Krzysztof Jarzyna pisze:A to nie byl czasem ten co gral w Lens jeszcze za czasow urzedowania Baka i gry w LM
hmm no chyba ten sam Moreira - ale ja sądziłem że on gra z tyłu z napadem . Ale może Krzysztof masz racje. Sam juz nie wiem z ciekowość zaczaje sie na niego. I sie sprawdzi przy okazji.
Krzysztof Jarzyna pisze:Jakim oni tam skladem zagrali?(..)
Z Toulouse grali "podstawowym" w składzie z Pedro Pauletą, Rothenem, Dhorasso, Letizi, Rozehnal, Yepes czy Cisse. A skonczyło sie 1:0...
Dzis graja u siebie to będzie inaczej gwarantuje Ci to. PSG wygrało tylko dwa mecze na wyjeżdzie.
Wiesz Krzysiek może i masz racje że Lyon by przystał na wszystko oczywiśc temat cena [jak w przypadku Essiena] . Ale jak sam wiesz Diarra chyba najbardzie obiecujacy DM w europie. I pewnie nie jeden już pytał. Govou jest na liście życzen nie jednego wielkiego klubu. Znaleźli by sie "wielcy" na zakup Maloude czy Abidala. I pewnie każdy z tych klubów swoje by zapłacił ale jak sie zbudowała taka pake od zera to chyba ma sie jeszcze wieksze plany (a nie zarobek po kilku sezonach
Z drugiej strony Ligue 1 do kopalnia wiekich gracz. I Lyon nawet po stracie Crisa czy Maloude szybko by znalazł zastepce.