Wszystko o Pro Evolution Soccer

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Sergeboy » 26 gru 2005, 17:00

dla mnie PES5 jest pierwszym Pro Evolutnionem, gdyz dopiero teraz mam konsole przerobiona, a kaski zabardzo na 4 nie bylo kiedy sie ukazala:P a na PCcie nie gram bo do gier, PC jest maksymnalnie gowniany.

No i coz (cuz?:P), jestem pod duzym wrazeniem, tego, co stworzylo Konami, chociaz po zagraniu w MGSa, wiedzialem ze ich gra nie moze byc kiepska:P ale mniejsza o to:D. Realizm w PESie rzuca na kolana wszystkie inne soccery na PC i konsole. Grafika jest bardzo dobra, dziwke rowniez moze sie podobac. Gampelay jest swietny, duza gama zagran znacznie uprzyjemnia gre, w ktorej czasem nawet grajac przeciwko AI emocje siegaja zenitu, choc i tak nic nie zastapi potyczki z kumplem. Jedyne co mi sie nie podoba to zbyt czeste faule i spalone. Sedzia odgwizduje przewinienie gdy tylko sie dotknie przeciwnika. Ahhh! Az sie we mnie krew gotuje :D A spalone? coz...czasem na replayu ewidentnie widac ze zawodnik atakujacy nie stal za linia obrony, a tu jednak off side. Nie rozumiem troche czepiania sie nie aktualnych skladow i przeinaczonych nazw klubow. Fakt faktem, ze przyjemniej sie gra "prawdziwymi" graczami w ich obecnych klubach, no ale ludzie, czy Wy gracie dla przyjemnosci plynacej z gameplayu, czy dla tego zeby zobaczyc Barosa w jego aktualnym klubie i zamiast napisu Man Red, napis Man Utd?

Wróć do „Hyde Park”