Post Wyświetl pojedynczy post autor: LoLoS » 03 mar 2022, 13:56
LoLoS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 03 mar 2022, 14:00
To wszystko jest podobno przygotowane i nawet sędziowie dogadani, za tym idzie potworna kasa. Czekali tylko na przychylną decyzję sądu żeby nie było znów gadania o bezprawiu. Nawet Ceferin już narrację zmienił. Teraz politycy też nie powinni już tak skakać z pianą w ustach, bo Super Liga ma podstawy prawne, więc to czym groził wcześniej Borys angielskim klubom byłoby teraz właśnie bezprawnym działaniem
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 03 mar 2022, 14:49
Nadal na szczęście brytyjscy politycy na pewno będą rzucać kłody pod nogi.
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 03 mar 2022, 14:50
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 03 mar 2022, 14:55
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 03 mar 2022, 14:56
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 mar 2022, 14:56
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 03 mar 2022, 14:58
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 mar 2022, 15:01
Zestresowany jestes ale pamietaj ze Superliga nie jest niczemu winna.Hersk pisze: ↑03 mar 2022, 14:58Pierdole te Superligę. Oby do niczego nie doszło. Wiem, jakie są jej zalety, ale i tak to pierdole. Koniec Ligi Mistrzów jako takiej, koniec normalnej piłki ligowej, non stop te same mecze gigantów. Pierdole to i liczę że się to na ostatniej prostej wyjebie znowu.
Nie podoba mi się to w jakim kierunku idzie piłka i choć niczego nie mogę to będę po cichu liczyl że nie powstanie to gówno
Chlopaczek

czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 03 mar 2022, 15:14
Powielasz płacz, zmanipulowany, przeciwników Super Ligi i narrację UEFY.Hersk pisze: ↑03 mar 2022, 14:58Pierdole te Superligę. Oby do niczego nie doszło. Wiem, jakie są jej zalety, ale i tak to pierdole. Koniec Ligi Mistrzów jako takiej, koniec normalnej piłki ligowej, non stop te same mecze gigantów. Pierdole to i liczę że się to na ostatniej prostej wyjebie znowu.
Nie podoba mi się to w jakim kierunku idzie piłka i choć niczego nie mogę to będę po cichu liczyl że nie powstanie to gówno
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 03 mar 2022, 15:21
Ale do czego ty sie odnosisz, bo na pewno nie do cytowanego posta. Przeciez on nic nie pisal o kwestiach finansowych, tylko tym jak to wplynie na pilke ligowa, format ligi mistrzow i o tym, ze jezeli czegos jest za duzo, to sie nudzi - to dotyczy absolutnie wszystkiego, kasy, seksu i rowniez seryjnie powtarzanych meczow tych samych zespolow, nawet jesli to giganci.seba82 pisze: ↑03 mar 2022, 15:14Powielasz płacz, zmanipulowany, przeciwników Super Ligi i narrację UEFY.Hersk pisze: ↑03 mar 2022, 14:58Pierdole te Superligę. Oby do niczego nie doszło. Wiem, jakie są jej zalety, ale i tak to pierdole. Koniec Ligi Mistrzów jako takiej, koniec normalnej piłki ligowej, non stop te same mecze gigantów. Pierdole to i liczę że się to na ostatniej prostej wyjebie znowu.
Płacz spowodowany tym, że nie zobaczą ANI JEDNEGO EURO z reklam, praw do transmisji, biletów, organizacji turnieju...
Te pieniądze będą rozdysponowane na kluby. Zarząd, składający się z kilku prezesów klubów a nie 24447372 oficjeli, których trzeba wykarmić i którzy trzymali łapę na organizacji i wpływach że wszystkiego.
Po prostu, kluby zarobią kluby się dzielą,.bez pośrednika, który zabierał większość.
Mecz na stadionie Realu, koszty z obsługą stadionu ponosi Real, bilety kupują kibice, transmisję wykupują kraje, bo chcą oglądać Real. Nie UEFE, więc dlaczego kasa ma przechodzić przez UEFE do klubów? Bo tak sobie załatwili umowami jako orgsnizator rozgrywek.
Teraz to kluby siądą przy stole i rozdysponują pieniądze. Wiadomo, że nie będzie po równo, bo i logistyka, sponsorzy więcej zapłacą za Real City niż Porto Arsenal,itd ale będzie to w cholerę więcej niż UEFA odpalała za wygranie LM.
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 03 mar 2022, 15:28
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LoLoS » 03 mar 2022, 15:30
LoLoS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 03 mar 2022, 15:33
Hersk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio