Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: vakabayashi » 30 gru 2005, 0:53

makis pisze:Ponoc latem Joaquin odchodzi z Betisu (choc co roku gdzies odchodzi jesli wierzyc mediom).
Mysle ze Joaqiun bedzie zmuszony odejsc z Betisu zeby dalej rozwijac swoja kariere i sam dobrze o tym wie a jako ze Betis jest jak narazie na dobrej drodze do Sequnda Division takze jego cena nie bedzie wygórowana. A odejdzie najprawdopodobniej po WC 2006. Perezowi pozsotanie pobic tylko Chelsea, Juventus, Newcastle i Liverpool. Mysle ze sam hiszpan chcialby grac w Realu zreszta nie ukrywal nigdy tego. Jest jeden problem tylko czy Real go zechce przeciez jest (niestety) Beckham

welcome pisze:Ten chory człowiek twierdzi ze Real sprowadzi Capello a wraz z nim przejdzie do Madrytu nowych czterech galaktycznych(kocham to słowo): Ibra, Gerrard, Vieira i Adriano. Ciekawe kto za tydzień będzie nowym galaktycznym?

Capello mogł tak powiedziec Perezowi na odczepne wiedzac ze (moze) nie uda sie przeprowadzic tych transferów. Ibrahimowic moglby odejsc ponoc zada 6mln euro rocznie co nie usmiecha sie Juve, Adriano niezadowlonoy i kaprysny w Interze, Gerrard moze moglby zmienic klimat ale osobicie jestem przeciw kolejnemu anglikowi w Realu (ewentualnie A. Cole 8) )Ale Viera raczej nie do wyciganieca po roku gry w Juventusie :?

Jakos nie wyglada to wiarygodnie Capello raczej chcialby innych zawodników zawzywszy na taktyke jaka stosuje w druzynach ktore prowadzi skupilby sie postulujac zakup obroncy raczej. Wczesniej sie mowilo ze Casssano to wymóg Capello w takim razie po co wloski napastnik jak Don Fabio chce 2 nowych napastników.Nie wyglada wiarygodnie. Mysle ze nie tylko ja jestem sceptyczy wobec As`a jako wiarygodnego zrodła.

Wróć do „Hiszpania”