O czym wy tu piszeciez przeciez Skorza juz dawno podal sie do dymisjiAjgor pisze:Najbardziej mi w tym wszystkim szkoda Skorży
Amice prowadzi Chrobak
Co do strojow to beda tradycyjne

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 gru 2005, 15:34
O czym wy tu piszeciez przeciez Skorza juz dawno podal sie do dymisjiAjgor pisze:Najbardziej mi w tym wszystkim szkoda Skorży
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 20 gru 2005, 15:46
czeher pisze:O czym wy tu piszeciez przeciez Skorza juz dawno podal sie do dymisji
Ajgor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 gru 2005, 15:50
Potworzył, ze hej! Naprawdę szkoda gościa, miał taką wizję drużyny, sukcesy w Europie i tak ma się to do tematu o fuzji Amici z Lechem, że aż żal nie wspomnieć.Od lipca 2004 do listopada 2005 roku był szkoleniowcem Amiki Wronki,
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ciemo » 20 gru 2005, 15:54
ciemo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 20 gru 2005, 15:55
piwus pisze:Potworzył, ze hej! Naprawdę żal gościa, miał taką wizję drużyny, sukcesy w Europie i tak ma się to do tematu o fuzji Amici z Lechem, że aż żal nie wspomnieć.
Ajgor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 gru 2005, 15:59
To juz bylo poruszane,ciemo pisze:TO NIE JEST FUZJA - oba kluby sie nie lacza, nie jest rowniez prawda ze pilkarze klubu z Wronek przechodza do Lecha bo nie sa oni wlasnoscia klubu tylko holdingu AMICA! Prezes przenosi sie do Poznania i zabiera ze soba to, co do niego nalezy czyli pilkarzy! Fuzja bylaby w momencie gdyby klub Amica Wronki przestal istniec na rzecz Lecha a tak nie jest!
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 20 gru 2005, 23:56
nowok
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Śmigły » 21 gru 2005, 1:00
Śmigły
Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 23 gru 2005, 19:09
marcin90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 gru 2005, 21:31
jaka masowa wyprzedaż ? Ci najlepsi pójdą za Holdiniem do Poznania - a młodzież zostanie i bedzie się szkolić w najlepszym ośrodku w Polsce od szkolenia młodych piłkarzy, który znajduje się właśnie we Wronkachmarcin90 pisze:Ciekawe, czy teraz rozpocznie sie we Wronkach masowa wyprzedaż zawodników
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 23 gru 2005, 21:34
A ja myślałem, że w Szamotułach...fieldy pisze:...bedzie się szkolić w najlepszym ośrodku w Polsce od szkolenia młodych piłkarzy, który znajduje się właśnie we Wronkach
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 gru 2005, 21:43
W Szamotułach jest wspaniała szkółka, piłkarze już od małych szkrabów [takich jak Bagg, albo jeszcze młodszychwazi pisze:A ja myślałem, że w Szamotułach...
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 23 gru 2005, 21:53
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 23 gru 2005, 21:54
fieldy pisze: W Szamotułach jest wspaniała szkółka, piłkarze już od małych szkrabów uczą się i tranuja równocześnie
Tutaj również sie zgadzam.Ale oczywiście w Szamotułach pojawiło sie kilku młodych zdolnych piłkarzy, którzy znaleźli angaż w klubach pierwszoligowych, lub nawet wyjechało poza granice kraju na testy do najlepszych klubów zachodnich.
Ośrodek w Szamotułach tez bardzo pozytywnie działa - i absolutnie nie mozna im nic złego zarzucić.
Kaka_ACM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 gru 2005, 21:57
Kaka czyżbyś mieszkał w Wlkp ?Kaka_ACM pisze:Dokładnie tak jak mówisz. Nabór zawodników jest po szkole podstawowej( kiedyś) teraz zapewne po gimnazajum. Poza umiejętnosciami czysto piłkarskimi dużą wage przykładają do nauki. Za moich czasów wymagana była średnia 4.0 Ah były to czasy...tylko trzeba miec zdrowie
a kto to wiewazi pisze:To ile bagg ma lat, bo już sam niewiem 9, 10, 11 ??
iestety - pierwsze słysze, ale skoro mówisz, ze jedna z lepszych w Polsce - to niech ci będzie.wazi pisze:A co do szkółek, to może słyszałeś fieldy o szkółce Janusza Pontusa inaczej WSP Wodzisławska Szkóła Piłkarska
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio