Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 sty 2006, 20:30
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 02 sty 2006, 20:42
To jest 98, tam nie ma przywracania.fieldy pisze:skoro nic nie wykryły, a "tabety" i ustawień nie idzie zmieniać to spróbuj przwrócić system
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 02 sty 2006, 20:48

Void
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 sty 2006, 20:50
jakim managerzeNajpierw sprawdz w Menadzerze zadań czy nie ma tam procesów
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 02 sty 2006, 21:04
Nie no rzeczywiście: na pulpicie pojawiają się jakieś dziwne napisy; tapety nie da się ustawić, bo jest zablokowana... Ale to przecież tylko MOŻE być wiruscloner pisze:p.s. - wiesz co oznacza wyraz "might"
A w 98 nie ma narzędzia Msconfigcloner pisze:jakim managerze
Ty masz XP, a on 98
Void
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 02 sty 2006, 21:51
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 04 sty 2006, 20:22
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 05 sty 2006, 22:07
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 05 sty 2006, 22:11
mlody_10 pisze:Otóż, ostatnio cały czas jak wciskam "y" to pisze "z" i na odwrót, i musze co chwile Shift i Ctrl wciskać
Też tak mam od czasu do czasu i kompletnie nie wiem jak z tym sobie poradzićmlody_10 pisze:to tak jakby zjada mi litery
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 05 sty 2006, 22:14
Ja też bym miał pytanie odnośnie do tej sprawy. U mnie jest na odwrót - od pewnego czasu na większości stron na które wchodzę jest mniejsza czcionka i to czasami taka że się nic nie da przeczytaćkama_reda pisze:A ja mam jeszcze jeden problem. Od paru dni coś mi się zepsuło w IE chyba i na stronach (nie wszystkich) wyświetlają mi się bardzo powiększone litery, ale tylko np. nagłówki itp. Jak to zmienić?
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 sty 2006, 23:39
kama_reda pisze:mlody_10 napisał:
Otóż, ostatnio cały czas jak wciskam "y" to pisze "z" i na odwrót, i musze co chwile Shift i Ctrl wciskać
Też tak mam czasami. Zamykam wszystkie strony i włączam od nowa i już zazwyczaj jest dobrze, choć nie zawsze.
wyrzuć IEmlody_10 pisze:Kolejny to taki(trudno go będzie wytłumaczyć ), że czasem jak pisze posta i chce coś zmienić w nim (zanim go 'zatwiedziłem') to wtedy jak mam np. słowo "ok " i chce napisać coś innego, to tak jakby zjada mi litery ( ) jak, dam spacje przed "ok" to mi "o" znika itd.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 06 sty 2006, 10:31
A masz może na ten problem jakąś inną radę ? bo ta z CTRL - SHIFT nie działa... może w Panelu Sterowania idzie coś zmienić albo coś...mlody_10 pisze:Ostatnio kilka może małych problemów, ale takich, przez które gorzej sie np. pisze posty
Otóż, ostatnio cały czas jak wciskam "y" to pisze "z" i na odwrót, i musze co chwile Shift i Ctrl wciskać , nie wie ktoś jak zaradzić temu problemowi ?
Kolejny to taki(trudno go będzie wytłumaczyć ), że czasem jak pisze posta i chce coś zmienić w nim (zanim go 'zatwiedziłem') to wtedy jak mam np. słowo "ok " i chce napisać coś innego, to tak jakby zjada mi litery ( ) jak, dam spacje przed "ok" to mi "o" znika itd.
Mam nadzieje, że wiecie o co chodzi
Dzięki z góry
meecik_mks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 06 sty 2006, 10:41
meecik_mks pisze:A masz może na ten problem jakąś inną radę ? bo ta z CTRL - SHIFT nie działa... może w Panelu Sterowania idzie coś zmienić albo coś... W sumie i tak już się przyzwyczaiłem, gdzie mam wszystkie ogonki itp...
Ale lepiej by było pisać na normalnej klawiaturze...
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 06 sty 2006, 12:02
luk1208 pisze:poprostu jak instalowałem windowsa to wybrałes klawiature europejską a nie polską musisz włożyc windowsa i wtedy zmienic w ustawieniach na polką klawiature!! napewno pomoze bo tez miałem kiedys taki problem pozdro
meecik_mks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio