Calkiem niezly poziom moze osiagnac (chociaz w to nie wierze specjalnie), ale Puyol'owi nie podskoczy. Oleguer ma niespełna 26 lat, moze jakby tak gral majac 22 lata, toby cos zdziałal. Co do jego solidnosci... daty nie pamietam, ale byl taki mecz w zeszlym sezonie, z Betisem bodajze, gdzie "pewny Presas" popelnil blad z cyklu "machniom, a budiet horoszu", ale mu nie wyszlo i Barca srodze dzieki niemu ucierpiała. Stereotyp Oleguera tez jest nieprzekonujacy, od razu kojarzy sie z takim drewnem w stylu Rasiaka, co do szansy na jego rozwoj tez mam spore watpliwosci. Jak to bedzie wygladac zobaczymy za 2-3 lata. Jednak zeby sie nie przejechac na Oleguerze, wolalbym zeby Barca sprawila sobie jakiegos solidniejszego obronce.Jones pisze:Ajgor pisze: Możliwe, ale jakoś i tak mnie nie przekonuje do końca... nie mówię, że jest zły oczywiście, ale... Klasy Puyola to on nigdy nie osiągnie wg mnie Wink
A dlaczego tak sądzisz? Bo jak dla mnie to jest to bardzo solidny obrońca, od którego za 2 lata trener będzie skład ustalał. Chłopak jest solidny i to moim zdaniem dla obrońcy jest najważniejsze, a do tego wkłada całe serce do każdego meczu, czego o niektórych zawodnikach Barcy nie można powiedziec. Jak dla mnie Oleguer może osiągnąc kiedyś całkiem niezły poziom.
Nie krepuj sieNiggaz pisze:Normalnie chyba zaraz bana dostaniesz bo nie wytrzymam.