Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 23

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
3
6%
Antoine Griezmann
7
13%
Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 13 sty 2006, 10:15

Szczerze mówiac myślałem że za Bianchiego Atletico bedzie toczyć walkę o najwyższe miejsca w Lidze a Atelitco nie gra za dobrze w tym sezonie.Zostało sciągnietych wielu dobrych piłkarzy a niestety Bainchi nic nie zrobił z tą drużyną.Ciekawe kto teraz zostanie trenerme Atlietico.Może Irueta? bo nie sądze żeby pozostał Pepe Murcia choć kto to wie

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 13 sty 2006, 10:16

Irureta to mógłby być właściwy człowiek na to stanowisko, ale Bianchi wydawał się jeszcze lepszy, a widzimy co z tego wyszło :zwała:

PS Torres idź w ślady WIELKIEGO RAUL'A :rydzyk: :pray:

Madd
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Madd » 21 sty 2006, 19:20

bardzo prawdopodobne że od nowego sezonu terenerem madryckiego Atletico będzie J. Aguirre...

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 22 sty 2006, 9:07

stan_mic pisze:PS Torres idź w ślady WIELKIEGO RAUL'A
A ja dla odmniany mam nadzieję że nie przejdzie do Realu jak jego poprzednik. Raulowi przeszło to na sucho, bo jeszcze był bardzo młody i chyba nie grał za dużo w Athletico, a Torres to już jest ich gwiazda i myśle żeby mu bardzo ciężko sie żyło dalej w tym mieście. Proponuje dla niego Barce, to akurat dobre rozwiązanie dla niego, nie sądzisz :P

Awatar użytkownika
Jones
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jones » 22 sty 2006, 12:14

krzychu212 pisze:bo jeszcze był bardzo młody i chyba nie grał za dużo w Athletico

Ile raz trzeba powtarzać, Atletico Madryt i Athletic Bilbao, Torres gra w Madrycie ;)

Torres z pewnościa nie przejdzie do Realu, to było by coś w stylu Figo z Barcelony do Realu, tego by mu kibice Atletico nie wybaczyli, a on jest silnie związany ze swoim klubem. Tak jak powiedzial poprzednik, Raulowi to przeszło bo był bardzo młody (ile on mial lat 14? 16?), w przypadku Torresa z pewnościa nie będzie to to samo.
krzychu212 pisze:Proponuje dla niego Barce,
I gdzie go ustawisz? Na dzień dzisiejszy jest o klase słabszy od Eto'o, a "skrzydła" mamy pozajmowane raczej. Ja tam w ogóle bym go w Barcie nie widzial, jest to świetny piłkarz, lecz wątpie aby dał sobie rade w Katalonii. Poza tym nie pasuje do taktyki zbytnio.

Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 22 sty 2006, 12:51

W końcu Atletico wygrało! Piękny mecz znów zagrał Ariel Ibagaza, ktory już chyba wywalczył sobie miejsce w podstawowej "11". Szkoda, że tak nie zagraliśmy w meczu środowym z Zaragozą kiedy to zremisowaliśmy z nimi 2-2, ale cóż teraz trzeba walczyć o Uefa, albo chociaż puchar Intertoto!

zagi82
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 22 sty 2006, 14:26

AtletiFAN pisze: zagraliśmy
AtletiFAN pisze:zremisowaliśmy
Tak patrze na twój nick, potem na twój sig i oczom nie wierze :roll: :roll: :roll: Ech bycie fanem Realu (Atletico) i sympatyzowanie z lokalnym rywalem wydaje mi się conajmniej dziwne :roll: Proponuję jeszcze zainteresować się Barceloną.. :?

