Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 09 lip 2021, 21:23
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2021, 21:25
Kluchman
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 09 lip 2021, 21:36
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 lip 2021, 21:40
Jaki sędzia? Spalonego się sprawdza komputerowo, linie maluje. Wydaje mi się, że tutaj też daliby radę. Wiedzą przecież, że Wembley ma 105x68m.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 09 lip 2021, 21:42
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 09 lip 2021, 21:59
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 09 lip 2021, 22:03
A wiesz dlaczego jest wygodne?
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 lip 2021, 22:23
Ja rozumiem klapki na oczach, ale tutaj przeszedłeś samego siebie. Piotrek pisze o faulu na Poulsenie, a ty widzisz tylko akcję z Kanem i karnym. Fajnie, że ktoś w końcu zauważył za co nie było karnego, ale czarny i roy będą na siłę przeinaczać fakty. Gdzieś już to widziałem w ich wykonaniu
Tomusmc
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 lip 2021, 22:34
Przecież ja też ciągle pisałem, że sędzia gwizdnął faul (na początku poszedłem tokiem komentarza z tv, że spalony), ale obrońcy nie chcieli tego słuchać bo tam BYŁ FAUL NA KANIE i nie ma o czym mówić! Jak już skumali, że ten faul na Poulsenie jednak był to narracja znowu się zmieniła i mur przy wolnym był 10 cm za blisko
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 09 lip 2021, 23:00
To ja mam pytanie. Rozumiem, że jak teraz przejrzę wszystkie karne obronione przez bramkarza Twojej ulubionej drużyny w ostatnich latach i zliczę jak często przed obroną wychodził obiema nogami przed linie - rozumiem, że wtedy też za każdym razem uważałeś, że Twoja drużyna dostała prezent od sędziego, bo przecież przepisy sa jasne i nie pozostawiają miejsca na polemikę?czarny samael pisze: ↑09 lip 2021, 22:03A wiesz dlaczego jest wygodne? Bo jest po prostu konkretna litera (prawa/przepisu) mówiąca, że mam rację.
I wtedy już nie ma ze mną na ten temat dyskusji, bo "case solved, case closed". Nie widzę w takich sytuacjach żadnego miejsca do polemiki i mogę po prostu powtórzyć (w coraz bardziej szyderczej wersji) to co napisałem wcześniej.
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 09 lip 2021, 23:03
Jeśli była o tym dyskusja, a przepisy tak wyglądały, to nie widzę powodu by było inaczej. Nie przypominam sobie żadnej takowej.venomik pisze: ↑09 lip 2021, 23:00Rozumiem, że jak teraz przejrzę wszystkie karne obronione przez bramkarza Twojej ulubionej drużyny w ostatnich latach i zliczę jak często przed obroną wychodził obiema nogami przed linie - rozumiem, że wtedy też za każdym razem uważałeś, że Twoja drużyna dostała prezent od sędziego, bo przecież przepisy sa jasne i nie pozostawiają miejsca na polemikę?
To wy przeinaczacie fakty. Jeśli to co zrobił Kane to faul, to TYM BARDZIEJ faul był na Sterlingu i nie ma o czym mówić, bo karny prawidłowy. Proste? Proste.
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 09 lip 2021, 23:06
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 lip 2021, 23:15
To właśnie kończy moją dyskusję z Tobą bo nie chce mi się walić w mur. Jesteś tak betonowy, że szkoda czasu. W swojej głowie ubzdurałeś sobie swoją wersję i będziesz się jej trzymał. Ja w tematach politycznych czy covidowych nie wchodziłem z Tobą w dyskusję i dziwię się, że komukolwiek chce się to robić. Zostań przy wersji, że Poulsen został szturnięty, a Sterlingowi mało nóg nie wyrwali i nie zakończyli jego kariery i bądź z tym szczęśliwy. Najlepiej poza forumczarny samael pisze: ↑09 lip 2021, 23:03To wy przeinaczacie fakty. Jeśli to co zrobił Kane to faul, to TYM BARDZIEJ faul był na Sterlingu i nie ma o czym mówić, bo karny prawidłowy. Proste? Proste.
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio