Złote Usta

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 15 sty 2006, 19:01

wilku23 pisze:Ale czy ja mówię,żeby grał w 1 składzie to jeśli jest najlepszy w lidze polskiej to niech siedzi w domu,a taki Rasiak niby napastnik ma jechać?Dla was chyba nie liczy się dobro reprezentacji,tylko utarczki klubowe.Lepiej wziąść Rasiaka polskiego grewna nigdy nie za wiele.Nie wiem co macie do Piechny,chłopak robi swoje i ładuje bramki każdemu w lidze.
wilku23 pisze:A masz jakiegoś zawodnika za granicą oprócz Franka i Żurawia,którzy się jakoś wybijają?To po co ta polska liga skoro nie mają być powoływani zawodnicy z ekstraklasy?Skoro Żurawski i Frankowski tak dobrze grają.Rasiak też gra za granicą i nic nie pokazuje,a znając Janasa to i tak go powoła,bo to jego pupilek.więc nie ma sensu takie dyskutowanie skoro wy skreślacie zawodników z ligii polskiej.To co ligowcy są gorsi?Żurawski jak był najlepszy w lidze polskiej grał w reprezentacji,skoro Piechna teraz jest najlepszy to czemu ma nie grać tylko taki Rasiak(pożal sie Boże)
wilku23 pisze:Piechna nic takiego nie robi.On chce grać TYLKO GRAĆ.a najważniejsze dla reprezentacji to,żeby w niej grali najlepsi,a w Polsce nie ma lepszego napastnika niż Piechna,nie ma co się oszukiwać.Żuraw gra w Szkocji,wiec Piechna teraz jest najlepszy na lige polską.Wiem,że się ze mna nie zgodzisz,bo jesteś za inna drużyna(znienawidzoną)ale w kwestii reprezentacji takie antypatie powinny się nie liczyć
wilku23 pisze:oprócz Rasiaka,bo z niego to już nie ma co.Fakt pupilek Janasa,ale nic nie strzelił w eliminacjach.Lepiej niech weźmie Frankowskiego i Piechne oni przynajmniej coś grają.I strzelają a to chyba najważniejsze.Chyba jako Polacy powinniśmy patrzeć na dobro naszej reprezentacji i kto w niej gra,a nie jaki zawodnik w jakim klubie gra.Polak to Polak.I ważne są wyniki reprezentacji i niech grają tam zawodnicy co zaslugują na to,a nie za to że się kogoś lubi a grzeje ławe w swoim klubie

Znajdz 10 szczegółów różniących cytaty. Zaiste, godny oponent-dyskutant dla clonera.

Wróć do „Gry Forumowe”