Squadra Azzurra - Reprezentacja Włoch

Awatar użytkownika
Kazik_Kaddafi
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post autor: Kazik_Kaddafi » 12 gru 2005, 22:52

Pomijając śmieszą sytuację z panem "zazą" pragnę wrzucić na to forum jedną ciekawostkę z polskiej strony AS Roma.
Wspomniany wyżej pan próbował wszelkimi sposobami, przekonać nas wszystkich w jakiej to wspaniałej formie jest Francesco Totti. Oto słowa trzech ludzi (wśrod ktorych jeden o nicku manitu - pisze newsy, Totnik jest chyba jednym z adminów, a tego 3 to nie znam :P) ale to nie wazne. Ludzie Ci w kazdym bądź razie mają pojecie o swoim klubie i nie mozna napisać, że są to dzieciaki znudzone przegrywaniem przez rzymian kolejnych spotkań i próbujących przelać własne smuty, żaląc się wszystkim w komentarzach. Do rzeczy:

gdybym mial wybierac teraz patrzac na umiejetnosci czysto pilkarskie to wolalbym zeby Rome opuscil Totti niz Cassano. Antonio nawet jak mu sie nie chce strzela gole i jest aktywny. A Totti stoi jak ten ciec przebiegajac okolo 25 metrow w meczu. Jak ma pilke to albo strzela albo marnuje probojac zagrac efektywnie.
Mam dosc tego partactwa i jako pierwszy wyrazam taki poglad otwarcie. Totti do tej pory zagral tylko jeden dobry mecz w tym sezonie - z Interem. A widzialem wiekszosc meczow Romy z tej czesci sezonu. Zapraszam do dyskusji

mexes 12.12.2005, 19:33

Sprzedać Tottiego chyba nikt się w Romie nie odważy, ale coś mi się wydaje, że gdy sezon okaże się naprawdę kiepski, to Totti może sam zdecydować się na odejście.
A tak w ogóle to faktycznie Francesco ostatnio jest w jakimś dołku, gra kiepsko w porównaniu z tym, do czego przyzwyczaił nas w ubiegłych latach, ale niewielu ma odwagę to przyznać. Jedyne, co mnie trochę irytuje to traktowanie go jak świętej nietykalnej krowy. To nie fair, że inni gracze są otwarcie krytykowani, zaś na jego "wpadki" kibice przymykają oczy. Coś takiego nie służy zgraniu drużyny.

manitu 12.12.2005, 20:29

Manitu masz racje... Totti dostaje tyle kasy a robi co mu sie podoba... wcale nie musi nic robic i tak mu nikt nic nie powie !! .. rozgwiazdorzyl sie i nic nie robi... bo po co skoro dostaje tyle kasy !!! .. mnie osobisie Totti ostanio najbardzej wkurza... ikona i legenda kluby... kapitan .. a nic sobia obocnie nie reprezentuje i na bo
isku a poza reputacje ma taka ze szkoda gadac

Totnik 12.12.2005, 21:54

Całą resztę (związaną z miejscem należącym się Tottiemu w kadrze) dopowiedzcie sobie sami ... :roll:

Wróć do „Włochy”