Jakoś nie pamiętam żeby klub z pampeluny był kiedyś w tak dobrej formie jak teraz. Może za czasów Romka Koseckiego było lepiej ale wątpięTobik33 pisze:Osasuna już spadła z 2 miejsca już nie jest w czołówce bo mi się wydaje że nie muszą wracać na miejsce w szeregu ponieważ cały czas tam są...
Tobik33 pisze:sam jestem ciekaw czy Cicinho jest taki dobry jak o nim mówią lub Cassano zacznie strzelać na zawołanie jak Ronaldo bo większość kibiców Realu tak sobie to wyobraża
Z tego co słyszałem (i przeczytałem) to kupił Perez kopie Ronaldo w postaci Cassano, tylko że chodzi o nadwagę
Ale wątpie że kiedyś graliśmy z nimi będąc w takiej formie. A poza tym to E2 ma ambicje zapewnić sobie pichichi, a więc będzie grał za 3 (bo ostatnio tylko za dwóch) i wszyscy będą chcieli zacząć ten rok okazałym zwyciętwem w lidze.Tobik33 pisze:Nie wydaje mi się że z taką łatwością wygramy z Espanyolem. Zawsze z nimi nam się grało ciężko, szczególnie na ich stadionie. Ostatni mecz na ich stadionie wygraliśmy 0-1 po bardzo ciężkim boju i gdyby nie bramka z rykoszetu Deco mogli tego spotkania nie wygrać...