Post Wyświetl pojedynczy post autor: Javier » 02 sty 2006, 19:44
Javier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 02 sty 2006, 20:21
Javier pisze:ja mysle ze dobrze zrobili...
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 02 sty 2006, 20:36
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 02 sty 2006, 20:42
dlatego zawsze oglądam skoki na Eurosporcie bo tam przynajmniej nie pieprzą o złych warunkach gdy polacy skaczą a zwłaszcza MałyszKrzysztof Jarzyna pisze:O komentarzu juz nie wspominam, bo Włodzimierz "Popatrzmy Na Warunki Wietrzne" Szaranowicz jest typem irytujacym do kwadratu
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 02 sty 2006, 20:46
Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 02 sty 2006, 20:51
Krzysztof Jarzyna pisze: "Skok nienajlepszy, a wrecz slaby - co sie stalo?"
"Yyyyy, no nie wiem..."
"Ale widac juz poprawe."
"Yyy, no chyba..."
"Dziekuje"
"Dziekuje"
PrOtEcToR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 02 sty 2006, 21:06
Problemy w przedszkolu? Mozemy pomoc i dac 21 dni wolnego, zebys skupil sie na poznawaniu literek.Loco pisze:Bushman
Wiesz czego najbardziej nie lubie? Dyskusji z ziomkami, ktorzy mysla ze sa fajni i pozjadali wszystkie rozumy, a nie potrafia przeczytac kilku zdan ze zrozumieniemLoco pisze:i pokazał troche szacunku dla Małysza bo ten człowiek swoje już osiągnął i dał Polaka tyle radości że zasłużył na respekt.
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 sty 2006, 21:17
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 02 sty 2006, 21:19
dla mnie to brak szacunku nazywanie medalisty mistrzostw świata i olimpiady oraz zdobywcy pucharu świata "typkiem". zgadzam się z tobą w kwestii dotyczącej tego że jego era się kończy i nie ma sensu na siłe tego ciągnąc. Adam Małysz pozostawił nam wspaniałem wspomnienia a jest jeszcze cień szansy na kolejne sukcesy ja tam w niego jeszcze wierzeTo jest przeciez smieszne, ze taki kraj podnieca sie jakimis typkami, ktorzy skacza na sniegu
Loco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 sty 2006, 21:37
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 02 sty 2006, 21:41
Czytanie ze zrozumieniem. Widze dalej nie wiesz co to znaczy. Moje okreslenie odnosilo sie do skokow narciarskich jako calosci a nie do jakiegokolwiek z zawodnikow indywidualnie. Poza tym przy Malyszu, ktory byl autentyczna gwiazda, "gwiazdkami" stali sie tez ludzie, ktorzy nie sa nawet sredniakami (Mateja, Rutkowski, Bachleda czy nie wiem kto tam jeszcze). Juz nie mowiac o Wlodarczyku i reszcie ziomkow z PZN, ktorzy wykazali typowo polskie podejscie i doszli do wniosku, ze sukces ma wielu ojcow i kazdy z nich musi cos z niego miec. Wiec nie zdziwie sie jak nawet portierzy w PZN dostali podwyzki. To jest smieszne w tym sporcie. Jeden czlowiek, skromny, budzacy naturalna sympatie swoim zachowaniem (na poczatku, bo teraz tez ma gwiazdorskie zachowania) i mnostwo ludzi krecacych sie dookola niego, chcacych byc w jego blasku i nalapac z tego jak najwiecej.Loco pisze:dla mnie to brak szacunku nazywanie medalisty mistrzostw świata i olimpiady oraz zdobywcy pucharu świata "typkiem".
To jest akurat dobre, bo mnie najbardziej smieszyl koles wygladajacy jak zagubiony MC z koncertu HH, ktoremu dali narty i kazali skakac. Az dziw bierze, ze oni z krokiem w kolanach mogli ladowac z telemarkiem.Loco pisze:a wiecie co mnie najbardziej denerwuje w skokach??!! Te śmieszne zmiany przepisów co sezon. Ciagle zmieniają przepisy co do kombinezonów, wagi zawodników, nart itp. dla mnie to paranoja.
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 02 sty 2006, 21:42
Loco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 sty 2006, 13:37
tylko któryTomusmc pisze:a może teraz swoją szansę wykorzysta kolejny Polak?
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 03 sty 2006, 14:38
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Javier » 03 sty 2006, 15:06
Javier
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio