Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 9

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
Robben
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 08 paź 2004, 19:15

No tez fakt. :)

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 08 paź 2004, 19:20

A co sądzcie o ewentualnym transferze Cassano :?:

Moggi: "To wyjątkowy talent, podoba mi się. Wiem, że mógłbym mu pomóc. Lecz jeżeli by tu przyszedł, musiałby zmienić swoje życie. Musiałby przestrzegać naszych zasad, które są po to, aby umożliwić Juventusowi odnoszenie sukcesów."

Awatar użytkownika
Robben
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 08 paź 2004, 19:24

Cassano! Nie kolejny napastnik w Juve.Teraz może jakiś kolejny dobry pomocnik np:Lampard , Ronaldinho ( ale wątpię ) :cry:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 08 paź 2004, 21:13

No tez fakt
Robben przestan nabijac posty kolejne WP.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 08 paź 2004, 21:46

po co Juve Casano? moze rzeczywiscie dobry jest ale mamy dobrych napastników a pozatym Casano to taki sam typ zawodnkia jak Ibrahimovic :P lepiej kupic jakiegos pomocnika i obroncę :lol:
Forza Juve

Awatar użytkownika
morgus
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morgus » 09 paź 2004, 13:16

Nie róbmy z siebie drugiego realu, ktory kupije coś co mu jest zupelnie niepotrzebne. Mam na mysli napastników.:) Cassano jest nam zbedny. Mamy przecież Trezegola, Zalayete, Del Piero i Zlatana. Po co nam kolejny napadzior ??:| Szkoda jest niszczyć jego kariery i talentu na ławce. Woel abyśmy sciagneli do nas Ronaldinhio lub C. Ronaldo. Bardzo chciałbym jednegoz nich mieć w swoim składzie.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 paź 2004, 14:28

Zgadzam sie z przedmówcą. Ale Ronaldinhi i C. Ronaldo nie maja szans do nas przejsc bo to sa gwiazdy swojego zespolu!

Awatar użytkownika
Asgar
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asgar » 09 paź 2004, 15:12

Tomusmc pisze:Zgadzam sie z przedmówcą. Ale Ronaldinhi i C. Ronaldo nie maja szans do nas przejsc bo to sa gwiazdy swojego zespolu!
No tak do końca bez szans Juve to niejest najlepszym przykładem jest Backham'em który był wielką gwiazdą Man. Utd. a przeszedł do Realu Madryt. Drugim przykładem jest Figo.

baryla_pce

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baryla_pce » 09 paź 2004, 15:13

Juve ma mistrza w tym sezonie a cassano razem ze zlatanem stworzyliby świetny duet napastników... trezeguet tak samo jak henry powinien przeniesc sie do anglii zeby tam sie odrodzic

Awatar użytkownika
(L)oczkers
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkers » 09 paź 2004, 16:34

Ja tam jestem zdania że JUVE powinno kupić Kloejnego napastnika. PO pierwsze ze wzglądu na operacje u Trezegueta której ominąć się nie da i gdyby przyszedł Cassano to Juve miał by napastników wystarczająco duzo. po tych 4 miesiącach sezon by był już prawie skończony i nie było by problemu. W przerwie transferowej sprzedajemy Zalayete i jest OK. Cassano stanie sie natepca Del Piero który formą raczej już nie błyszczy a co będzie za rok to juz tylko Bóg sam wie, a jak nie Cassano to Morientes (sam nie wiem któfrego wolałbym bardziej). Do obronyJankulovski do pomocy Mascherano za Appiaha lub Tachnardiego i jest SUPER SQUAD.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 09 paź 2004, 22:28

osobiscie wolałbym Morientesa zamiast Casano :!: napewno by sie sprzydał, tylko jakby przyszedł w zimie to niemógłby grać w lidze mistrzów :!:

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 10 paź 2004, 11:16

Kibice Romy mogą niedługo znowu dostać zawrotu głowy, ponieważ bardzo możliwe, że De Rossi i Cassano założą w zimę lub najpóźniej latem koszulki Juventusu.
Emerson namawia Daniele De Rossiego do podpisania kontraktu z Juventusem. Dlaczego? Ponieważ młoda gwiazda Romy ma podpisany pół zawodowy kontrakt, który pozwala na takie rozwiązanie. Ewentualnie Juventus musiałby zapłacić minimalne odszkodowanie rzymskiemu klubowi. Na korzyść Juve przemawia przyjaźń między oboma panami.

Co o tym sądzicie :?:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 10 paź 2004, 22:08

Radeek pisze:Kibice Romy mogą niedługo znowu dostać zawrotu głowy, ponieważ bardzo możliwe, że De Rossi i Cassano założą w zimę lub najpóźniej latem koszulki Juventusu.
Emerson namawia Daniele De Rossiego do podpisania kontraktu z Juventusem. Dlaczego? Ponieważ młoda gwiazda Romy ma podpisany pół zawodowy kontrakt, który pozwala na takie rozwiązanie. Ewentualnie Juventus musiałby zapłacić minimalne odszkodowanie rzymskiemu klubowi. Na korzyść Juve przemawia przyjaźń między oboma panami.

Co o tym sądzicie :?:
może i to było by dobre dla Juve :lol: ale wolałbym De Rossiego napewno by sie przydał i pomógł w walce o mistrza bo liga mistrzów odpada :!: poczekamy to sie przkonamy :!:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 paź 2004, 22:23

Mam nadzieje ze to nie są plotki i ze to co widzą moje oczy jest prawdą :)

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 11 paź 2004, 19:16

Borussia Dortmund zamknęła sezon 2003/04 ze stratą 118,8 miliona euro. Prezydent niemieckiego klubu, Gerd Niebaum, poinformował, że jest zmuszony do sprzedaży najlepszych graczy już zimą.
"Oszacowaliśmy wszystko i doszliśmy do wniosku, że jesteśmy zmuszeni do sprzedaży kilku czołowych piłkarzy."
Oczywiście chodzi tu o obecnie dwie największe gwiazdy niemieckiego klubu, czyli obrońcę Metzeldera i pomocnika Rosickiego. Tego pierwszego łączy się z Interem, natomiast Czecha widzi się tylko w Juventusie Turyn. Nie wspominając o grającym w Starej Damie Nedvedzie, trzeba zauważyć osobę Fabio Capello, który już od wielu lat, gdy Thomas grał jeszcze w juniorach, podziwiał jego ogromny talent. Nie można przeoczyć również faktu, że Borussia nie bierze udziału w europejskich pucharach.

Ja jestem za :!: Byloby super !! Zlatan, Cannavaro ,Emerson, Zebina itd. a w przerwie zimowej Cassano, De Rossi, Rosicky i Jankulovski (lub Maxwell) Cieszyłbym się gdyby przynajmniej 2 z tych pilkarzy przyszlo do Juve :!:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”