Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raikkonen » 01 gru 2005, 22:36
Raikkonen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raikkonen » 01 gru 2005, 22:41
albo mi się wydaje albo ty niejesteś zbyt inieligiętny, a popracować nad sobą to chyba ty musisz. Jedno ci powiem."Świnia świni świni nieświadomie. Człowiek świadomie."adekk pisze:Nie ma to jak stale żyć wspomnieniami
Raikkonen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 gru 2005, 22:45
Raikkonen pisze:Niggaz najpierw obejżyj jakiś mecz Cahila a potem pogadamy bo ja stawiam tego zawodnika w jednym żedzie z Gerrardem, Van Bomelem, Aimarem... on naprawde jest dobry ale właśnie mało znany choć kto ogląda lige angielską zna go doskonale i wolałbym nawet Cahila w Realu niż Ballacka! a jeśli Helguera jest przecientniakiem ligowym to chyba wasz Oleguer w 2 lidze powinien grać! tylko mnie nie zbanój![]()
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 01 gru 2005, 22:49
Raikkonen pisze:Jeśli być najlepszym zawodnikiem 4 drużyny w anglii to niesztuka to moze sam szczęsci sprubujesz cwaniaku!
adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 gru 2005, 22:51
Dziwnym trafem Everton zajmuje obecnie bodajże 16 lokatę, ale oczywiście ich 'wyczyn' z poprzedniego sezonu wymaga, aby traktować ich jako dobrą drużynę. FajnieRaikkonen pisze:Jeśli być najlepszym zawodnikiem 4 drużyny w anglii
To nie sztuka w porównaniu do gry z pierwszym składzie Realu Madryt mając za zadanie pomóc w jego odbudowie i poprawie wyników.Raikkonen pisze:to niesztuka
Do mnie to?Raikkonen pisze:cwaniaku!
Raikkonen pisze:ale niezdziwcie się jeśli ... Barca......
Na przednim poziomie czy na wysokim przednim siedzeniu w samolocie wracając do Anlgii?Raikkonen pisze:Za 5 dni kończy 26 lat więc minimum 6-7 lat gry na wysokim poziomie przednim!
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raikkonen » 01 gru 2005, 22:58
Raikkonen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 01 gru 2005, 23:00
Widzę, że powoli brakuje Ci jakichś sensownych argumentów..ale nie martw się..tak jest zawsze gdy ktoś staje w obronie Realu Mardyt..to nie Twoja wina...a ty jeżeli mógłbyś to popracuj troche ze słownikiem..nie zaszkodzi, może pomóc...Raikkonen pisze:albo mi się wydaje albo ty niejesteś zbyt inieligiętny, a popracować nad sobą to chyba ty musisz
adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 gru 2005, 23:04
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raikkonen » 01 gru 2005, 23:09
Ja o tym wiem i dlatego napisałem że:Niggaz pisze:Nowej drużyny nie zbudujesz na samych młodych zawodnikach.
adekk cytat ten znam i już się nieraz nadnim zastanawiałem! I a by zakończyć naszą "chyba" bezsensowaną wymine zdań proponuje zgode międzynami! I niemiejcie domnie pretensji o ortografie bo to niejest mój atut!Raikkonen pisze:Barca ma Puyola który na boisku zastępuje trenara tak każdy zespół powinien kogoś takiego mieć
Raikkonen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 02 gru 2005, 0:29
AtletiFAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 02 gru 2005, 10:58
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 gru 2005, 11:54
Szkoda, że Ciebie nie było akurat na forum. Mieliśmy z Adekkiem cholerną ochotę na napinkę, ale nie było za bardzo z kimSmithu pisze:A co do tej waszej dyskusji powyznej.
Ciekawe. Rzeczywiście porażka byłaby niezłym wstrząsem i może wreszcie coś by się zaczęło dziać. W przypadku remisu to trudno powiedzieć. Prawdopodobnie Real w kiepskim stylu, ale jednak zdobędzie 3 pkt i De Lux dalej będzie grzał tyłek w Madrycie.Smithu pisze:Porazka czy nawet remis beda wyrokiem dla De Luxe, jakby nie bylo.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 02 gru 2005, 17:31
A czego Sacchi (z całym szacunkiem dla jego osoby) jeszcze nie mówił przed sezonem??Smithu pisze: skoro Sacchi przed sezonem zapowiedzial
Muszę Cie zmartwić, że takich nastoletnich fanów Realu, jak wyżej wymieniony Raikkonen,jest jeszcze więcej..ale jaki klub, tacy kibice..Smithu pisze: boze skad sie tacy ludzie biora...
Ciekawe czy taka sytuacja nie wyszła by na zdrowie całemu Realowi?? na pewno się mylę, ale tak się zastanawiam czy De Lux jest oby odpowiednim człowiekiem na odpowiednim miejscuSmithu pisze: Porazka czy nawet remis beda wyrokiem dla De Luxe, jakby nie bylo
adekk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 02 gru 2005, 17:41
adekk nie lansuj sie tak tylko przejrzyj na oczy... z cala przykroscia musze Cie oswiecic, ze w lidze 12letnich fanow Barcelona zaczyna prowadzicadekk pisze:Muszę Cie zmartwić, że takich nastoletnich fanów Realu, jak wyżej wymieniony Raikkonen,jest jeszcze więcej..ale jaki klub, tacy kibice..
Yyy tak. Zdecydowanie. Wyrzucanie trenera w polowie sezonu, kiedy na horyzoncie nie widac sensownych nastepcow jest iscie genialnym rozwiazaniemadekk pisze:Ciekawe czy taka sytuacja nie wyszła by na zdrowie całemu Realowi??
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 02 gru 2005, 20:26
Nie, zdecydowanie lepszym jest spisanie całego sezonu na straty...co to dla takiego klubu jak wielki RealKrzysztof Jarzyna pisze:Wyrzucanie trenera w polowie sezonu, kiedy na horyzoncie nie widac sensownych nastepcow jest iscie genialnym rozwiazaniem
adekk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio