W tym sezonie nie wiem jak tam bywa ale z poprzednich gdy jeszcze to gralem byly komiczne wyniki wiec radzilbym nie grac tego, w sumie shevcento tez odradza a widac ze gra hokejinfernus pisze:Na dziś chce obstawić ruski hokej za reszte budżetu...
Neftekhimik v Molot 1 (1.40)
Severstal v Lada 2 (2.95)
Vityaz v Dinamo 2 (1.65)
SKA v Salavat 2 (2.45)
5zł - 83zł
Komentarze od znawców mile widziane...
To najwyzszy czas przegracfieldy pisze:Palermo nie przegrało na wyjeździe od 23 października [prawie 2 miesiące ] i to przegrali wtedy z Milanem 1:2
Nie jestem tego tak pewny zeby dac sobie za to pewna czesc ciala odciacfieldy pisze:czeher - jestes pewnien tej Violi?, wim, że pisałeś że chłopaki chcą wygrać, że dobrze grają u siebie. Ale Plermo gra znakomicie na wyjazdach.
ja to zagralem nie tylko z przyczyn przemawiajacych za Viola ale rowniez z "sentymentu" oraz ze ten mecz bedzie dzisija w TV wiec beda wieksze emocje przy ogladaniu
Poza tym Viola przewaznie u siebie wygrywa zas Palermo nie przegrywea na wyjazdach wiec troche trudno wskazac rozstrzygniecie
Ja mysle ze Kononierze beda chcieli zdobyc jakis puchar, mistrzostwo juz raczej przepadlo a na sukces w lidze mistrzow nie liczylbym zbytnio,fieldy pisze:To samo chyba będzie z meczem Arsenalu.
Kanonierzy zagrają w mocno rezerwowym składzie. Doncaster [niby tylko 2 liga] wygrało w poprzedniej rundzie z Aston 3:0 [które też pewnie grało rezerwami]
W dodatku Wenger myśli teraz na pewno bardziej o zajęciu minimum 4 miejsca w lidze, niż o Carling Cup.
Jezeli nawet zagra mlodziez, mysle ze powinna sobie poradzic, wkoncu Arsenal ma naprawde wysmienitych mlodych pilkarzy ale zobaczymy
jakos mnie na spanie wzielofieldy pisze:Dziś musze ryzykować -tylko nikt jakoś się nie chce wypoiadać co do typów
Kurcze jednak w STS zmienilem moja pierwsza mysl - zamiast 1 kuponu puscilem 2, ale wczoraj jeden polegl!!!
Freiburg - TSV (aw) 2
Birmingham - MU 2
Arminia - Unterhahing 1
Barca - Sporting (poj) 1