Real Madryt (zbiorczy) - Strona 207

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 03 gru 2005, 22:46

Mimo złej gry blancos uratował od straty bramek Iker Casillas, który wybronił kilka "bramek dla Getafe".

Cieszy mnie zwycięstwo, ale nie jestem zadowolony z postawy kilku pilkarzy Realu. Robinho kolejny mecz nie pokazuje tego na co liczą kibice. Beckham dostaje czerwona kartkę po bezmyślnym faulu...

Dobrze, że Iker podpisał kontrakt, bo na pewno jeszcze uratuje nasz zespół przed porażkami.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 gru 2005, 23:01

Pytam sie jak to mozliwe ze tak slabo grajaca druzyna wygrywa mecz??
Bramka z reki ale sedzia wie lepiej
karny ewidentny ale wiadomo sedzia z Barcelony albo z Warszawy
35% to jest jakas parodia :shock: real nawet grajac 11 na 11 byl gorszy i nie potrafil przejac inicjatywy na boisku

PS: Pozdro dla fioletowej stronki<hala beckham :lol: >

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 04 gru 2005, 0:46

I znow ta sama historia, pytanie co by bylo gdyby nie boski Iker?

Bylby pogrom i blamaz w praktycznie kazdym spotkaniu. Hala Iker !

Co do meczu to nie ma sensu sie rozpisywac, zeby sobie siary nie robic. Jak pisalem w felietonie, podziekujmy juz perezowi. Ja chce nowego prezydenta z nowa polityka.

Halla Madrid in the future ...

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 04 gru 2005, 0:55

Faktycznie nie ma co się rozpisywać, bo każda nowa myśl by się kończyła zwrotem :"..no i wtedy Iker popisał się swoimi umiejętnościami".. :lol: a tak na serio, to szkoda było patrzeć na tak grający Real...wyglądało to jak bicie jakiegoś olbrzyma przez zgraje liliputów..olbrzym wyszedł z walki zwycięsko, ale musiał się starać jakby walczył co najmniej z równym sobie...zgadzam się, że era Pereza już się skończyła..teraz powinien przejąć tę posadę ktoś z pomysłem na drużynę takiego pokroju...ktoś kto dokładnie będzie wiedział co chce stworzyć...od dawien dawna pisze, że w Realu musi dojść do jakiej diabelskiej w skutkach metamorfozy...tylko to uratuje Real od potępienia wiecznego..
Życzę powodzenia..chyba się przyda...
Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 04 gru 2005, 1:05

Mysle ze Robinho powinien troche odpoczac, zaczynac mecz na lawce i wchodzic w drugiej polowie. Baptista powinien grac za Ronaldo. Real dzisiaj nic nie gral (znowu :!: ), dlatego z nadzieja czekam na zimowe okienko transferowe, choc wiem ze niewiele zmieni... :( Mimo wszystko Real 4 ever :D

doberman90
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: doberman90 » 04 gru 2005, 8:07

W zimie prawdopodobnie tylko Cicinho dojdzie a potem już raczej nikt podobno są proawdzone rozmowy z ROyem Keanem i Michaelem Ballackiem

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 04 gru 2005, 9:37

No gdyby Keano przeszedł do Madrytu, to już sprawa czerwonych kartek dla zawodników Realu by nie przygasła. Ale może to i lepiej, może dziadek pokaże innym dziadkom że w piłe można grać dobrze mając 34 lata :D . To byłby taki zakup na jeden co najwyżej dwa sezony, natomiast Misza mógłby odmienić Real na co bardzo czekam, bo w następnych GD Barca musi mieć chociaż szansę popełnienia błędu w defensywie. Co do Cicinho to świetny gracz tylko nasuwa sie pytanie czy nie lepszą taktyką jest sprowadzenie piłkarza i wypożyczenie go do innego średnie klubu europejskiego czy od razu wprowadzenie go do jedenastki meczowej. Przykłąd Ronaldo i Romario chociażby i jeszcze Ronaldinho pokazuja że żeby stać się wielkim w Europie będąc Brazylijczykiem trzeba najpierw nauczyć się tam grać a potem dopiero brylować w najlepszych klubach.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 04 gru 2005, 10:28

Real wygrał wczoraj i tylko tyle mozna o tym powiedziec, bo o stylu w jakim to uczynił najlepiej swiadzcza gwizdy zegnające piłkarzy Realu :!:
Beckham po raz kolejny pokazał ze do inteligentnych nie nalezy i raczej juz nie zmądzeje, ale to juz problem Luxe :!:
Na koniec jeszcze jedno kibice Realu powinni dziekowac ze Iker przedłuzył kontrakt bo w przyszłym sezonie mogłoby byc bardzo zle