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 22 sty 2006, 14:32

zagi82 pisze:Ech bycie fanem Realu (Atletico) i sympatyzowanie z lokalnym rywalem wydaje mi się conajmniej dziwne

Może po prostu AtletiFAN kibicuje całemu Madrytowi :?: Każdy ma swój gust :P

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 22 sty 2006, 14:33

Jones pisze:Ile raz trzeba powtarzać, Atletico Madryt i Athletic Bilbao, Torres gra w Madrycie
Sorry błąd.
Jones pisze:I gdzie go ustawisz? Na dzień dzisiejszy jest o klase słabszy od Eto'o, a "skrzydła" mamy pozajmowane raczej. Ja tam w ogóle bym go w Barcie nie widzial, jest to świetny piłkarz, lecz wątpie aby dał sobie rade w Katalonii. Poza tym nie pasuje do taktyki zbytnio.
Napisałem że teraz ma wpąść do Barcy? Wiesz Henka odchodzi, Maxi jest niezadowolony, Santi też pewnie inaczej to sobie wobrażał, a więc niegdy za dużo dobrych graczy w składzie.

Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 22 sty 2006, 15:18

roza535 pisze:
zagi82 pisze:Ech bycie fanem Realu (Atletico) i sympatyzowanie z lokalnym rywalem wydaje mi się conajmniej dziwne

Może po prostu AtletiFAN kibicuje całemu Madrytowi :?: Każdy ma swój gust :P
Solo Madrid es Corte!

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 22 sty 2006, 15:25

zagi82 pisze:Tak patrze na twój nick, potem na twój sig i oczom nie wierze Ech bycie fanem Realu (Atletico) i sympatyzowanie z lokalnym rywalem wydaje mi się conajmniej dziwne Proponuję jeszcze zainteresować się Barceloną..

Może namówimy Zaze żeby Interowi jeszcze kibicował :wink: :roll:
Dziwne to trochę, ale w końcu nie muszę wszystkiego rozumieć :?

Awatar użytkownika
Jones
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jones » 22 sty 2006, 15:40

krzychu212 pisze: Napisałem że teraz ma wpąść do Barcy? Wiesz Henka odchodzi, Maxi jest niezadowolony, Santi też pewnie inaczej to sobie wobrażał, a więc niegdy za dużo dobrych graczy w składzie.
Ronaldinho - Eto'o - Messi, ja tak sobie wyobrażam atak Barcy w przyszłym sezonie. Wątpie aby Torres przyszedł aby grzać ławe, bo jakos nie wydaje mi się aby to Messi miał usiąsc zamiast niego, zastopowało by to w pewnym sensie rozwój tego chlopaka. Napastnik po sezonie by sie przydał, ale raczej na ławe a nie gwiazda pokroju Henryego czy Torresa. Takie jest przynajmniej moje zdanie.

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 22 sty 2006, 16:23

AtletiFAN naprawdę dziwny kibic z Ciebie. Jesteś zdaje się jednym z redaktorów stronki Atletico a zarazem kibicujesz Realowi :? Nie jest to dla Ciebie trochę hmm.. nie do pogodzenia ? Kiedy na forum tamtej stronki wymieniałeś ulubione kluby jakoś nie wpisałeś Realu :pinokio: No ale nie dziwię Ci się - pewnie dla innych kibiców Atleti sympatia dla największego rywala nie jest taka normalna :roll: :shock: :twisted:

zagi82
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 22 sty 2006, 16:24

AtletiFAN

To teraz jeszcze pytanie do Ciebie. Ty jesteś jednym z redaktorów na polskiej stronie Atletico?? Bo jeśli tak to gratuluje... Mówisz i piszesz o miłości do Rojiblancos a w temacie o lokalnym rywalu piszesz m.in. :
No i super, chociaż myślałem o 5-0.

geniusz piłkarzy Realu pomógł odnieść zwycięstwo na Santiago Bernabeu

Nie widzę tu sensu, nie widzę tu logiki.Nie potrafię sobie wyobrazić człowieka, który kibicuje Wiśle i Cracovii, Romie i Lazio :lol: 8) etc. Czyżby z powodu braku wyników Atletico zmieniasz front..Bo innego sensownego wytłumaczenia tu nie widze..

Oczywiście jeśli nie jesteś tą samą osobą to przepraszam :oops: :wink:

:oops: :wink:

Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 23 sty 2006, 9:07

Tak jestem redaktorem na stronce Atleti. :)

Pierwszym klubem jakim kibicowałem to był Real Madryt, dopiero rok później spodobało mi się Atletico i tak już zostało, że kibicuje oby dwóm zespołom.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”