Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post autor: kama_reda » 16 gru 2005, 23:46

Ja mam takie oto typy. Ale prosze Was o jakąs analize może, jakby ktoś chciał coś dorzucić od siebie, to uwzględnie to przy ustalaniu ostatecznego kuponu. Wszelkie porady mile widziane i bardzo potrzebne :wink:

Everton - Bolton 1 (2,35) :arrow: Po fatalnym poczatku sezonu Everton wreszcie się przebudził. Ostatnio wprawdzie przgerali u siebie z West Hamem 1:2, ale poprzednie wygrali z Newcastle i Middlesbrough. Myślę, że sobie poradzą.

Reggina - Inter 2 (1,75) :arrow: Tutaj wydaje mi się, że inny wynik paść nie może. Choć oczywiście w sporcie wszystko możliwe...

Lazio - Juve ? :arrow: Tutaj nie wiem co postawić. Wszystko by wskazywało na 2, jednak przeciez oni nie mogą ciągle wygrywac, musi przyjść jakiś słabszy mecz, wiec nie wiem czy nie podeprzeć remisem. Fani calcio co radzicie, ale tak szczerze :?:

Empoli - Fiorentina 2 (2,10) :arrow: Tutaj także prośba do fanów calcio, aby wyrazili swoje zdanie, czy warto ten mecz postawić.

Dortmund - Bayern 2 (1,85) :arrow: Dortmund jest bardzo osłabiony. Zabraknie wielu podstawowych piłkarzy z Rosickim na czele. Po raz kolejny na ławce znajdą się sami juniorzy. Bayern wprawdzie bez Ballacka, ale poradzą sobie :wink:

Mainz - Duisburg 1 (1,65) :arrow: Mainz gra teraz na prawdę bardzo dobrze. Takie mecze jak ten muszą wygrywac, aby się utrzymać w BL, a wiadomo, że to jest och cel. Ostatnio pokonali u siebie choćby Wolfsburg 5:1!

Polonia W. - Zagłębie 2 (2,40) :arrow: Sądze, że tym razem Zagłębie wyjdzie i zagra na swoim poziomie. Zastanawiam się jednak czy tego meczu w ogóle nie odpuścić, bo to różnie z 'naszymi' rozgrywkami bywa.

PSV - Willem II 1 (1,15)
Invernes - Celtic 2 (1,40)

I mam te mecze na dwa kupony rozbić.

Wróć do „Bukmacherka”