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 04 gru 2005, 10:37

Real Madryt to zdecydowanie najbrzydziej i najbrutalniej grajaca druzyna PD. Oto z czego słynie teraz Real Madryt. To sprawa Luxe, pisałem o tym juz dawno, że Luxemburgo jest trenerem wybitnie nastawionym na defensywe, chyba jeszce bardziej niz Capello.
Wczoraj, nic nowego, sędziowie znowu pomogli Barcelonie, bo przeciez Ronaldo moze sobie podac piłke reką i wyjsć sam na sam czy tez Pavon moze scinać równo z trawą w szesnastce Giuze a karny nie moze byc odgwizdany(dla tych co ogladali mecz: sytuacja zaraz po golu na 1-0).
36%-64% to statytyka posiadania piłki pokazana pod koniec meczu. Nie wiem, czy to jest smieszne czy załosne, ale jeśli Barca na własnym boisku osiagnełaby podobny "poziom" to chyba bym sie pod ziemie zapadł.
Real oddaje w meczu na własnym boisku jeden celny strzał i wygrywa. Cieszmy sie , że Lexe dalej bedzie trenerem tej "niezwykle" grajacej jedenestki.
O Pół Bogu Robinho to chyba nie ma juz nawet co mówic, bo ja widziałem go raz, jak odbił sie od brzucha Ronaldo gdy skoczył aby pogratulowac mu prawidłowo zdobytej bramki.

doberman90
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: doberman90 » 04 gru 2005, 11:58

Witam jest nowy :) a więc tak jestem od wielu lat fanem REALU MADRYT

i chcialbym was prosić o fotki związane z tym klubem kompilacje bramki i co tylko macie dziekuje z góry :)

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 04 gru 2005, 14:05

"Vanderlei Luxemburgo, brazylijski trener Realu Madryt, zostanie zdymisjonowany dziś popołudniu. Wiadomość ta, według Asa, już została zakomunikowana trenerowi o 10 rano, przez wiceprezydenta Emilio Butragueno i dyrektora sportowego Arrigo Sacchiego.
Póki klub nie znajdzie nowego szkoleniowca, trenerem Realu Madryt będzie Lopez Caro - dotychczasowy trener Castilli.
Szalę przeważyły gwizdy po wygranym 1:0 meczu z Getafe i brak zrozumienia z trenerem - dziś popołudniu Luxemburgo przestanie być trenerem Realu Madryt."

Tak informacje podal serwis As.com, wlasnie przeczytalem to na realmadryt.pl i nie wiem czy cieszyc sie czy plakac, to oczywiscie jeszcze informacja niepotwierdzona, ale nie wiem czy zmiana trenera w tym momencie to dobry pomysl :!:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 04 gru 2005, 14:43

nieeeeeeeeeeeeeeeeeee Luxe musi zostac, on jest najlepszy dla Realu :P
Jezeli to prawda to kto bedzie trenerem? moze perez sam siądzie na ławce :!:
Widac kryzys w Realu pogłebia sie coraz bardziej i nie widac jak narazie szans na jego zazegnanie, a ciągła zmiana trenerów napewno tego nie polepszy.
teraz zacznie sie pisanie kto bedzie zastepcą?

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 gru 2005, 14:51

luk1208 pisze:teraz zacznie sie pisanie kto bedzie zastepcą?

Jak podaje super max wiarygodne źródło"AS" :wink: będzie nim Lopez Caro...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 gru 2005, 15:27

Trudno to uznać za niespodziankę, ale z drugiej strony gdyby został do końca sezonu też nie byłbym zaskoczony. Ten sezon tak czy inaczej jest stracony tak więc nawet gdyby pojawił się nagle jakiś nowy trener to i tak jego ocenianie zacznie się od następnego sezonu. No a Real do końca sezonu będzie starał się jakoś zdobywać ten punkty, aby chociaż grać w LM za rok. Nie sądzę, aby Królewscy zajęli drugą pozycję w lidze. Przy pomyślnych wiatrach 3-4 miejsce powinno im wystarczyć.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 04 gru 2005, 15:41

Mam nadzieje, ze ten Caro zostanie tylko do stycznia, bo inaczej skonczy sie tak jak z Garcia Remonem. Jesli chodzi o nastepcow to ja proponowalbym Paula Le Guena, jest do wziecia teraz, nie obrazilbym sie tez na Wengera, ale to raczej marzenia :D

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”