Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 13 sty 2006, 10:15
Ultras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 13 sty 2006, 10:16
stan_mic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Madd » 21 sty 2006, 19:20
Madd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 22 sty 2006, 9:07
A ja dla odmniany mam nadzieję że nie przejdzie do Realu jak jego poprzednik. Raulowi przeszło to na sucho, bo jeszcze był bardzo młody i chyba nie grał za dużo w Athletico, a Torres to już jest ich gwiazda i myśle żeby mu bardzo ciężko sie żyło dalej w tym mieście. Proponuje dla niego Barce, to akurat dobre rozwiązanie dla niego, nie sądziszstan_mic pisze:PS Torres idź w ślady WIELKIEGO RAUL'A
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jones » 22 sty 2006, 12:14
krzychu212 pisze:bo jeszcze był bardzo młody i chyba nie grał za dużo w Athletico
I gdzie go ustawisz? Na dzień dzisiejszy jest o klase słabszy od Eto'o, a "skrzydła" mamy pozajmowane raczej. Ja tam w ogóle bym go w Barcie nie widzial, jest to świetny piłkarz, lecz wątpie aby dał sobie rade w Katalonii. Poza tym nie pasuje do taktyki zbytnio.krzychu212 pisze:Proponuje dla niego Barce,
Jones
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 22 sty 2006, 12:51
AtletiFAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 22 sty 2006, 14:26
AtletiFAN pisze: zagraliśmy
Tak patrze na twój nick, potem na twój sig i oczom nie wierzeAtletiFAN pisze:zremisowaliśmy
zagi82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 22 sty 2006, 14:32
zagi82 pisze:Ech bycie fanem Realu (Atletico) i sympatyzowanie z lokalnym rywalem wydaje mi się conajmniej dziwne
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 22 sty 2006, 14:33
Sorry błąd.Jones pisze:Ile raz trzeba powtarzać, Atletico Madryt i Athletic Bilbao, Torres gra w Madrycie
Napisałem że teraz ma wpąść do Barcy? Wiesz Henka odchodzi, Maxi jest niezadowolony, Santi też pewnie inaczej to sobie wobrażał, a więc niegdy za dużo dobrych graczy w składzie.Jones pisze:I gdzie go ustawisz? Na dzień dzisiejszy jest o klase słabszy od Eto'o, a "skrzydła" mamy pozajmowane raczej. Ja tam w ogóle bym go w Barcie nie widzial, jest to świetny piłkarz, lecz wątpie aby dał sobie rade w Katalonii. Poza tym nie pasuje do taktyki zbytnio.
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 22 sty 2006, 15:18
Solo Madrid es Corte!roza535 pisze:zagi82 pisze:Ech bycie fanem Realu (Atletico) i sympatyzowanie z lokalnym rywalem wydaje mi się conajmniej dziwne
Może po prostu AtletiFAN kibicuje całemu MadrytowiKażdy ma swój gust
AtletiFAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 22 sty 2006, 15:25
zagi82 pisze:Tak patrze na twój nick, potem na twój sig i oczom nie wierze Ech bycie fanem Realu (Atletico) i sympatyzowanie z lokalnym rywalem wydaje mi się conajmniej dziwne Proponuję jeszcze zainteresować się Barceloną..
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jones » 22 sty 2006, 15:40
Ronaldinho - Eto'o - Messi, ja tak sobie wyobrażam atak Barcy w przyszłym sezonie. Wątpie aby Torres przyszedł aby grzać ławe, bo jakos nie wydaje mi się aby to Messi miał usiąsc zamiast niego, zastopowało by to w pewnym sensie rozwój tego chlopaka. Napastnik po sezonie by sie przydał, ale raczej na ławe a nie gwiazda pokroju Henryego czy Torresa. Takie jest przynajmniej moje zdanie.krzychu212 pisze: Napisałem że teraz ma wpąść do Barcy? Wiesz Henka odchodzi, Maxi jest niezadowolony, Santi też pewnie inaczej to sobie wobrażał, a więc niegdy za dużo dobrych graczy w składzie.
Jones
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 22 sty 2006, 16:23
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 22 sty 2006, 16:24
zagi82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 23 sty 2006, 9:07
AtletiFAN
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio