Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 08 gru 2005, 12:11

MarcinSzupke pisze:ufff.... Biedni kibice Milanu... żyjecie tylko historią, czy jak? Co było nie powróci. Mecze z poprzednich lat to już przeszłość. Teraz mamy (uwaga ważne!!!) sezon 2005/06, a nie 2004/05, albo 2005/06, kiedy to (baaardzo szczęśliwie) to Milan wygrywał. No ale nawet największych farciarzy szczęście w końcu opuścić musi. Nie twierdzę, że Inter wygra. Mam tylko nadzieję, że w niedzielę obejrzymy fantastyczne widowisko (nie taką żenadę jak Juventus - Milan z poprzedniego sezonu - 90 minut udawanej gry w podaj piłkę zaraz ci oddam), mam nadzieję, że Nerazzuri dadzą z siebie wszystko i pokażą kto rządzi w Mediolanie Wink

Widze że derby sie zblizaja coraz wiecej dzieci którzy znikną jak wynik bedzie nie odpowiedni. Dziecko jak narazie to Ty tylko może żyć historią. Pewnie nawet nie było Cie na świecie jak Inter wygrał derby :lol:

Juve - Milan ?? wole Milan Juve z tego sezonu i gra która była jak walec :wink: a pamietasz Juve Inter i Nedved napocza Nerazzurich z wolnego :lol: wez troche zejdz na ziemie chłopczyku :lol:

Derby to derby rozumumiem ważny mecz "wojna" itd ale troche pokory. Bo nie wiem na jakiej podstawie tak piszesz. Nie ma faworytów ale wszystko przemawia na Milanem. Czy nie ? Tylko derby to derby....
MarcinSzupke pisze:Pozdrawiam wszystkich fanów Milanu (nadzieja matką głupców)
Moratti: "Odejdzie gry zdobede scudetto " = na zawsze Nerazzuri....

Pozdro fani Interu z którymi może zawsze "pogadać" Sorry miałem na niego nie zwracać uwagi bo wiem jak to jest z dziećmi. Ale troche mnie koleś rozbawił. Derby = mecz sezonu = czego Wam i sobie życze. :!:

P.S. MarcinSzupke - Znając umysł fanów Milan pomyslą znów dzieci szumią przed meczem :lol:

FORZA MILAN
Pozdro

Wróć do „Włochy”