AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg » 05 sty 2006, 21:49

<LILI> Romanista pisze:Przyznam z Romą wygrali i to wysoko choc uważam że sprawiedliwym wynikiem było by 2-1 bądź 2-0 .....

Taa...może mi jeszcze powiesz, że dla Romy :lol:

<LILI> Romanista pisze:I najlepiej pamiętam te Z Milanem i z Bayern'em kiedy to przeciwnicy byli pod każdym względem lepsi od Juve !!!

Każdy może mieć wahania formy, ale pewnie meczów z Interem czy Violą już nieoglądałeś?

<LILI> Romanista pisze:I dla każdego oprócz Kibiców Juve niema sie co okłamywac dla was co wasze to najlepsze a co innych to beee......

No...beee....

<LILI> Romanista pisze:ty mnie też przyzwyczaiłeś do swej głupoty i nic nieporadze musze ją znosić Rolling Eyes Rolling Eyes

Nie musisz...daj 'ignore' :D

<LILI> Romanista pisze:On powinien dziękować że go Roma z Bari kupiła i rozwinęła go piłkarsko

Już widzę jak dziękuję Romie' o dziękuję Romo, że mnie kupiłaś gdy byłem w wspaniałej formie ustawiłaś cene zaporowa dla innych klubów, żebym tylko nie przeszedł do lepszych, a potem nie dałaś mi grać, bo nie zgadzałem się na Wasze warunki' Nie mówię, że to wina tylko Romy, bo Cassano jest niepokorny, no ale Gillaorossi mieli w tym swój udział.

<LILI> Romanista pisze:w Juve z tego co widze to tylko z tych lepszych to Del Piero

Inny program transferowy...Juventus ma pieniądze :D

Wróć do „Włochy”