Mnie się też nie ZDARZYŁO, ale są tacy, którzy za złamanie własnych ustalonych zasad (np. w małżeństwie) mieli kary.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 30 sty 2022, 10:10
sickstick
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 30 sty 2022, 10:27
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 sty 2022, 10:28
I co w związku z tym? Przecież nie pisałem o żadnych karach uchwalonych ustawami.sickstick pisze: ↑30 sty 2022, 10:27Małżeństwo to związek regulowany prawnie, mogący zakończyć się jego rozpadem oraz nierównym podziałem majątku. "Media sportowe" jakikolwiek koleżeńsko-zawodowy związek by z tej grupy nie zrobić, nie ma żadnych regulacji prawnych, można się nazwajem ci najwyżej nie lubić i że sobą nie gadać
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 30 sty 2022, 10:32
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 sty 2022, 10:37
No to oczywiste, że musieliby się jakoś dogadać. Wszystko jest kwestią umowną.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 30 sty 2022, 10:44
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 sty 2022, 10:46
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 30 sty 2022, 10:52
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 sty 2022, 10:54
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 30 sty 2022, 11:02
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 sty 2022, 11:08
W wielu państwach tak jest i obywatele zbyt wiele do gadania nie mają. Protestują na ulicach, ale jakieś kary chyba obowiązują za złamanie reguł. I w sumie jeśli nie masz paszportu covidowego to jesteś wykluczony, bo nie możesz korzystać z dobrobytku, a jedynie z absolutnego minimum w postaci aptek i drogerii.
Zbyt daleko idące wnioski wyciągasz. Przypomnę Ci tylko, że porównujesz laskę która jest znana z robienia gały jakimś raperom, karłów z youtube'a i patoli z warsaw shore do piłkarzy reprezentacji Polski.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 30 sty 2022, 17:43
Sorry, ale wychodzisz tutaj tylko Ty na narcyza. Te 2 słowa mają całkowite inne znaczenie i to, że Ty używasz ich naprzemiennie dowolnie, nie znając różnicy pomiędzy nimi, to tylko twoja sprawa. I najlepsze, że piszesz to jako największy przypierdalacz forum o błędy czy błędne użycie danych słów.
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 sty 2022, 17:56
Chłopie, przypierdoliłeś się, że nie można nałożyć zakazu na samego siebie, pomyliłes się, spoko, zdarza się, ale nie wiem po [ch**] dalej drążysz temat. Ego twoje już dawno wręcz wybuchłoDDK pisze: ↑30 sty 2022, 17:43Sorry, ale wychodzisz tutaj tylko Ty na narcyza. Te 2 słowa mają całkowite inne znaczenie i to, że Ty używasz ich naprzemiennie dowolnie, nie znając różnicy pomiędzy nimi, to tylko twoja sprawa. I najlepsze, że piszesz to jako największy przypierdalacz forum o błędy czy błędne użycie danych słów.
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio