EURO 2020 - FINAŁ (Włochy - Anglia, 11.07.2021)

Awatar użytkownika
Conrado
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1861

EURO 2020 - FINAŁ (Włochy - Anglia, 11.07.2021)

Post autor: Conrado » 10 lip 2021, 14:12

Bienias pisze:
10 lip 2021, 0:54
czarny samael pisze:
10 lip 2021, 0:40
matt_ pisze:
10 lip 2021, 0:13
Jeżeli to miał być ostatni mecz Szpakowskiego w ogóle, szkoda. Jeżeli nie, no trudno, trochę się jeszcze pomęczymy.
Jeśli Szkolnikowski uległ presji tt, to tym bardziej w obecnej atmosferze zrobi tak, żeby nie wypaść na dupka i da mu mecz kadry na pożegnanie.
Jakiej presji? Facet tym turniejem wyznaczył nowe standardy. Za naszego życia żadna stacja nie zapewniła lepszej "organizacji" turnieju. TOP.
Decyzja o odsunięciu Szpaka od finału pewnie ciężka. Nie znamy kuluarów. Jednakże decyzja prawidłowa bo duet Szpaku z Juskowiakiem jest poniżej poziomu standardów tego turnieju. Można mieć jedynie wątpliwości kto bardziej zasłużył na finał. Laskowski z Podolińskim to równie dobry duet. Szpaku sam sobie winien, że do swojego duetu wybrał mega nudnego i słabego Juskowiaka, który strasznie zaniża poziom.
Przed turniejem myślałem że to Borek wybierze Podolińskiego bo od dawna go promował wrzucał filmiki jak razem jeżdżą na mecze itd. więc byłem lekko zdziwiony Węgrzynem (swoją drogą okropne tanie wino :)).
Podoliński jest moim zdaniem jednym z najlepszych ekspertów Węgrzyna Wichniarka Żewłakowa czy Juskowiaka wciąga lewą dziurką nosa.
Odnoście Szpakowskiego to facet zatrzymał się ze swoim komentarzem najdalej w połowie lat 90 gdzie w sumie nikogo innego nie było (Zydorowicz jeszcze gorszy a Laskowski za młody)
więc człowiek mimo woli był przywiązany do jego głosu i wtedy wydawał się najlepszy ale tylko dlatego że nie było wyboru nie było porównania.
Od bardzo dawna nie da się go słuchać i miałem nadzieję że właśnie nie on będzie komentował finał Euro ale jeśli Szkolnikowski mu to obiecał przed turniejem i uścisnęli sobie dłonie to nawet po hejcie (słusznym lub nie) powinien dać mu ten finał.
Już jakiś czas temu było w necie że to ostatnia impreza Dariusza"Okazji"Szpakowskiego w roli komentatora ale za to ma pojawiać się lub nawet prowadzić studio przy innych meczach ;).

Wróć do „EURO 2020”