AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 14

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 sty 2006, 15:25

Kaka widze że wykorzystałeś naszą grafike Calciomanii 8) Dobrze robisz :)

Ale wiesz ja wspominałem o apsencji Clarence na podstawie TV a w jego miejsce miał by grać Massimio. Chyba że Ancelotti zrobi jeszcze inaczej ale to już jego sprawa. Sergio w drugiej lini i tak bedzie grał przez 70% meczu. Marek musi czekac az Ancelotti zacznie trybić. To normalka. Sam wiesz że Ancelotti musi sie dobrze przekonać by cos zmienić :) 4:0 hohoh to ładnie poszłeś po całośc :) Co prawdaostatnio na San Siro, nie ma mocnych na Milan, i Parma też nie wygrała tam od lat ale trzeba zakładć nawet 2:0 Oczy Włoskich dziennikarzy bedą skierowane na Alberto oby sie nie podpaił. :roll: mozecos przygotował dla kibiców "Mleczarzy".

AgaM jest gdzieś temat tu na forum gdzie chłopaki będa wiedzieli wszystko. :wink: cały spis.

Pozdro
Forza Milan

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 08 sty 2006, 20:24

Oficjalne 11:

MILAN: Dida; Simic, Nesta, Kaladze, Serginho; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Kakà; Shevchenko, Gilardino. Trener: Ancelotti.

Rezerwa: Kalac, Costacurta, Marzoratti (46), Vogel, Ambrosini, Rui Costa, Inzaghi.

PARMA: Guardalben; Cardone, Couto, Cannavaro, Contini; Grella, Bolano, Simplicio; Marchionni, Bresciano; Corradi. Trener: Beretta.

Nie ma Stama ktory jest chory za niego wskoczył do kadry Marzoratti.

Jankula nawet na ławce nie ma :( szkoda no ale mam nadzieje ze wygramy ten mecz Inter sie potknał i mozemy wskoczyc na 2 miejsce :) co ja pisze musimy ale nigdzie nie jest powidziane ze wygramy ten mecz.
Takze
Forza Milan

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 sty 2006, 20:30

Zaraz zaczynają :twisted: skład do przewidzenia oprócz Stama :roll: szkoda liczyłem na Jaapa. Najwazniesze by grali swoje. Obrona musi być czujna bo Parma może mieć jedna okazje w tym meczu. No i skutecznośc :!: prosze Was chłopaki skuteczność :!: Te wyniki już zakończonych spotkań tylko ich zmotuwują. Licze że dobra passa spotkań na Giuseppe Meazza bedzie trwała nadal :!: Nie mogą ich zlekcewazyć bo to najwazniejsze.

Do ostatniego gwizdka :twisted:

FORZA MILAN :!:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 08 sty 2006, 21:03

No jak narazie Milan niby przewaza ,ale brakuje skutecznosci i mamy sensacje 1:0 dla Parmy po Mega błędzie Didy ,on naprawde jest chyba w dołku :roll: ,a chcialem go chwalic za interwencje po strzale Marchioniego :) Gdyby nie Kaladze i jego róg to kto wie ,moze nadal by było 0:0

Parma "wykorzystala prezent Didy" :lol:

Pewnie Parmma nie wygra i tak :?

oo prosze 1:1 Kaka' Prezent od Cardone :!:

No i 2:1 - Gila szybko odrobili :lol: I po zawodach
Lewa strona dzis niezle dziala.

No i po połowie 3:1 tym razem Kaka juz bez asysty :lol: Ah ta Parma słabiutka i jeszcze brak Morfeo :? .

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1302

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 08 sty 2006, 21:22

No na samym początku miałem stracha ale ten dida ostanio zupełnie bez formy jest błąd za błędem.Ale jest super 3-1 i widać było że po bramce się zdenerwowali i zaatakowali czekam na drugą połowe.

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 08 sty 2006, 21:30

No i mozna byc spokojny o wynik 8)

Poczatek ładny pozniej swietna interwencja Didy, dosc przypadkowy niespodziewanie Marchioni znalazł sie sam na sam z Dida a ten z trudem wyłapał :]
tyle ze to co zrobił przy rzucie roznym to tragedia jak on mogł taki bład popełnic :?: to nie trampkarz moze zamiast srodkowego trzeba jednak bramkarza szukac :roll: a co do obrony to pewnie graja Kala dobrze sobie radzi troche go Corradi meczy ale trzyma sie :lol: reszta bez zarzutów Simic jak narazie dobrze dodał ładny strzał po ktorym Sheva mogł strzelic bramke ale jak sie to stało ze nie strzlił to nie wiem.

Widac ze zodrazniła naszych ta bramka stracona i od razu chcieli wyrownac na szczescie Kaka pokazął klase ładna akcja i samoboj Cardone ( w koncu były milanista :D ) nie zdazyłem sie nacieszyc bramka a tu juz druga Sheva do Bercika a ten głowka pokonuje Guardelbena :jupi: goni Toniego i Davida :]

3 bramka najładniejsza piekny strzał Kaki zza pola karnego po ładnej akcji i po zawodach :D

Sergio powinnien sobie odpoczac a za niego pograc troche Marek dzis w obronie nie jeste pewny co innego w ataku ale jak narzie tez nienajlepiej.
Pozostaje tylko teraz bawic publicznosc i na to czekam oby ta 2 połowa była jeszcze lepsza ;)

Forza Milan

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 08 sty 2006, 21:45

Kaka_ACM pisze:Stary Ameryke odkryłeś Dziękujemy
Pewna osoba myślała ze nie wiem co oznacza 28 campioni d` italia wiec jej powiedzialem i udowodnilem ze wiem co to znaczy wiec jesli nie wiesz o co chodzi to mnie nie wysmiewaj, ok?????
Obrazek

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 08 sty 2006, 21:51

Dziwne ze meczu nie pokazuja na canbale tylko nba.W programie chyba mial byc mecz Milanu.

Zgadza sie?

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 08 sty 2006, 22:31

*_For_zaza_Milan_* pisze:Obrona musi być czujna bo Parma może mieć jedna okazje w tym meczu.
No i ta obrona sie zbytnio nie popisala ,Marchionni wszedl jak w masło ,a Dida no coz ,jest w głębokim dołku ,teraz to Abbiati juz napewno wroci ,i wcale nie pojdzie do Palermo ,albo nie wiem gdzie ,pewnie zostanie na SS 8)

Milan wygral ,no mozna powiedziec ,ze zasłuzenie ,ale ztaka gra obrony to oni musza uwazac jak z lepszymi beda grac :wink: Kaka jak zwykle dobra postawa :) Gattuso to by mogl sobie czasem dac na wstrzymanie z tymi faulami ,dziwne ,ze zoltej nie zarobil :roll: :?

Nie bylo czasem faulu na Corradim w koncowce :roll:

Gratuluje zwyciestwa - dwa prezenty od obroncow ,co nie zaza :lol:

Mam nadzieje ,ze zamiescisz Marchionniego w swojej "11" :roll: Bo sie nalezy ,Dida tez sie tam powinien znalezc :wink:

Pozdro

Gratulacje czeher :!:
Ostatnio zmieniony 08 sty 2006, 22:33 przez Sawyer, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 sty 2006, 22:31

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:No i mozna byc spokojny o wynik
No chyba niezupelnie !!!
To co obrona wyprawiala w tym meczu wola o pomste :!:
Przeciez Parma strzelala bramki z niczego totalna kpina
Dida rzadzi
Jezeli nie teraz to juz w letnim mercato trzeba przeprowadzic generalny remont obrony i bramkarza
Sheva tez spieprzyl w 1 polowie wysmienita okazje, zle przyjal pilke a potem chcial karnego wywalczyc
No coz dreszczowiec z happy endem :arrow: 270zl w kieszeni :lol:
tswidok pisze:Dziwne ze meczu nie pokazuja na canbale tylko nba
Przeciez pokazywali tylko ze na canal+sport2
Ostatnio zmieniony 08 sty 2006, 22:34 przez czeher, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1302

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 08 sty 2006, 22:31

ALE dreszczowiec 4-3 :D
Toche zagraliśmy zle w obronie przy 3 bramce ale ogólnie niebyło żle :wink: choć mogło być dużo lepiej.Do przodu jesteśmy w super formie jeszcze troche popracujmy nad skutecznością.W obronie troche błedów ale niestety ta formacja musi byc troche przemeblowana.A i jeszcze jedno widzieliście spalony u shevy gdzie zdobył bramke???

Sheva to wogule gdyby nie bramka to note jutro w la gazetta by dostał 4 :wink:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 sty 2006, 22:34

tswidok pisze:Dziwne ze meczu nie pokazuja na canbale tylko nba.W programie chyba mial byc mecz Milanu.

Zgadza sie?
Pokazywali na Canal+ sport 2.

Ten mecz mnie rozbawil.Szczegolnie pod koniec.Druga bramka Marchionniego gdy wszedl w obrone Milanu jak w maslo i strzelil gola na 4:3 strasznie smieszna byla.Pierwsza dla Parmy tez po dziecinnym bledzie Didy a druga to blad Nesty ktory nie wybiegl z kolegami i nie bylo spalonego.
Trzeba pochwalic Parme za skutecznosc.Niemal stuprocentowa.Milan mozna pochwalic za pierwsza polowe i szybka odpowiedz na stracona bramke.W drugiej juz chyba im sie grac nie chcialo bo i Kaka niewidoczny i Gilardino niewidoczny.Z dobrej strony pokazal sie znowu Rui - ladna asysta.Musze tez pochwalic Seedorfa dobry mecz w jego wykonaniu.Cala obrona dostaje nagane ze szczegolnym wyroznieniem Serginho (wyroznienie negatywne).Az strach sie bac ale chyba najlepiej z bloku defensywnego zagral Simic :mrgreen: Ten mecz musi byc ostatecznym impulsem dla naszych dzialaczy aby jak najszybciej sprowadzili obronce albo dwoch i piszac jak najszybciej mam na mysli obecne okienko transferowe.

Naprawde fajny mecz.Dobry humor mam po nim.

Forza Milan.

Gdzie to catenacio co? :P

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 sty 2006, 22:40

Chlopaczek pisze:Gdzie to catenacio co?
No właśnie też się zastanawiałem :lol: Siedem bramek w Serie A to już jest coś tym bardziej, że jedną z drużyn jest Milan :)

Chyba każdy spodziewał się, że Rossoneri przejdą spacerkiem przez Parmę, a tu proszę. Gdyby Milan grał z mocniejszą drużyną to chyba by przegrał. Widać, że obrona Milanu powoli zaczyna sobie nie radzić i mimo, że 3 pkt zostają na San Siro to kibice powinni wiedzieć, że nie były one łatwo zdobyte. Zarząd ma nad czym pomyśleć tym bardziej, że okienko transerowe jest cały czas otwarte ;) Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 08 sty 2006, 22:40

Co za druga połowa :shock:
Co ta nasza biedna obrona wyprawiała :roll:
Ech dobrze ze magia Rui Costy nam pomogła bo mogło byc fatalnie.
Marchionni tym meczem załatwi sobie chyba super kontrakt :lol:
Bramka na 3-2 kopia sytuacji z meczu Viola - Milan ale tym razem Sheva strzela gola nie uznany (tym razem prawidłowo nieuznany) a tu z drugiej strony Marco dostał podanie od Dosseny i sam na sam z Dida ktorego pokonuje :evil:
4-2 Manuel okiwał obronce Parmy z prawej i wyłozył Shevie ktory pokonuje Matteo strzałem w krotki rog :D
Ale 3 bramka dla Parmy to az wstyd pisac i patrzec co nasza obrona zrobił :evil:
Kompletnie nie radził sobie dzisiaj Sergio był w dziecinny sposob ogrywany mozna było zauwazyc ze gdzies od 55 minuty Rino z Seedorfem zamienili sie miejscami ale nie zabardzo to pomogło :/
No i wkoncu te zmiany Ambro za Gile ? jeden napastnik :/ bardziej do zmiany nadawał sie Rino :roll: next Billy za Sergio miał wejsc Pippo :evil: jedyna dobra Rui Costa za Kake ktory był juz zmeczony (w koncu noc poslubna i te sprawy :smoke: ;) )

No nic na szczescie udało nam sie dowiesc do konca dobry wynik dobry bo wygralismy ale cisnienie skoczyło mam nadzieje ze to z powodu długiej przerwy nasi jeszcze nie sa gotowi na 100% mastepny mecz z Roma na Olimpico a po tym meczu mozna sie go obawiac.

Forza Milan
Ostatnio zmieniony 08 sty 2006, 22:44 przez Żniwiarze Umysłów-HUNTER-, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 08 sty 2006, 22:42

Ha, Parma była lepsza, a Milan wykorzystał prezenty, ot co ! :lol: Z taką grę Wy chcecie LM zdobyć? Tracąc 3 bramki z Parmą, która miała 'siąść pod własną bramką'...Zaza wczoraj ganił Chielliniego to co powie o swoich obrońcach? Marchionni robił co chciał. Dida...n/c niedługo powinniście sobie robić transparenty z napisem 'Abbiati wróć' :lol: Gdzie ta genialna obrona nie do przejścia? Transfery, transfery bo cienko to widzę.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”