Kurrr... masz kamery gdzieś w zabrzu? szacun.
Bo chyba nie wyciągasz tak daleko idących wniosków to po tych forumowych postach
nudy mam w pracy to sobie wkurzam lewicę z rana
wskaż gdzie obraziłem kogoś z lewicy? to raczej ci z lewicy obrażają mnie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 lis 2020, 11:33
Kurrr... masz kamery gdzieś w zabrzu? szacun.
wskaż gdzie obraziłem kogoś z lewicy? to raczej ci z lewicy obrażają mnie
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 29 lis 2020, 11:37
Ale taka prawda. Tolerujecie tylko tych co mają podobne zdanie czy poglądy. Jak kibole/kibice są traktowani gazem, pałkami to jest ok, przyklaskujecie temu, a często obrywaja całkiem niewinne osoby. Sama na meczu gazem oberwalam i jakoś żyje. A strajki kobiet już dawno odbiegają od normalności. Ale oczywiście to jest ok. Nie?
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 lis 2020, 11:44
To mnie Ilka rozwala właśnie. Wygląda na to, że oni wszyscy, przez te poprzednie lata, powaznie myśleli że policja bije, pałuje i gazuje tylko tych, którzy zasłużyli, a nie byle kogo, kto najbliżej, grunt to się wyładować i nabić statystyki. Teraz gdy biją, pałują i gazują osoby, które mogą znać, które są bliższe im to nagle zdziwieni. Że jak to? Że policja pałuje na chybił-trafił? Że gazem dostaje posłanka i dziennikarz? No niemożliweIlka pisze: ↑29 lis 2020, 11:37Ale taka prawda. Tolerujecie tylko tych co mają podobne zdanie czy poglądy. Jak kibole/kibice są traktowani gazem, pałkami to jest ok, przyklaskujecie temu, a często obrywaja całkiem niewinne osoby. Sama na meczu gazem oberwalam i jakoś żyje. A strajki kobiet już dawno odbiegają od normalności. Ale oczywiście to jest ok. Nie?
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 29 lis 2020, 11:44
Jaka prawda? Od początku jedziecie po strajku kobiet, chowiacie się za policją z którą chcecie oraz najmanem bronić jasnej góry a jak sobie urządziliście marsz niepodległości i w pół dnia rozwaliliście wiecej miasta niz kobiety przez cały miesiąc to winna była policja, antifa i całe lewactwoIlka pisze: ↑29 lis 2020, 11:37Ale taka prawda. Tolerujecie tylko tych co mają podobne zdanie czy poglądy. Jak kibole/kibice są traktowani gazem, pałkami to jest ok, przyklaskujecie temu, a często obrywaja całkiem niewinne osoby. Sama na meczu gazem oberwalam i jakoś żyje. A strajki kobiet już dawno odbiegają od normalności. Ale oczywiście to jest ok. Nie?
League
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 29 lis 2020, 11:59
Tak w sumie to od początku nie były normalne. Dobrze wiesz kto się pod nie podpiąl. I że chodzi o obalenie rządu, a nie biedne kobiety, które przecież są tak w tym kraju zniewolone, że urządzają sobie strajki.
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 29 lis 2020, 12:13
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 29 lis 2020, 12:16
O jejciu bidulka gazem dostała, smuteczekAle taka prawda. Tolerujecie tylko tych co mają podobne zdanie czy poglądy. Jak kibole/kibice są traktowani gazem, pałkami to jest ok, przyklaskujecie temu, a często obrywaja całkiem niewinne osoby. Sama na meczu gazem oberwalam i jakoś żyje. A strajki kobiet już dawno odbiegają od normalności. Ale oczywiście to jest ok. Nie?
MarcinW
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 29 lis 2020, 12:22
Dokładnie tak się piszę, jak się ma orientacje na poziomie małpiatki, bo jak już ktoś wcześniej ładnie napisał zgromadzenia cechuje różny poziom zagrożenia. Raczej banda krzykliwych kobiet zagrożenia nie stwarza żadnego natomiast twoi koledzy na stadionie ze swoimi pięknymi kartami karnymi jednak odrobinę większę..... a zdjęcie które wrzuciłem było pierwsze lepsze po wpisaniu w google "rozpieprzone stadiony. Jest ich bardzo dużo.
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 lis 2020, 12:23
PierdolenieMarcinW pisze: ↑29 lis 2020, 12:22Dokładnie tak się piszę, jak się ma orientacje na poziomie małpiatki, bo jak już ktoś wcześniej ładnie napisał zgromadzenia cechuje różny poziom zagrożenia. Raczej banda krzykliwych kobiet zagrożenia nie stwarza żadnego natomiast twoi koledzy na stadionie ze swoimi pięknymi kartami karnymi jednak odrobinę większę.....
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 29 lis 2020, 12:24
No bo wiadomo, że całym złem tego kraju oprócz PiSu są kibole. Generalnie to mnie szlag trafia jak jednych i drugich wrzuca się do jednego wora. A często ludzie tego nie rozróżniaja. Bo nigdzie nie powiedzą, że kibice zrobili coś dobrego. Tylko zawsze, że zadymili. A na Marsze jeżdżą i kibole i kibice i normalni ludzie. Ale wtedy lać wszystkich. A jak biedna, wiadomo, że niewinna Nowacka oberwala to już wielkie poruszeniecloner pisze: ↑29 lis 2020, 11:44To mnie Ilka rozwala właśnie. Wygląda na to, że oni wszyscy, przez te poprzednie lata, powaznie myśleli że policja bije, pałuje i gazuje tylko tych, którzy zasłużyli, a nie byle kogo, kto najbliżej, grunt to się wyładować i nabić statystyki. Teraz gdy biją, pałują i gazują osoby, które mogą znać, które są bliższe im to nagle zdziwieni. Że jak to? Że policja pałuje na chybił-trafił? Że gazem dostaje posłanka i dziennikarz? No niemożliweIlka pisze: ↑29 lis 2020, 11:37Ale taka prawda. Tolerujecie tylko tych co mają podobne zdanie czy poglądy. Jak kibole/kibice są traktowani gazem, pałkami to jest ok, przyklaskujecie temu, a często obrywaja całkiem niewinne osoby. Sama na meczu gazem oberwalam i jakoś żyje. A strajki kobiet już dawno odbiegają od normalności. Ale oczywiście to jest ok. Nie?od lat tu piszę ACAB i jebać psy, bo to idioci bez honoru, bez szkoły, najwięksi debile idą tam robić (a nie sorry, więksi pracują w straży miejskiej lub na ochronie) to widziałem tylko oburzenie i większość broniła policji. Teraz ich brońcie hipokryci.
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 29 lis 2020, 12:26
W sensie, że te kobiety stwarzają zagrożenie podobne do tych karków, których tak bardzo kochasz ?cloner pisze: ↑29 lis 2020, 12:23PierdolenieMarcinW pisze: ↑29 lis 2020, 12:22Dokładnie tak się piszę, jak się ma orientacje na poziomie małpiatki, bo jak już ktoś wcześniej ładnie napisał zgromadzenia cechuje różny poziom zagrożenia. Raczej banda krzykliwych kobiet zagrożenia nie stwarza żadnego natomiast twoi koledzy na stadionie ze swoimi pięknymi kartami karnymi jednak odrobinę większę.....![]()
MarcinW
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 29 lis 2020, 12:38
Ilka
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio