? W meczu o przetrwanie? Jego nie można zwolnić, jego należy wypierdolić dyscyplinarnie.

MarcinW
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 25 lis 2020, 22:49

W tym wszystkim "symptomatyczne" jest to, że nasz trener tak walczył o tego Vidala, że możliwe, że to ten Vidal go z tego stołka wypierdoli.

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 25 lis 2020, 22:52

Szczerze powiedziawszy miałem dość spore oczekiwania co do obecnego sezonu. Klub porozumiał się z Conte, kupił mu zawodników, których chciał kosztem młodych i perspektywicznych. Miał być projekt na tu i teraz. Na scudetto i powalczenie w tej lidze mistrzów o coś więcej niż 3 miejsce w grupie. Zamiast tego mamy do bólu schematyczny zespół, który tylko w swoim szaleństwie potrafił odwrócić mecze z Parmą czy ostatnio z Torino. Co tu dużo więcej można napisać? Tylko tyle co ostatnio słyszy się wieczorami na ulicach. Panie Conte, czas WYPIERDALAĆ!!!

Awatar użytkownika
Padik
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 179

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Padik » 25 lis 2020, 22:56

Padik pisze:
03 lis 2020, 22:54
Conte, daj ać ja pobruszę, a Ty WYPIERDALAJ
Mam nadzieję, że tej kurwy z tupecikiem na głowie i jego przydupasa-alkoholika już więcej nie zobaczę...

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 25 lis 2020, 22:56

Normalnie byłby to wyjebania ale straszny hajs zabierze. Chyba że odwalić szalony pomysł i dać Spała. Perisic lubi to a i czuje ze Radja i Eriksen mogliby nieźle namieszać.

Jak skończą za fatalnym Spartakiem to jebne. 4 mecze, zero wygranych haha

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”