Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 10 lip 2021, 0:13
matt_

czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 lip 2021, 0:54
Jakiej presji? Facet tym turniejem wyznaczył nowe standardy. Za naszego życia żadna stacja nie zapewniła lepszej "organizacji" turnieju. TOP.czarny samael pisze: ↑10 lip 2021, 0:40Jeśli Szkolnikowski uległ presji tt, to tym bardziej w obecnej atmosferze zrobi tak, żeby nie wypaść na dupka i da mu mecz kadry na pożegnanie.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 10 lip 2021, 5:49
RoyKeane

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 10 lip 2021, 7:11
Nie jesteś przekorny, tylko nie chcesz przyjąć niektórych rzeczy do wiadomości. Tak, granie 6 na 7 meczów u siebie daje handicapa.zadna inną drużyna nie miała grać tyle, a były drużyny, który musiały w samej grupie przeleciec parę tysięcy kilometrów.RoyKeane pisze: ↑10 lip 2021, 5:49teraz wielki hejt na anglików i ból doopy że jako gospodarz , jeden z gospodarzy, mają prawo grać wszystkie mecze we własnym kraju. toż to szok.
i jeszcze to roztrząsanie rzekomego Wielkiego Wałka, jakby ktoś im wielce pomagał przy tym niepodyktowanym i podyktowanym.
no i pandemia- obostrzenia które są na całym świecie nagle wielkie łał że to obowiązuje tez i na stadionach
przekorny jestem , więc jestem za synami albionu.
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 10 lip 2021, 7:40
RoyKeane

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 10 lip 2021, 8:05
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 10 lip 2021, 8:29
Ale tutaj było kilku gospodarzy. Więc kilka drużyn było uprzywilejowanych, ale ŻĄDNA aż tak jak Anglia.
jeden nie dany (na Kane) nie miał prawa być dany bo Kane faulował 5 sekund wcześniej co widzą wszyscy, ale niektórzy jakoś dziwnie nie mogą tego przyjać do wiadomości. Drugi dany, gdzie więksozść sędziów i specjalistów pisze, że tak miękkich faulów nie można dawać, bo piłkarze będą upadać przy KAŻDYM kontakcie.
I znowu tłumaczenie. NA początku, że pandemia. Potem, że wyspa. Jak znajdziemy, że na innych wyspach jest inaczej to będzie "że tam wirus delta". Następnie że "gamma". Następnie, żę tam są walijczycy, którzy się bardziej boją wirusa niż inni. Mam wrażenie, że ludzie potrafią wymyśleć milion powodów, żeby usprawiedliwić nie tylko bezsensowne obostrzenia, ale również swoje tezy. Swoją drogą goście wpuszcają kilkadziesiąt tysięcy na stadion, a boją się kilku tysięcy ludzi z innych krajów. Tzn zakłądają, że ruch graniczny będize zablokowany do czasu opanowania wirusa?
Jak tutaj mało kto był przeciwko anglikom na początku. Jakby po czymś takim awansowali Niemcy, Francuzi czy Włosi to też byśmy tak pisali. Ja do Anglików nic nie mam, a przed turniejem na pewno wolałem ich bardziej niż Włochów. Ale po czymś takim to życzę im porządnego wpierdolu w finale.RoyKeane pisze: ↑10 lip 2021, 7:40tak czy inaczej sr.aczka z powodu tego że bardzo dobrze ułożona i skutecznie grająca drużyna jest w finale, to jest śmieszna sr,aczka. domyślam się że to taka wrodzona niechęć do imperium angielskiego gdzie słońce nigdy nie zachodziło a ich kolonie rozciągały się na całym globie.
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 10 lip 2021, 8:44
RoyKeane

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 10 lip 2021, 8:58
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 10 lip 2021, 8:58
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 10 lip 2021, 12:10

Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 lip 2021, 12:19
Tomusmc

PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 10 lip 2021, 14:12
Przed turniejem myślałem że to Borek wybierze Podolińskiego bo od dawna go promował wrzucał filmiki jak razem jeżdżą na mecze itd. więc byłem lekko zdziwiony Węgrzynem (swoją drogą okropne tanie winoBienias pisze: ↑10 lip 2021, 0:54Jakiej presji? Facet tym turniejem wyznaczył nowe standardy. Za naszego życia żadna stacja nie zapewniła lepszej "organizacji" turnieju. TOP.czarny samael pisze: ↑10 lip 2021, 0:40Jeśli Szkolnikowski uległ presji tt, to tym bardziej w obecnej atmosferze zrobi tak, żeby nie wypaść na dupka i da mu mecz kadry na pożegnanie.
Decyzja o odsunięciu Szpaka od finału pewnie ciężka. Nie znamy kuluarów. Jednakże decyzja prawidłowa bo duet Szpaku z Juskowiakiem jest poniżej poziomu standardów tego turnieju. Można mieć jedynie wątpliwości kto bardziej zasłużył na finał. Laskowski z Podolińskim to równie dobry duet. Szpaku sam sobie winien, że do swojego duetu wybrał mega nudnego i słabego Juskowiaka, który strasznie zaniża poziom.
Conrado
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio