w pelni sie zgadzam z welcome...
to czy bedzie gral zalezy tylko od niego. jak bedzie lepszy od ronaldinho czy eto'o to niech gra! proste! nie jest az taki drogi zeby go nie kupowac. podobno da sie wyjac za 6 baniek + kontrakt. jak bedzie slaby to niech siedzi nawet i na trybunach, wszystko zalezy od niego. jezeli zgodzi sie przyjsc, to chyba nie jest glupi i widzi jak wyglada sytuacja w barcelonie, widzi ze jego pozycja czy pozycje sa niezle obsadzone i musi byc przygotowany na walke o pierwsza 11, a nie ze bedzie ona mu dana z urzedu. i nie widze nic dziwnego w sadzaniu go na lawce. jak zasluguje na laweke to niech siedzi na lawie. a co do messiego, zeby nie blokowac mu rozwoju i takie tam. w barcy ma grac ten kto jest lepszy... jakby ktos inny byl lepszy to nie widze powodu dlaczego messi nie mialby siedziec na lawie. barcelona to nie klub zeby sie w nim ogrywac, tylko klub, w ktorym maja grac najlepsi. a to, ze jest za mlody zeby tyle grac... to mysle ze klub wie co robi i ma ludzi zeby to ocenic. reasumujac, mam gdzies co sie stanie z henrym, mam gdzies co sie stanie z messim, mam gdzies co sie stanie z ronaldinho, jedyne co mnie interesuje to dobro barcy. jak lepiej dla niej bedzie zeby r10 grzal lawe, to nie grzeje i nie bedzie mi go zal