Post Wyświetl pojedynczy post autor: weasel » 10 sty 2006, 23:36
weasel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 10 sty 2006, 23:38
weasel pisze:Constantin Galca
vieris
weasel
fieldy
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 11 sty 2006, 0:38
Tomachos pisze:Kuszczak??
vieris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 sty 2006, 0:41
przecież to jest Tomachos - najdziwniejsy spośród userów - on specjalnie tak napisałvieris pisze:Naprawde on ci przypomina KUSZCZAKA
Widziałeś wogóle go kiedyś???????
Dla mnie zero podobieństwa poza jasnymi włosami ale twarz całkiem inna
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 11 sty 2006, 0:49
Acha to sorry naprawde nie wiedziałemfieldy pisze:przecież to jest Tomachos - najdziwniejsy spośród userów - on specjalnie tak napisał
wszyscy wiedzą, ze to .... podpowiedź ?
vieris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 11 sty 2006, 0:53
Aż tak trudno w to uwierzyćvieris pisze:Naprawde on ci przypomina KUSZCZAKA
Podawał mi kiedys ręczniki, ale słabo mu to szło i go postawili miedzy słupkamivieris pisze:Widziałeś wogóle go kiedyś???????
A ty chyba Kuszczaka znasz twarzą w twarzvieris pisze:Dla mnie zero podobieństwa poza jasnymi włosami ale twarz całkiem inna
się mylisz dziabongu jedenvieris pisze:I o ile się nie myle ten na zdjęciu stoi w kostiumie reprezentacji NIemiec
Dostajesz minus 3 pkt w skali Tomachosafieldy pisze:przecież to jest Tomachos - najdziwniejsy spośród userów - on specjalnie tak napisał
Kuszczakfieldy pisze:wszyscy wiedzą, ze to ....
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 11 sty 2006, 1:04
Bardzo trudno chyba że byłeś na bani jak go widziałeśTomachos pisze:Aż tak trudno w to uwierzyć
Tomachos pisze:Podawał mi kiedys ręczniki, ale słabo mu to szło i go postawili miedzy słupkami
Tomachos pisze:A ty chyba Kuszczaka znasz twarzą w twarz kto był na górze i miał urodziny
Cokolwiek to znaczy w twoim slangu to możesz se tak mówić do swoich kolegów a nie do mnie ."Czy Ty To Rozumieć"Tomachos pisze:się mylisz dziabongu jeden
vieris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 11 sty 2006, 3:40
Muszę przyznac że trzeźwy nie jestem i nie byłemvsiuris pisze:Bardzo trudno chyba że byłeś na bani jak go widziałeś
By skopać Ci pupevsiuris pisze:I wtedy się obudziłeś !!
I co się napinaszvsiuris pisze:Nie znam ale widziałem go na tyle z bliska żeby móc go poznac
Groźbavsiuris pisze:Cokolwiek to znaczy w twoim slangu to możesz se tak mówić do swoich kolegów a nie do mnie
Ale akcjavsiuris pisze:."Czy Ty To Rozumieć"
ze zdjecia wiemvsiuris pisze:A ty skąd wiesz ze to nie jest reprezentacyjna koszulka reprezentacji Niemiec. Może West Bromwich Albion co?
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: weasel » 11 sty 2006, 14:09
weasel
PrOtEcToR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: weasel » 11 sty 2006, 21:53
weasel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 11 sty 2006, 22:43
adekk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio