AC Milan (zbiorczy) - Strona 191

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 gru 2005, 13:21

Koniec tematu - Rui Costa zostaje w Milanie :twisted: Carlo powinien go póścić teraz w lidze a Kake przygotować po kontuzji na Shalke :D

*_For_zaza_Milan_* nie mam pojęcia kto, ale nie wierze w to i niechce wierzyć, wole Kaladze :D

Zmartwiła mnie wypowiedź Carlo że " Vieri się nigdzie nie wybiera " :(

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 02 gru 2005, 13:55

*_For_zaza_Milan_* pisze:Wymiana ? Milan - Juve ? Zebina za Kaladze ?? Matko Boska co sie dzieje ? nie paliłem dzis (jeszcze ) a juz mi na oczy siada Kto to wymysla ? pytam się kto ?

Spalmy servery sports.it.

Ciekawe co by robil Kaladze w Juve, IMO Balzaretti juz lepiej od niego gra na lewej obronie, a co dopiero Zambro i Kiellini ;]

Takim samym bezsensem jest Zebina w Milanie, do Cafu sie nie umywa, a zeby grac caly sezon w pierwszym skladzie sie nie nadaje.(no chyba ze w klubie pokroju Palermo.)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3339

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 02 gru 2005, 13:58

Mam na mysli odejscie Costy po sezonie.W styczniowym okienku transferowym nie wchodzi to w ogole w gre.Ma swoje lata to fakt ale jestem pewny ze wiele klubow by go pozyskalo z pocalowaniem reki.Moze nie czolowe kluby (chociaz Keane nawet te najlepsze chca jesli Real ciagle mozna zaliczyc do tych najlepszych he he) ale w mocnych sredniakach z ambicjami na cos wiecej bylby liderem i mozgiem druzyny.

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 02 gru 2005, 14:01

Zmartwiła mnie wypowiedź Carlo że " Vieri się nigdzie nie wybiera "
nie przesadzasz troche??...ja tak samo jeszcze dziwnie sei czuje ogladajac go w koszulce Milanu ale wydaje mi sie ze on zrobi jeszcze dla Milanu duzo i nie mozemy go przekreslac...a poza tym Crespo z poczatku tez gral slabo i dopiero potem sie rozkrecil...ja mam taka nadzieje ze Vieri bedzie gral conajmniej tak jak Hernan

FORZA MILAN!!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 gru 2005, 14:02

No takie news z cyku zamienił stryjek siekierke na kijek. Nie wiem co oni biorą że takie info wymyślają :) Może i Zebina odejdzie, tym bardzie jak zaczyna sie stawiać ale jestem nawet zdanie że może wrócic do Ligue 1. Z drugiej strony dziś Cassano w Juve .. wczoraj był w Interze. :roll:

A z tym Balzaretti to Lakier nie przesadzaj ! zagrał wczoraj może i ciekawie (mało Viola go naciskała) ale sam wiesz to był jego pierwszy mecz. Daleko mu to Kaladze. Naprawde - Co innego z Gianluca czy Chielllini.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 02 gru 2005, 14:04

*_For_zaza_Milan_* pisze:A z tym Balzaretti to Lakier nie przesadzaj ! zagrał wczoraj może i ciekawie (mało Viola go naciskała) ale sam wiesz to był jego pierwszy mecz. Daleko mu to Kaladze. Naprawde - Co innego z Gianluca czy Chielllini

Chodzi mi o jego gre w Torino, naprawde byl tam najlepszym obronca i wymiatala az milo.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 02 gru 2005, 14:04

No już zapewne Lugano byłby lepszy... choć nie ukrywam, że go nie widziałem... ale Zebina się nie nadaje, a ta wymiana faktycznie bez sensu by była.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 gru 2005, 14:25

mariuszmilan pisze:nie przesadzasz troche??...ja tak samo jeszcze dziwnie sei czuje ogladajac go w koszulce Milanu ale wydaje mi sie ze on zrobi jeszcze dla Milanu duzo i nie mozemy go przekreslac...a poza tym Crespo z poczatku tez gral slabo i dopiero potem sie rozkrecil...ja mam taka nadzieje ze Vieri bedzie gral conajmniej tak jak Hernan
Nie przesadzam i nie chodzi o to że grał w Interze bo to nie ma większego znaczenia. Już w Interze nic nie grał, jak myślisz dlaczego odszedł :?: Prawda jest taka że Vieri się już całkowiecie wypalił i nic wielkiego nie pokaże i strasznie dużo kasy bierze ... za nic :evil: Crespo miał inną sytuacje bo miał kontuzje, potem bardzo długo nie grał i potrzebował czasu. A tu już sie kończy runda i Vieri ciągle gra to samo - NIC.

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 02 gru 2005, 15:34

mimo wszystko i tak sie z Toba nie zgodze...w moim mniemaniu Milan nie kupuje slabych zawodnikow i ciagle na niego licze :wink:

FORZA MILAN!!

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3339

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 02 gru 2005, 15:45

mariuszmilan pisze:mimo wszystko i tak sie z Toba nie zgodze...w moim mniemaniu Milan nie kupuje slabych zawodnikow i ciagle na niego licze :wink:

FORZA MILAN!!
Masz racje Milan nie kupuje slabych zawodnikow ale moze takich brac za darmo jak Vieriego wlasnie :P

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 02 gru 2005, 15:55

no dobra poddaje sie, ale swojego zdania i tak nie zmienie...a tak z innej beczki:jaki sklad obstawiacie na jutro??
moj typ:
Dida,Stam,Nesta,Maldini,Jankulovski,Gattuso,Pirlo,Seedorf,Rui,Sheva,Pippo

FORZA MILAN!!

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 gru 2005, 16:01

mariuszmilan zdania nie zmieniaj, ja też nie zmienie :D Możesz go lubić i szanować. Ja go tylko szanuje :wink:

Chlopaczek Wzieli go za darmo... ale trzeba dodać że jego wynagrodzenie jest o wiele za wysokie za to co prezentuje i gra. :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 gru 2005, 18:34

mariuszmilan pisze:moj typ: Dida, Stam, Nesta, Maldini, Jankulovski, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Rui, Sheva, Pippo

Jedna z Włoskich telewizji typuje skład [pierwszy] bez Clarenca :roll: i z Kaladze :wink: za Sergio. Chievo bez D'Anny w defensywie i Fontany w bramce :) Ale Pellissierem najlepszy ich strzelcem i Victorem Obbiną - Zizu z Afryki wink:

Lakier pisze:Chodzi mi o jego gre w Torino, naprawde byl tam najlepszym obronca i wymiatala az milo.

No zobaczymy czy potwierdzi to z serie A. Czy też pucharach. :wink: inny poziom.

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 02 gru 2005, 20:11

no wlasnie...nie wiecie czemu nie ma Clarenca??...bardzo zasmucila mnie ta wiadomosc bo ostatnio gral wrecz kapitalnie :)

FORZA MILAN!!

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 gru 2005, 20:29

Seedorf odpocznie, dobrze mu to zrobi. Ale mam nadzieje że wkońcu zagra Jankulovski i pokaże na co go stać. Jutro mam nadzieje że wróci nasza skuteczność i będzie bardzo korzystny wynik :D

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”