Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 37

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 14 sty 2006, 22:03

Niggaz pisze:Prawda jest taka, że Sevilla nie jest nawet średniakiem

??? O czym ty do mnie piszesz ??? No to czym jest ??? Outsiderem ???

Sevilla to świetna drużyna, która nawet po sprzedaży swoich największych gwiazd w poprzednim sezonie nadal prezentuje świetny poziom

Niggaz pisze:Przypisywanie komuś słów, których nie użył to kiepska taktyka
Przypisywanie mi że tak robię to też kiepska taktyka...To była aluzja do jego poprzednich słów...

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 14 sty 2006, 22:10

to świetna drużyna, która nawet po sprzedaży swoich największych gwiazd w poprzednim sezonie nadal prezentuje świetny poziom

Mi się wydaje że jesteś zabardzo zapatrzony w "swój" Real :shock: . Powoli wydaje mi się że każdy przeciwnik Królewskich to dla ciebie super extra zespoł.... A wcale tak nie jest... A tak wogóle to od średniaka do outsidera to jest duża różnica.. Sevilla poprostu jest słaba i nie ma co się okłamywać. Dobrych mają tylko trenerów w szkółce juniorskiej... Czemu nie możesz być akim fanem ja Toudinho... On przynajmniej potrafi powiedzieć że Real ma cięzkie dni [jak miał to był skłonny to napisać]. A ty jesteś poprostu ślepo zakochany w Realu..

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 14 sty 2006, 22:13

ZameR pisze:Mi się wydaje że jesteś zabardzo zapatrzony w "swój" Real

To przeczytaj sobie moje posty po meczu z Bilbao i jeszcze "pare" innych...
Ostatnio zmieniony 14 sty 2006, 22:15 przez stan_mic, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 sty 2006, 22:15

stan_mic pisze:??? O czym ty do mnie piszesz ??? No to czym jest ??? Outsiderem ???
Yeah!
Hala nadinterpretacja!
stan_mic pisze:Sevilla to świetna drużyna
:o
A Barcelona spada z ligi. Chodzenie do góry nogami to kolejny zły pomysł. Poza tym pobrudzisz sufit.

Ile tych gwiazd sprzedała Sevilla? Baptistę możesz pominąć. Interesuje mnie reszta. Na miejsce Baptisty sprowadzili Saviolę :roll:
BTW :arrow: Saviola :rotfl4:
Sevilla to bardzo przeciętna ekipa, która ma teraz rzeczywiście swoje lepsze chwile, ale nie jest to wydarzenie powtarzalne. Ich wysoka pozycja w lidze świadczy o słabości pozostałych ekip, które się w mniejszym lub większym stopniu wypaliły. Grają nieźle w obronie i to chyba tyle.

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 14 sty 2006, 22:30

Niggaz pisze:Ich wysoka pozycja w lidze świadczy o słabości pozostałych ekip, które się w mniejszym lub większym stopniu wypaliły. Grają nieźle w obronie i to chyba tyle.
:stop: To jest twoja opinia, ja śmię uważać inaczej i zapewniam Cię, że mam do tego prawo!!!

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 14 sty 2006, 22:37

Niggaz pisze:Grają nieźle w obronie i to chyba tyle.

Boki mają przednie, Daniel Alves (ponoć Barca ma prawo pierwokupu) oraz Adriano grają swietnie w ofensywie jak i w obronie, no i mają kolejną nadzieje Hiszpanskeij piłki...Juesus Navas zobaczymy co z niego wyrośnie...

Niggaz pisze:Sevilla to bardzo przeciętna ekipa
Ale potrafia zagrać bardzo dobrze, zeszly sezon mieli bardzo dobry grali z kazdym jak rowny z rownym (fakt Barca ich ukuła boleśnie chyba 4:0), coś z zeszlego sezonu zostało nadal graja skutecznie, malo traca...taka malutka Hispzanska kopalnia talentow, szkółke mają bardzo dobrą...

