krzychu212 -> Beguiristain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 30 gru 2005, 22:00
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gem16 » 30 gru 2005, 22:10
I tym wlasinie się rózni się postępowanie działaczy Barcelony od postępowania włodarzy Realu w sprawie transferów. Laporta bardzo skrupulatnie wydaje pieniądze, jeśli wydaje bo ostatnie okinko transferowe pokazuje nam że nie trzeba wydawać fortuny aby sprowadzić dobrych zawodników. A Pan Perez według mnie za bardzo nie rozważa swojch posunięć na rynku transferowym.Jeżeli dałoby się go sprowadzić za free byłoby to kolejne (po transferze MvB) doskonałe tak sportowo jak i finansowo wzmocnienie Dumy Katalonii.
Gem16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 30 gru 2005, 22:15
a kiedy temu zawodnikowi konczy sie kontrakt? wsumie Aeurelio sprawdza sie w La Liga wiec mógłby byc dobrym zwocnieniemjaniofcb pisze: Jeżeli dałoby się go sprowadzić za free byłoby to kolejne (po transferze MvB) doskonałe tak sportowo jak i finansowo wzmocnienie Dumy Katalonii.
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gem16 » 30 gru 2005, 22:19
z konicem tego sezonua kiedy temu zawodnikowi konczy sie kontrakt?
Ten transfer na pewno by był trafny. Aurelio pasuje do koncepcji gry Barcelony jak ulałByle tylko było to przemyslane z głową
Gem16
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 gru 2005, 22:22
Kończy mu się po tym sezonie, czyli już teraz można zaczynać negocjacje. Zgadzam się z poprzednikami co do tego, że Fabio byłby idealną alternatywą dla Gio i Sylvinho na lewej obronie. Od kilku sezonów Aurelio prezentuje bardzo dobry poziom i jest już ograny w La Liga. To nie jest zakup w ciemno. Jeżeli Barca nie przedłuży kontraktu z Sylvinho (chyba wygasa niedługo) to oznacza, że mają kogoś na oku. Mam nadzieję, że tym kimś jest właśnie Fabio Aurelio.luk1208 pisze:a kiedy temu zawodnikowi konczy sie kontrakt?
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 30 gru 2005, 22:23
Gem16 pisze:Ten transfer na pewno by był trafny. Aurelio pasuje do koncepcji gry Barcelony jak ulał
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gem16 » 30 gru 2005, 22:29
Kontrakt koniczy mu się dokładnie w tym samym czasie co Fabio Aurelio z Valencią, co za zbieg okolicznościJeżeli Barca nie przedłuży kontraktu z Sylvinho (chyba wygasa niedługo)
Gem16
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 30 gru 2005, 22:33
janiofcb pisze:Przyznam, że już od dawna mam nadzieję na ściągnięcie do Barcy Fabio Aurelio
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 gru 2005, 22:48
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 30 gru 2005, 23:15
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roodeck » 30 gru 2005, 23:35
W tym sezonie mam wrażenie że Sylvinho jest lepszy od Gio i w ofensywie i defensywie. Wystarczy wspomnieć kilka jego asyst, ładnego gola i piękne piętki z Ronaldinho na skrzydle. Jeśli ktoś z tej dwójki miałby odejść to raczej Gio.Tobik33 pisze: Można by powiedzieć połaczenie umiejetności obronych Sylvinho i umiejetności atakujących- Gio. Jestem za tym transferem, szkoda mi będzie Sylvinho bo gra w tym sezonie naprawde bardzo dobrze...
Roodeck
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 gru 2005, 23:38
Nie tylko Ty masz takie wrażenie. Ja też wolałbym, aby Sylvinho pozostał w klubie, ale póki co kończy mu się kontrakt a nie słychać nic o podpisywaniu nowego. Gio od dłuższego czasu nie zbliża się do poziomu jaki reprezentował w pierwszej części poprzedniego sezonu. Później było już tylko gorzej.Roodeck pisze:W tym sezonie mam wrażenie że Sylvinho jest lepszy od Gio i w ofensywie i defensywie. Wystarczy wspomnieć kilka jego asyst, ładnego gola i piękne piętki z Ronaldinho na skrzydle. Jeśli ktoś z tej dwójki miałby odejść to raczej Gio.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 30 gru 2005, 23:44
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 30 gru 2005, 23:47
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 gru 2005, 23:54
co? za moimi plecami ? FA sę o tym dowie, kary będą surowe. A Ashley się ju nie podniesie - już drugi taki numer mi wykręcić [pierwszy z Chelsea - pamiętacie ?]Niggaz pisze:Secundo - jeżeli Ashley odejdzie z Arsenalu to Henry raczej tam nie zostanie
Ja mam nadzieję, że stanie się wręcz odwrotnie. Real nie kupi Cole'a bo ten odejść nie bedize miał zamiaru.Toudinho pisze:Ja mam nadzieje, że Real kupi Ashley Cole'a
i gorzej będzie, Gio młody już nie jest. Śmiem watpić, że najlepsze lata m już za sobą. Trudno mu bedzie błysnąć formą w zepsole gzie pierwsze skrzypce graja Ronnie, czy Eto'o. Będzie się starał, ale obawaim się, że ponad pewien solidny poziom już sie nie wzniesie.Niggaz pisze:Gio od dłuższego czasu nie zbliża się do poziomu jaki reprezentował w pierwszej części poprzedniego sezonu. Później było już tylko gorzej.
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio