Najpiekniejsze Znane Polki :D - Strona 13

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 gru 2005, 13:03

coco pisze:Katarzyna Cichopek ogółem za wszystko jest bardzo ładna na świetna figure i gracje
tak figura niczym paczek - ale co tam, kazdy ma swoj gust, ja osobiscie nie wiem co ludzie w niej widza, niektorzy okrzykneli ja nawet sexbomba :roll:

Dla mnie najpiekniejsza jest Sylwiaczek (Gruchala) a poza tym mam slabosc do naszych pan od MTB (Wloszczowska i Szafraniec) to sa prawdziwie piekne ciala a nie jakies sztuczne okraglosci

Powracaja do Cichopek to przypomina mi krolewne sniezke z Disneya - nie gustuje w takich figurach

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1463
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 04 gru 2005, 13:49

czeher pisze:tak figura niczym paczek - ale co tam, kazdy ma swoj gust, ja osobiscie nie wiem co ludzie w niej widza, niektorzy okrzykneli ja nawet sexbomba
ty jej chyba nie widziałes ostatnio wiec radze ci ja zobaczyc
jesli ty lubisz takie panienki ze sama skóra i kosci to gratuluje ja niestety w takich nie gustuje ... wole zeby ludzie ja okrzykneli sexbomba niz Brodke którą na poczatku swojej niedługiej kariery tez ktos tak nazwał

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 gru 2005, 14:04

coco pisze:jesli ty lubisz takie panienki ze sama skóra i kosci to gratuluje ja niestety w takich nie gustuje
no nie wiem czy sama skora i kosci - przynajmniej prawdziwe piekne cialo - zobacz lepiej galerie zdjec Sylwii

Co do Cichopek to co z tego ze schudla znaczaco ale wyraz twarzy ma dalej taki sam - glupi, a dotego wyglada sztucznie jak wczesniej napisalem krolewna sniezka lub dmuchana lala. Zas swoja popularnosc zyskala dzieki kiczowatemu serialowi a nie dzieki swojemu talentowi aktorskiemu - smieszna jest i tyle
coco pisze:wole zeby ludzie ja okrzykneli sexbomba niz Brodke którą na poczatku swojej niedługiej kariery tez ktos tak nazwał
Brodka to jeszcze dzieciak, ktory odgrywa role wielkiej dojrzalej Pani wiec nie pisz tutaj o niej (chyba ze bedzie temat najpieknieszy polski dzieciak)

Obrazek
VS
Obrazek

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 04 gru 2005, 14:16

czeher pisze:no nie wiem czy sama skora i kosci - przynajmniej prawdziwe piekne cialo - zobacz lepiej galerie zdjec Sylwii
nie lubie bladynek a pani Sylwia mimo ze jest ładna to nie jest znowu jakims tam bóstwem
czeher pisze:Zas swoja popularnosc zyskala dzieki kiczowatemu serialowi a nie dzieki swojemu talentowi aktorskiemu - smieszna jest i tyle
kazdy woli co innego :wink: mi sie podoba a twoje argumenty sa bez sensu dla mnie i tak zdania o niej nie zmienie wole ja niz ta zapatrzona w siebie Dode

Awatar użytkownika
adrian7776
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adrian7776 » 04 gru 2005, 14:43

a dla nikogo Kasia Skowronska sie nie podoba?? dalem wczesniej fote w ktorej niezle wyszla. A co to Cichopek ja jejn nie lubie bo taką cfaniarę udaje za bardzo. :?

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 04 gru 2005, 15:05

adrian7776 pisze:a dla nikogo Kasia Skowronska sie nie podoba?? dalem wczesniej fote w ktorej niezle wyszla. A co to Cichopek ja jejn nie lubie bo taką cfaniarę udaje za bardzo.
ten link co zapodałes to otworzyła sie strona głowna imageshack i nic nie było tam zamieszczone :wink:
adrian7776 pisze:A co to Cichopek ja jejn nie lubie bo taką cfaniarę udaje za bardzo.
niekazdemu sie musi podobac :wink: a w tym temacie chodzi raczej o wyglad niz o charakter :wink:

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 04 gru 2005, 15:09

adrian7776 pisze:A co to Cichopek ja jejn nie lubie bo taką cfaniarę udaje za bardzo.
Wez podaj jakies przyklady kiedy udaje cfaniare??

Awatar użytkownika
adrian7776
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adrian7776 » 04 gru 2005, 15:19

do Cichopek nic nie mam ale jak byla w jakims tam teleturnieju ekspertem to udawala ze jest najlepsza i chwalila sie ze w szkole miala super oceny i kochala sie uczyc. :? to tyle ale nic do jej nie mam.

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 04 gru 2005, 15:24

Sam sobie zaprzeczasz :angry: :
najpierw mowisz
a potem
adrian7776 pisze:do Cichopek nic nie mam ale jak byla w jakims tam teleturnieju ekspertem to udawala ze jest najlepsza i chwalila sie ze w szkole miala super oceny i kochala sie uczyc. to tyle ale nic do jej nie mam.

sory za :ot:

Awatar użytkownika
adrian7776
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adrian7776 » 04 gru 2005, 15:26

Chciales przyklad to podalem i przestan sie czepiac. Widac ze ja lubisz i to dlatego sie mnie czepiasz. :D Ale do ciebie nic nie mam.

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 04 gru 2005, 15:50

Chłopaki gażdy ma swój gust, a jak wiadomo o gustach sie nie dyskutuje :wink: Powinniśmy sie cieszyć iż mamy takie urodziwe dziewczyny w naszym kraju. Swoja drogą mamy dużą ilość spotrsmenek na "wyskoim poziomie". Każda dama ma coś takiego w sobie iż pójdziesz za Nia na konieć świata :wink: Dla jednych jest to świetna figura, idealna "twarzyczka" itp. Jak połączymy jedno z drugim to naje efekt piorunujący, ale nie tylko to sie liczy. Mi wystarczy piękny uśmiech :wink: i to spojrzenie.. i do dnia dzisiejszego mam tą jedyną, dla której mógłbym góry przenosić :wink: .
Wracajac do tematu zaczne od urodziwych sportsmenek:
Gosia Glinka, Kasia Skowrońska, Sylwia Gruchała, Maja Włoszczowska, Anna Szafraniec jeśli kogoś pominałem to przepraszam...
Czeher myśle że niepotrzebnie najeżdzasz na Kasie Cichopek gdyż to przesympatyczna dziewczyna, i porównywanie jej z pączkiem wydaje mi sie conajmniej dziwne.Moze na twarzy jest nieco okrągla..
Niezla figura.. sam zobacz ! Moze ty masz za duże wymagania?
Obrazek

Awatar użytkownika
adamek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 10 gru 2005, 22:58

dla mnie najpiękniejszą Polką jest: sami zobaczcie i glosujcie:

http://fotka.pl/osoba.php?id=640191

śliczna jest :)

MajinVegeta666
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MajinVegeta666 » 10 gru 2005, 23:14

www.annajagodzinska.com ja mysle ze to najpiekniejsza Polka :oops: :D :D

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 11 gru 2005, 12:31

Joasia Krupa
Obrazek
http://plzna.t35.com/plzna2/Polki/Krupa/index.html
ma ktoś wiecej jej fotek ? z góry dzieki za wklejenie.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 gru 2005, 16:27

t_JB wystarczyło spojrzeć na stronę wcześniej, ktoś podawał linka.

O to on: http://gorillamask.net/joannakrupa.shtml

Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”