Jednak mam nadzieje że Ramos i Baptista zagraja przeciwko swojemu bylemyu klubowi bezkompleksowo, zwłaszcza ten drogi ktory nie mzoe sie odnaeźć...moze się zmobilizuje i pokaze się z dobrej strony, mam taka cicha nadzieje...przy obecnej dyspozycji Realu akzdy wynik mozliwy, jednak licze w zwyciestwo, debiut Fantantonio i dobra gre wpsomnainego Julio oraz Cicinho, ktoremu otworzyly sie drzwi do pierwszego skladu, moze ej wykorzystac raz na zawsze...

A tak apropo Betis dziś zagrał dobry mecz, i zdobył 3ptk, Atletico grywa coraz slabiej...mobilizacji im nei brakuje zwlaszcza na mecze z Blaugraną :wink: co mnie moze tylko cieszyć, natomiast bedzie okazja do przypisania transferu Joaquina do Blancos, zapewne brukowce beda o tym trąbić podczas dwumeczu...Mam nadzieje ze do latapogadaja sobie a potem beda mowic juz o Królewskim Joaquin'ie :wink:

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 15 sty 2006, 10:05

ozywiscie, bo Real juz wrocił do formy i za miesiac bedzie liderem oraz wygra 3 trofea. aaa yyy czy to prawda że Real w meczu z Bilbao strzelił 4 gole w tym że dwa były ze spalonego a Sergio strzelił bramke reką??? I sedzia nie podyktował ewidentego karnego dla Baskow przy 0-0 ??? panowie....

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 15 sty 2006, 10:19

welcome pisze:aaa yyy czy to prawda że Real w meczu z Bilbao strzelił 4 gole w tym że dwa były ze spalonego a Sergio strzelił bramke reką??? I sedzia nie podyktował ewidentego karnego dla Baskow przy 0-0 ??? panowie....

:rotfl2: dobry jesteś, Sergi stzrelil gola ręka jeśłi tak zapraszam do okulisty lub do przeczkolanki by nauczyla Cię części ciała...2spalone powiadasz? rozumiem znasz sie na tym jak nikt inny i niebioracy udziału w akcji Soldado (przy golu Robinho pierwszym) spalil nam całą akcje :stop: chodzi Ci tez pewnie o druga bamkeRobsona gdzie Beckhs poszedl jakbyze spalonego, nom coz troche kontrowersyjna sytuacja, ale w koncu sedziowie tez sa nasi jak i cała federacja...

A widzialeś ewidentny faul na Robinho :?:

Naczytał się wpisów na stronie Barcy i struga niewiem kogo...

Bez odbioru znafco welcome

Czas ejchac na ferie :wink:

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 15 sty 2006, 11:04

welcome pisze:ozywiscie, bo Real juz wrocił do formy i za miesiac bedzie liderem oraz wygra 3 trofea
Myslałem że Liga Mistrzów będzie troche dłużej trwała ale skoro tak napisałeś to tak będzie.Primera Division chyba też tak szybko sie nie skończy.Real będzie liderem oraz wygra 3 trofea?Zawsze myślałem że jest Champions League Copa del Rey i Liga a tutaj opórcz pozycji lidera 3 trofea zdobędziemy, takiego scenariusza to sie chyba mało kto spodziewa :lol:
welcome pisze: czy to prawda że Real w meczu z Bilbao strzelił 4 gole w tym że dwa były ze spalonego a Sergio strzelił bramke reką???
Prawda jest jak....... i każdy ma swoją :lol: Czytałem na stronie Barcy że 4 bramki były ze spalonego a nie dwie, dzwine że aż takie są rozbierzności :D Tak Sergio Ramos strzelił tak jak Maradona Ręką Boga

Visca welcome!

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 15 sty 2006, 11:21

widze straszne napiecie na linii hiszpansko-katalonskiej:)welcome skoro pytasz:
czy to prawda że Real w meczu z Bilbao strzelił 4 gole w tym że dwa były ze spalonego a Sergio strzelił bramke reką???
to chyba nie widziales meczu,ani skroto chociaz...a skoro nie widziales,to dobrym zwyczajem jest nie jątrzyć sprawy o której niewiele sie wie...

