(a na catering mnie nie stać)
To zdrowie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 sty 2022, 23:03
cloner

Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 sty 2022, 23:10
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 26 sty 2022, 9:47
to cos ewidentnie nie gra - albo posilki za male, albo jakis dziwny zestaw. Ja mam 5 zawsze i nigdy nie chodze glodny. A kiedys bylem chlopem co mial 126 kg. Tak jak wspominam, pomaga mi apka w tym aby kontrolowac kaloryke i dlatego nie chodze glodny i nie podjadam (a jestem na deficycie). Ponadto, ja tez pracuje w domu i przez to glownie odzywiam sie dobrze - mam czas na przygotowanie, kupuje swieze owoce i warzywa u lokalnego dostawcy, mam wszystko zaplanowane.
Ja mam podobne doswiadczenia jak Hannibal. Mialem miesiac catering i niektore posilki byly super, ciekawe, kolorowe, ale przez wieksza czesc czasu powtarzal sie ten sam sos, do tego zawsze jakies male smoothie czy ciastko. Zmierzam do tego, ze robiac w domu posilki, potrafie te sama kaloryke zrobic wieksza objetoscia.
gotowanie to tez fajne zajecie, mozna sie sporo nauczyc, troche zaryzykowac i zrobic cos nowego, smacznego
Enjo
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 04 lip 2022, 20:45
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 04 lip 2022, 20:49
Nebula RN
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 04 lip 2022, 20:56
DDK
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 04 lip 2022, 21:12
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 04 lip 2022, 21:14
Propaganda.sci pisze: ↑04 lip 2022, 20:45czołem. Obejrzałem właśnie game changers. No i pytanie do Was, bo wy się tutaj znacie. Jak ten film odbierać? Jako film naukowy czy propagandowy? nie ukrywam, że mam kilku kumpli którzy przeszli na wege i czują się dużo lepiej, nie mają problemów dermatologicznych jak wcześniej itd
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pszczola » 04 lip 2022, 21:19
Pszczola

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 04 lip 2022, 21:23
i dożywali 30 lat.Ojciecdyrektor pisze: ↑25 sty 2022, 20:04Przecież ludzie pierwotni tak żyli i do tego byli bardzo aktywni.
Delpiero14
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio