AS Roma (zbiorczy) - Strona 47

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Roma w lidze?

1-2
0
Brak głosów
3-4
1
20%
5-6
4
80%
7-8
0
Brak głosów
Poniżej 8
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 05 sty 2006, 23:49

bagg pisze:Sampdoria, Ascoli...od biedy mógłbym wrzucić Inter i Viole, ale sobie daruję
tak myslałem ze te dasz.
a ogladałes te mecze ?

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 05 sty 2006, 23:50

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Rolling Eyes Na ,a Tottiego jakos szanujecie Rolling Eyes

Co tu przyrównywac Tottiego do Cassano... Totti dla Romy to bóg jak del Piero dla Juve! On sie zapisze w historii Romy! Totti prowadził Rome do mistrzostwa... strzela kiedy inni zawodzą... dużo by tu pisac! Niestety sam Francesco niepoprowadzi druzyny do zwycięstw...
bagg pisze:No z takim Chievo np.

To jest to samo co porównywanie meczu Juve z Milanem czy Bayernem... poprostu kiedyś musieli przegrac...

bagg pisze:We Włoszech nie gra się jak w Hiszpanii, tutaj nie ma tyle swobody. A mimo tego Juve gra naprawdę ładną piłkę, a Ty żyjesz sterotypami z poprzedniego sezonu.

Czemu z poprzedniego sezonu... zobaczcie konfrontacje tego sezonu Juve z Milanem... oglądaliście pewnie ten mecz... niestety dla was Juve w tym meczu prawie nieistniało! Milan pokazał piękna gre... W Lidze Mistrzów podobnie... Juve jest lepszy w defensywie, a Milan w ofensywie... zreszta będzie rewanz w Turynie to się okaże! Pewnie, każdy idzie za swoim klubem i będzie go bronił... :roll:
Krzysztof Jarzyna pisze: Jakbyscie mu dali kontrakt i by strzelal bramki to byscie go na rekach nosili.

Tyle co on dostał propozycij kontraktu... nieumarł by z głodu jeśli by dostał to 3mln. na sezon , a nie 4mln... Tommasi gra za najniższy kontrakt przysługujacy na zawodowego piłkarza i się niepluje, nieodchodzi... On poprostu "chciał" odejśc i dopiął swego! :?
Ostatnio zmieniony 05 sty 2006, 23:56 przez PrOtEcToR, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 sty 2006, 23:54

Krzysztof Jarzyna pisze:pieniadze maja ze sprzedazy koszulek
Mają ,przeciez za darmo nie rozdaja.

Krzysztof Jarzyna pisze:Ronaldo w przerwach wyskakuje do McDriva...

W przerwach nie ,ale po meczu pewnie tak.

Krzysztof Jarzyna pisze:nam wystarcza nasze podworko
:roll: To jakim cudem sie tutaj znalazles :roll:

Krzysztof Jarzyna pisze:Jakbyscie mu dali kontrakt i by strzelal bramki to byscie go na rekach nosili.

hehe i to jak wysoko :lol: Wtedy by nie było widac jego charaktru. :wink:
Totti dla Romy to bóg jak del Piero dla Juve!
Raczej jak Di Canio dla Lazio :?
Ostatnio zmieniony 05 sty 2006, 23:57 przez Sawyer, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 05 sty 2006, 23:56

Ja osobiście nie wierze, że Cassano się zmieni.Poprostu on od małego się taki wychował, bez ojca, matka go rozpieszczała, żeby było mu jak najlepiej, w dodatku jest jedynakiem.To najgorsze z najgorszych.Powiem tak - może i teraz będzie spokojny, ale jak poczuje trochę luzu w Madrycie zaczną się jego fochy.On ma talent, jest zdolny do dobrej gry, ale liderem zespołu nigdy nie będzie , nie ma mentalności.A to jest właśnie problem włoski na turniejach - lider.Ma być Totti, ale albo się spala, albo pluje ( rozumiem go , bo Poulsen to . . . , ale na opaskę to nie przystoi ).Del Piero ? Za stary i to już nie ten Alex co kiedyś, teraz to tylko czasami błyśnie.Czy innych playmarkerów widać ? De Rossi ? Zbyt żółty jeszcze...ostatnia szansa Francesco na pokazanie klasy..

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 05 sty 2006, 23:59

Mają ,przeciez za darmo nie rozdaja.
Nie udawaj glupiego bo nie uwierze. Dobrze wiesz o co chodzi.
Ibrahimović/Zlatan18 pisze:W przerwach nie ,ale po meczu pewnie tak.
Dobra, to nie ma sensu. Wysiadam.
Ibrahimović/Zlatan18 pisze:o jakim cudem sie tutaj znalazles
:? z nudow...

EOT.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 06 sty 2006, 9:11

a ogladałes te mecze ?

Inter i Viola(kawałkami) tak, z Sampą tylko skrót.

PrOtEcToR pisze:To jest to samo co porównywanie meczu Juve z Milanem czy Bayernem

No to teraz trochę ubliżyłeś Bawarczykom i Milanistom, Chievo jest dobre, ale nie aż tak :lol:

PrOtEcToR pisze:zobaczcie konfrontacje tego sezonu Juve z

Interem(choć tam nie przeważaliśmy tak mocno), z Violą, z Romą, z Parmą, itd.

Uchi_ pisze:Ja osobiście nie wierze, że Cassano się zmieni.

Właściwie ja też nie, nie zmienił zachowania w Romie, znikome szanse na to, że go utemperują w Realu niestety. Ale nie wykluczam tego, że może grać dobrze, a jeśli tak będzie i Antek zacznie 'gwiazdować' to danie mu konttraktu wyższego od obecnego nie będzie dla Królewskich jakimś strasznym wyzywaniem.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 08 sty 2006, 15:54

No i po płowie ... nareszcie :lol: Treviso - Roma 0:1

Wynik jakiego sie mozna był spodziewac ,Roma faworytem była i pokazuje to w meczu.

Mecz nie stoi na wysokim poziomie :? Roma atakuje czesto ,ale wiekszosc pilek konczy sie na obroncach ,ze skutecznoscia dzis nie najlepiej u Romanistów. Dobrze na prawym skrzydle gra Perotta :) Zaliczył nawet asyste przy ładnej bramce Aquilaniego :twisted: (z linni pola karnego) Treviso wiekszosc akcji przeprowadza z kontrataku ,ale jest ich stosunkowo niewiele ,mieli bodajrze 1 dobra okazje do zdobycia bramki (strzal Filipiniego).

Po stracie bramki o mało pilkarze Treviso nie pobili bocznego za to ,ze odgwizdał rozny dla Romy ,ktorego nie było , rzeczywiscie powód :lol:

Roma wygra pewnie ten mecz ,ale licze na lepsza druga połowe.

No i sie skonczylo wynik: 1:0 dla Romy ,zwyciestwo jak najbardziej zasłuzone ,Cagliari troche zaczelo grac w drugiej polowie ,ale Doni ładnie bronił :wink: Ogolnie 2 polowa podobna do 1 ,zniw Romanisci zagrali nieskutecznie.

P.S Ciekawe z czego robia koszulki Romy ,ze sie tak rozciagaja :roll: :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 sty 2006, 11:02

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:obrze na prawym skrzydle gra Perotta Smile Zaliczył nawet asyste przy ładnej bramce Aquilaniego Twisted Evil (z linni pola karnego)

:shock: co Ty w radiu słuchałeś tego meczu :?: Przeciesz asysta Francesco - nawet była wojna że miał być aut a on wykonał wolnego tuż obok lini bocznej boiska. Choć powtórka pokazała że chyba Totti miał racja. I oczywiście sędzie boczny. Nie wyszła całym obwodem.

Perrotta zagrał świetnie szkoda że nie strzelił miał jedna okazje taka ala Totti sam wyszedł z drugiej lini i jak by hukną celnie to mamamija :P Chivu tez się wyróżniał - pewny punkt Romy.

Za tydzien klasyka na Stadio Olimpico :twisted: AS Roma - AC Milan i wystarczy. :smoke:

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 09 sty 2006, 13:19

Treviso-Roma

sorki ale tak gownianego meczu dawno nie widzialem...kopanina jakich malo...Roma dochodzila pod pole karne a potem...jakby zaczarowani tracili pilke...dobrze ze bramke w miare szybko zdobyli wiec nie musieli sie forsowac. Co do samych pilkarzy to nikt sie nie wyroznial, Totti jakos bez przblysku jedynie Chivu cos probowal stworzyc.

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 09 sty 2006, 15:20

No może zacznie się w końcu kończyć ten kryzys Romki !!!! Mam nadzieję że teraz jeszcze cos pograją z Milanem marzy mi się taki mecz jak Z Interem !!!!!!!!!!!!!! A Real cos czuje pójdzie na dno z taką Formą, widac że mają poważny kryzys nie pomogą im zawodnicy tylko inna polityka transwerowa !!!!! Juve z Palermo ledwo ledwo ale są 3 pkt

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 09 sty 2006, 17:00

No ostatni mecz Romy niebył idealny bo przewaga w drugiej połowie była gospodarzy, ale baaardzo ważne sa 3 pkt.! Teraz z Milanem... dla mnie nawet tak powiem dobry by był remis, ale jestem dobrej mysli :D Ataku praktycznie niemamy na obecna chwile :? Musi podołac sam Totti z ofensywnymi pomocnikami za nim...! W tej chwili nasi atakujący zdolni do gry to nastolatek Okaka ( wg. mnie mógł by dostawac więcej szans, te 10 ostatnie minut meczu) młodziutki Cerci i własnie Totti :? Obrońcy w meczu z Treviso tez strasznie się w drugiej części gubili, co mozna było zauwazyć!

Bezzwłocznie po sezonie Roma musi w końcu kupic jakiegos lepszego napastnik bo juz coraz gorzej z ta formacja w Romie!

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 09 sty 2006, 17:16

Nam by sie przydał taki drugi Batistuta Myślę o Tevezie Maxi Lopezie czy Vuciniciu... Wtedy Romka by ciągła w ataku i jeszcze zdrowy Montella( w Formie ) i może coś by z tego Było Jeszcze na pomoc dobrego Defensywnego do pary z De Rossim i Romak może o coś powalczyć

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 sty 2006, 17:20

<LILI> Romanista pisze:Tevezie

Macie w ogóle tyle pieniędzy :roll: ?

<LILI> Romanista pisze:Maxi Lopezie

Choć grzeje ławę w Barcie i nie wychodzi nawet na Puchar Króla to i tak dużo osób o nim myśli jako o super talencie :?

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 09 sty 2006, 18:51

<LILI> no zgadzam się z tobą... własnie taki klasyczny napadzior strzelający dużo goli jest nam potrzebny! Własnie jak to wymieniłes... ktos taki jak Bati! Tevez by był super ale kasy trza trochę wyjąść... Vucinić by był by właśnie takim napastnikiem tylko z nim to niewiadomo :? Może niewypalić!
Osobiście pomysł ze ściągnięciem do zaspołu Cruza z Interu któremu kończy się kontrakt mi niezabardzo sie podoba... ma juz swoje lata, i jakoś niejestem do niego przekonany :? Ale jeśli za darmoche to może być...
Podobno Mido chce wrócić do Rzymu, ale to raczej jakaś plotka bo tyle juz sie wypowiadał że niechce wracac do SERIE A że raczej w to niewierze! Jednak na ta chwile to by się napewno przydał...

bagg pisze:Choć grzeje ławę w Barcie i nie wychodzi nawet na Puchar Króla to i tak dużo osób o nim myśli jako o super talencie Confused

bagg wiesz... ja właśnie myslę że on ma wielki potencjał i w Barcelonie tym siedzeniem na ławie sie marnuje... Za czasów jego gry w River grał super, strzelał wiele bramek...
Za niego raczej Barca by niechciała kokosów, a jestem pewien że w nowym zespole jeśli by grał regularnie pokazał by jeszcze swoje umiejętności! Niewiem tylko czemu terner Rijkaard nie wpuszcza go na boisko... jednak tam maja nadmiar talentów i napastników!

Ja właśnie bym chciał by Roma poszukała jakiegos snajpera z Ameryki Południowej... niewiem nieznam się na tamtejszych ligach, ale zawodnicy tam grajacy maja nosa do strzelania bramek! Najlepiej Argentyńczyk... :D A tak serio to właśnie ktos taki jak Cavangechi, Tevez, M. Lopez czy Saviola (oczywiście to taki przykał bo ten to raczej nie na sprzedaz :D ) Roma w końcu powinna kupic kogos lepszego w ofensywie bo po sezonie kasa powinna być... w sumie nic niewydali na zakupy przed tym sezonem!

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 15 sty 2006, 14:10

dzisiaj hit na Olimpico... chcialem nawet zajac sie zapowiedzia ale za bardzo nie mam czasu... wiadomo licze na 3 pkt ciezki przeciwnik... ale latwo skory nie oddamy... dzis w Rzymie mozna spodziewac sie kazdego wyniku i wiem ze zaden mnie nie zdziwi!!!
:!: :!: :!: FORZA GIALLOROSSI :!: :!: :!:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”