COGIDA BARCA!
a co to znaczy? :?:

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 15 sty 2006, 11:35

Delikatnie mówiac często używany zwrot przez fanatyczne grupy kibiców Realu Madryt.Nie ma sensu tłumaczyć to na język Polski bo nie można używac wulgaryzmów :wink:Odnośnie postu usera welcome naczytał sie chłopak komentów na stronie Barcyi myślał że to prawda.Niestety nie umie jeszcze oddzielić prawdy od kłamstw :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 sty 2006, 12:05

welcome pisze:ozywiscie, bo Real juz wrocił do formy i za miesiac bedzie liderem oraz wygra 3 trofea. aaa yyy czy to prawda że Real w meczu z Bilbao strzelił 4 gole w tym że dwa były ze spalonego a Sergio strzelił bramke reką??? I sedzia nie podyktował ewidentego karnego dla Baskow przy 0-0 ??? panowie....
:rotfl4:
Toudinho pisze:Naczytał się wpisów na stronie Barcy i struga niewiem kogo...
Ultras-Sur pisze:Czytałem na stronie Barcy że 4 bramki były ze spalonego a nie dwie, dzwine że aż takie są rozbierzności
Ultras-Sur pisze:naczytał sie chłopak komentów na stronie Barcyi myślał że to prawda
Dajcie link. Chętnie poczytam bo nie natknąłęm się na to jak do tej pory.
Ultras-Sur pisze:COGIDA BARCA!
Siempre contra la peste blanca!

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 15 sty 2006, 12:13

No no Niggaz ale nam dowaliłeś :D Wejdż na kazdą strone Barcelony i z pewnoscią w komentach znajdziesz coś o bramkach ze spalonego przeciez nie sądze aby welcome był w stanie coś takiego wymyślić :lol: choć moge się mylić.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 sty 2006, 12:21

Ultras-Sur pisze:Czytałem na stronie Barcy że 4 bramki były ze spalonego a nie dwie
Nalegam abyś podał stronkę albo chociaż pod jakim newsem. Strony Barcy czytam na bierząco i jakoś nie trafiłem na taką opinię (no chyba, że welcome gdzieś tam pisał, ale nie przypominam sobie).
Ultras-Sur pisze:Wejdż na kazdą strone Barcelony i z pewnoscią w komentach znajdziesz coś o bramkach ze spalonego
Najlepsza stronka o Barcy jest w stanie śmierci klinicznej i póki co trzeba się modlić i liczyć na cud więc ona odpada. Pozostają w zasadzie dwie z czego na żadnej nie mogę takiego komenta znaleść. Bądź tak dobry i pomóż mi.
Skoro rzekomo czytałeś taki koment (Toudinho też) to podziel się. Śmiało.

Jest jeszcze jedna opcja. Niczego takiego nie czytałeś i pieprzysz głupoty jak 80% bachorów z fioletowej stronki.

Głosujemy czy rozwiejesz wątpliwości linkiem?

Toudinho też możesz wziąść udział w tej grze. Zachęcam gorąco.

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 15 sty 2006, 12:51

Ultras-Sur pisze:Delikatnie mówiac często używany zwrot przez fanatyczne grupy kibiców Realu Madryt.
Aa... a znasz zwrot jakim fanatyczni kibice Blancos uzywaja w strosunku do kibiców Barcelony? "Los Polacos"...??

co do bramek z Athloetic, zadalem jedynie pytanie, a wy sie rzucacie jakby to byla rzeczywiście prawda i chcielibyscie ją jak najszybciej zatuszować... no cóż,.. prawda w oczy kole, a sędziowie pomagają Barcelonie... HM

a jeszce coś, zadałem to pytanie do osoby która ten mecz widziała, a nie zna przebiegu jedynie z "obiektywnego" opisu ze strony rm.com
zgaduje ze takich osob, ktore ten mecz widziały ... YYY NIE BYŁO...

moje domysly pochodzą od opisu meczu przez kogos kto ten mecz widział i kto, uwaga!!! JEST KIBICEM REALU... i dodam, nie ma INTERNETU

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”