R jak Rasiak - Strona 47

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Czy Rasiak powinien grać w reprezentacji Polski?

Tak
54
42%
Nie
74
58%
Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 11 sty 2006, 21:27

Premo pisze: Każdy będzie lepszy od Rasiaka
Co on jeszcze robi, w takim dobrym klubie? Niech wróci do Baranów, może będzie lepiej grał.

Ja nie wiem co wy sie tak tego Rasiaka czepiacie... :? :shock: . Co on wam takiego zrobił..Wielu userów forum pilka.pl ma do niego jakieś zastrzeżenia...A to że jest drewno a to że jest slaby... :badziewie: Ja rozumiem że można nie lubić zawodnika, albo nie rozumieć jego słabej dyspozycji ale ludzie wszystko ma swoje granice :!:

ale ten transfer do kogutów jednak nie był udany...

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 11 sty 2006, 21:35

No może z tym każdym, to przesadziłem, ale jestem pewien, że każdy nowy napastnik Kogutów będzie od niego lepszy. Zobacz, jak on gra, może troche to zrozumiesz. Tak BTW. chodziło mi oczywiście o Derby County, żeby ktoś nie pomyślał, że grał z baranami lub innymi gadami.

Awatar użytkownika
Erwin
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Erwin » 12 sty 2006, 3:30

Jedno jest pewne Rasiak piłkarzem Europejskiego formatu nie jest i nigdy nie będzie, ale jest dużo lepszy niz myślą wszyscy ci którzy go krytykują! Każdy gracz jest inny, jedni grają efektownie drudzy efektywnie. Rasiak jak odzyska forme i bedzie czesciej grał napewno poprawi sie pod wzgledem wygranych pojedynków, dokladnych podań, goli (?). A jeżeli już krytykujesz Rasiaka to pomyśl ze jest od ciebie 1 000 razy lepszy :P i sam zrób coś w tym kierunku by wzmocnic polską kadre a nie narzekasz na Rasiaka 8)

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 12 sty 2006, 12:26

Ale masz filozofie. Jestem za młody, żeby grać w kadrze :P
Co moge zrobić, żeby wzmocnić polską kadrę? Nic, bo mnie nie przyjmą zresztą szczerze mówiąc nigdy nie chciałbym pracować z oszustami pokroju Listkiewicza itd. Może Ty mi powiesz, co zrobiłeś w kierunku, by wzmocnić polską kadrę?

Nie masz podstaw mówić, że Rasiak jest ode mnie 1 000 razy lepszy. Tak samo mogę tak powiedzieć o Tobie, że jest on od Ciebie 1 000 000 razy lepszy. Tylko co da takie głupie gadanie.

Jak tu nie narzekać na niego? Oglądałeś chociaż jego jeden mecz, ale nie w kadrze? Zobacz ile fantów Tottenhamu go wyzywa w Anglii chyba więcej, niż na polskim necie. Nie wiem, co w nim widzisz. Rasiak dostał swoją szansę i jej nie wykorzystał, a drugiej takiej nie dostanie. Niech wraca do Baranów lub polskiej ligi. Tam niech pokaże, na co go stać. Tottenham to za wysokie progi, jak dla niego. Mam nadzieję, że Janas nie zabierze go na mundial, bo po prostu na to nie zasługuje (odkryłem Amerykę :P). Jakby wrócił do Derby i zaczał lepiej grać, to na pewno zmieniłbym o nim zdanie.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 12 sty 2006, 23:32

GRZESIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN < OBYS NIE POLAMAL DREWIENEK >
A TAK NA POWAZNIE TO: ZEBYS ZNALAZL SOBIE KLUB W KTORYM MOGLBYS WYSTEPOWAC REGULARNIE CZYLI SZYBKIEGO POWROTU DO DERBY ZYCZE :!: :!:

Dzisaj nasz snajper ma 27urodziny :!:

PS. cloner co z toba czyzbys zapomnial o tym :?: gdzie zyczenia :?:

Awatar użytkownika
Erwin
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Erwin » 12 sty 2006, 23:42

Premo pisze:Ale masz filozofie. Jestem za młody, żeby grać w kadrze Razz
Co moge zrobić, żeby wzmocnić polską kadrę?

No i to jest powód by wygodnie w domu siedziec i go wyzywac on duzo zdrowia zostawil i poświęceń dochodząc do reprezentacji Polski a także Premer Ligue ty napewno nie byłbyś w stanie poświecic sie aż tak futbolowi...

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 13 sty 2006, 11:40

Jakbym go wyzywał, to bym dostał ostrzeżenia czy tam bana. Powiedz mi, gdzie napisałem na niego jakąś obelgę?
Każdy człowiek, co chce zostać piłkarzem musi się poświęcić w większym lub mniejszym stopniu futbolowi. Dobra zakończmy tę dyskusję, bo zbaczamy z tematu.
Ostatnio zmieniony 13 sty 2006, 11:49 przez Premo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 13 sty 2006, 11:45

No co wy :stop: !! Nieśmiejcie się z mojego "najulubiońszego" zawodnika :heft:

:rotfl2:

Zajebiście zabawny post. Boki zrywać. Wszystkie. // Niggaz

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 sty 2006, 11:49

stan_mic pisze:No co wy !! Nieśmiejcie się z mojego "najulubiońszego" zawodnika
no co ty - przestań nabijać - bo się rangi dorobisz :roll:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8647
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 sty 2006, 14:35

czeher pisze:cloner co z toba czyzbys zapomnial o tym
spokojnie, nie zapomnialem :lol:
cloner Sro 11.01.2006 15:40 pisze:Rasiak ma urodziny 12 stycznia

ehhh, ale sie porobilo z tymi fanami, i antyfanami :roll:

Pozdrawiam Serdecznie

wilku23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wilku23 » 15 sty 2006, 19:29

Ten zawodnik,to już niech się przerzuci na szachy,bo nic nie osiąga.Nie wiem co się z nim stało.niby jego atutem jest gra głową ale w meczu z Angolami w eliminacjach to wszysciutkie pojedynki główkowe przegrał i jego atutem jest gra głową? :D to gratuluje takiego atutu:)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 sty 2006, 19:33

wilku23 pisze:Ten zawodnik,to już niech się przerzuci na szachy,bo nic nie osiąga.Nie wiem co się z nim stało.niby jego atutem jest gra głową ale w meczu z Angolami w eliminacjach to wszysciutkie pojedynki główkowe przegrał i jego atutem jest gra głową? :D to gratuluje takiego atutu:)
niby atutem Korony jest gra zespolowa oraz Grzegorz Piechna, ale w meczu z Legia jakos nie bylo tego widac, i to ma byc atut :?:
to ja gratuluje takiego atutu :)

p.s. - FORZA GREG

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 17 sty 2006, 13:41

Gol i dwie asysty Rasiaka w rezerwach
Grzegorz Rasiak grał 60 minut w meczu rezerw Norwich - Tottenham (0-5). Polak w 28. minucie strzelił gola nożycami, asystował też przy trzecim i czwartym golu dla Tottenhamu.

Po podaniach Polaka dwukrotnie bramkarza Norwich pokonał Lee Barnard.
To jest jednak snajper - jednak klasowy napastnik - chyba juz przekonal janosika

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 sty 2006, 13:47

czeher pisze:To jest jednak snajper - jednak klasowy napastnik - chyba juz przekonal janosika
hehe, wiedzialem, ze ktos musi o tym napisac :lol:
wczoraj gdy zauwazylem w ofercie b&w mecz rezerw Spursow, od razu wiedzialem, ze pewnie Rasiak bedzie grac, i nastepnego dnia przeczytam, ze strzelil gola :lol:

jestem dobrej mysli [jak zawsze zreszta] :)
trzeba dac grac Grzegorzowi :)

Awatar użytkownika
mieszko_gniezno_2
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mieszko_gniezno_2 » 17 sty 2006, 13:49

W rezerwach :lol: Wiesz w której lidze graja rezerwy Totenchamu :?: Rasiak nie powinien grac w kadrze Janosika bo mamy juz dość klasowych snajperów :!: Smolarek,Żurawski,Frankowski,Piechna,Niedzielan,Saganowski -oni wszyscy są lepi od Rasiaka.Więc po co stawiac na zawodnika grajacego w rezerwach jak są do niego lepsi :?: Myśle że Rasiak jest zbyt przereklamowanym piłkarzem i kiedys to Janosik zauważy.Tylko byle by nie było za późno.
Ostatnio zmieniony 17 sty 2006, 13:54 przez mieszko_gniezno_2, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”