ja jestem jak najbardziej "o upodobaniach korno podobnych"Lakier pisze:Dla kolezanki o upodobaniach korno podobnych tez?
i twórczość Harlana stoi u mnie na pierwszym miejscu.
Zawsze możesz jej kupić pieszczocha, czy inna obróżkę
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 gru 2005, 14:42
ja jestem jak najbardziej "o upodobaniach korno podobnych"Lakier pisze:Dla kolezanki o upodobaniach korno podobnych tez?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 gru 2005, 14:50
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 05 gru 2005, 14:56
Chlopaczek pisze:Kup jej ta druga ksiazke co podales.Jest krociutka.Nawet jak sie jej nie spodoba to przeczyta bo to maly wysilek bedzie
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 gru 2005, 15:16
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 sty 2006, 0:09
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 05 sty 2006, 0:30
Smithu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 05 sty 2006, 0:42
Co to znaczy "Co mi tam"?! Zbanujemy Cie!!Chlopaczek pisze:Jawnie naruszylem regulamin piszac posta pod postem.Ale co mi tam
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 05 sty 2006, 0:53
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 sty 2006, 1:19
A co mi tamKrzysztof Jarzyna pisze: Co to znaczy "Co mi tam"?! Zbanujemy Cie!!
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 05 sty 2006, 9:02
Bagg zostaw te lektury i bierz Hellera.Moze dostaniesz "palke" z polaka ale i tak nie bedziesz zalowal Krzywy
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 sty 2006, 10:40
tak się wydaje jak się uczysz i każą ci nauczyciele na czas jedną, czy druga lekturę przeczytać. Ja sam po skończeniu edukacji wziąłem się za czytanie lektur [chociażby Bohiń Konwickiego]bagg pisze:Swoją drogą...nie zauważyliście, że większość lektur to raczej beznadziejne i nudne książki?
awersja ? całkiem dobrze kombinujeszChlopaczek pisze:Mam awersja od czasow liceum i gadki profesorki z jezyka polskiego "no to teraz przeanalizujemy sobie wiersz".Siedzisz i zastanawiasz sie czy autor piszac "niebo zakryly chmury" mial doslownie na mysli ze niebo bylo pochmurne czy zupelnie co innego i jest to metafora nawiazujaca do jego zlego dziecinstwa bez matki gdy ojciec przychodzil pijany i jak tylko niebo bylo zachmurzone wyrzucal go na deszcz bo slyszal ze na deszczu sie rosnie a jego syn byl mikrusem.
masz sczęście, ze czytałem i juz znam zakończenie.Krzysztof Jarzyna pisze:I zdradze zakonczenie - dadza rade
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ministeras » 05 sty 2006, 10:46
ministeras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 05 sty 2006, 10:49
ministeras pisze:Ja czytalem ostatnio nowego playboya i strasznie sie podniecilem.
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 sty 2006, 10:50
pierwsza erekcja ? grtutacjeministeras pisze:Ja czytalem ostatnio nowego playboya i strasznie sie podniecilem.
gdzie to leży ?Skąd: [ch**]
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 sty 2006, 10:53
Nie wiem jakie masz lektury ale za moich czasow koncowka szkoly sredniej byla mocna.Takie ksiazki jak "Zbrodnia i kara" "Rok 1984" "Folwark zwierzecy" "Inny swiat" "Mistrz i Malgorzata" "Dzuma" warte sa przeczytania a i tak te tytuly sa "z pierwszej mysli" wiec moglem pare pominac.bagg pisze: Swoją drogą...nie zauważyliście, że większość lektur to raczej beznadziejne i nudne książki?
Chlopaczek
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio