NEC - PSV 2 (1,85)
Inglostadt - Dusseldorf 1 (1,85)
Za 5 zł do wygrania bedzie około 15 zł. Od teraz zaczynam grać takim właśnie sposobem, nie więcej niż 3 mecze na kuponie. Wygrana niby mniejsza, ale za to o wiele bardziej prawdopodobna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 25 gru 2005, 23:41
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 26 gru 2005, 11:45
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ParkietRKS » 26 gru 2005, 18:53
ParkietRKS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Henry 007 » 26 gru 2005, 19:26
Henry 007

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 gru 2005, 19:33
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 26 gru 2005, 20:55
O! Pięknie weszło. Wprawdzie kurs na PSV spadł, ale i tak jestem zadowolony. Za postawione 5 zł wygrałem 14,60. Nie jest to oszałamiająca suma, jednakże w zupełności mnie satysfakcjonująca.kama_reda pisze:NEC - PSV 2 (1,85)
Inglostadt - Dusseldorf 1 (1,85)
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 26 gru 2005, 21:22
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 gru 2005, 21:26
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 26 gru 2005, 22:20
fieldy pisze:fieldy wraca do gry
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 gru 2005, 22:25
Tez raczej postawie na Arsenal ale nie powiedzialbym ze Henry jest w pelni sil - a raczej ze jego forma odbiega od najlepszej i to bardzo bardzofieldy pisze:Henry jak widac już w pełni sił. Bedzie dobrze
Pewniak nie ma co, zwlaszcza ze ich lokalny rywal gra z Chelsea, ktorej bedzie trudno o komplet pkt - przynajmniej ja tak uwazamfieldy pisze:Birmingham - ManU 2
Uwazalbym na "Zydow", beznadziejny team a Groningen calkiem niezle sobie poczynia, nie wiem czy zagra Nevlandfieldy pisze:Ajax - Groningen 1 - pewniaczek jakich mało. jax rozniesie przeciwnika kurs bardzo przyzwoity jak na taki mecz [1.35]
Tez bym tutaj uwazal - Czarne koty nie leza Kuqiiemu i spolcefieldy pisze:Blackburn - Sunderland 1
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 gru 2005, 23:33
bzdura, wierutna bzduraczeher pisze: chyba brakuje mu motywacji lub zmiany otoczenia
ale żeś nabił, aż dziwie się, że ci na sucho uszło. Ale może dlatego, że rawde napisałeśkulekfcb pisze:buki strzeżcie się
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Javier » 26 gru 2005, 23:44
mam nadzieje ze wygra ale moze byc remis , w koncu dobra passa zawsze kiedys sie konczyfieldy pisze:Birmingham - ManU 2
ManU złapało już chyba właściwy rytm i powinni sobie poradizć z Birmingham, nawet na wyjeździe. Atmosfera n Old Trafford się troche uspokoiła, juz nie ma burzy w mediach - więc piłkarzą się lepiej gra. Myślę, że ManU pewnie wygra.
fieldy pisze:Arsenal - Portsmouth 1
Javier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 gru 2005, 0:37
Fieldy z Chelsea chyba byl zdrowy a jego gra PATRZAC przez pryzmat jego dawnych wystepow rowniez pozostawiala wiele do zyczenia - wg mnie - nie ma co zwalac na ten uraz, nie wiadomo czy byl az tak powazny jak "rozdmuchaly" to "media" - widocznie nie skoro zagralfieldy pisze:to fekt urazu, przecież wiadomo było, że gra z bolacą stopą więc siłą rzeczy nie mógł błyszczeć tak jak zawsze
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Javier » 27 gru 2005, 9:06
to sa wielkie derby i L'pool gra na stadionie rywala... bedzie ciezko ...czeher pisze:Everton - Liverpool 2
Javier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 gru 2005, 11:30
oprócz tego piwrwszego - możgą być - bo też się przyglądam tym meczom.czeher pisze:Frolunda - Timra 1
Everton - Liverpool 2
Arsenal - Portsmuoth 1
Birmingham - MU 2
tradycji stało się zadość i znów jeden mecz nie wszedłfieldy pisze:Aston Villa - Everton 1X![]()
Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls 1![]()
New York Knicks - New Jersey Nets 2![]()
Sacramento Kings - Portland Trail Blazers 1![]()
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio