Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: MGiggs » 22 kwie 2022, 20:27

Oczywiście ze uprościłem sezon Liverpoolu bo chciałem tylko pokazać że są sytuacje nad ktorymi ciezko zapanować.Rangick nie przyszedł tutaj jako długoletni trener tylko facet ktoy ma wystawić diagnoze bez poklepywania po pleckach. Zauważ też nasze braki kadrowe i fakt że Ronaldo został praktycznie 1 napastnikiem zdolnym do gry.Brak Varana,ciagle problemy Tomka,Shawa, ciagle problemy pogby. Potem na etihad wychodzimy z bruno jako falszywym a na Anfield z Maticem,Jonesem i mlodym Elanga. Serio myslisz ze Kloop,Pep by coś wyciesneli wiecej z tej kadry?

Rewolucja jest nieunikniona bo piłkarze pokazali że w wieszkosci sa za slabi.Spotkamy sie drogi Morrowie na koncu okienka transferowego i Ci przypomne ten wpis.

Na koniec to tylko napisz ze nie da sie grac wysokim presingiem bez okresu przygotowawczego.Wymienianie tutaj Rasha ktory ma problemy psychiczne , mlodego Elange czy potykajacego sie o wlasne nogi Freda potraktuje jako forme zartu :wink: .

Obstawiam wymiane srodka pola, kupno partnera dla varana i jakiegos skrzydowego,Az jestem ciekaw jak co z tego wyjdzie.

Wróć do „Anglia”