Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 62

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 gru 2005, 13:43

Zico_FCI pisze:San Marino - najsłabsza repra w Europie
gdyby ie Kukiełka i Kaczorowski - dziś byś tak nie mówił :lol:
Zico_FCI pisze:Niespodziewana troche ta druga grupa - Włosi, NIemcy, Hiszpania
w pierwszej musieli być obrońcy - Grecy - inaczej pewnie któraś z tych ekip była wyrzej - Brali pod uwagę Ostatanie ME i ranking UEFA przy podziale - tak wszyło. Niemcy sa kilka mijsc nad nami [ok 15-17] a i Włochy tez ostatnio spadły za pierwszą "10" [chyba]
Zico_FCI pisze:Nie powiedziałbym, że takie cieniasy.
dla nas sa - powoła się Kowalczyka i znow im 2 gole strzeli [tylko muszą być warunki jak z Ekwadorem :lol: ]

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 12 gru 2005, 9:53

Dziś miałem dziwny sen... tak samo jak podczas MŚ 2002 snił mi sie wynik meczy... co do mś 2002 takie o to one były...

POLSKA - KOREA PLD 2-0 (był taki sam tylko ze w 2 strone:P)
POLSKA - Portugalia 0-2
POLSKA USA 3:1 dla nas lub 1:3

natomiast dzis takie wyniki...

POLSKA - Ekwador 1-0
POLSKA - Kostaryka 1-1 (do 30 minuty) :P

pewnie itak sie nie sprawdzą ale kto wie kto wie...

Michalson
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michalson » 09 sty 2006, 22:38

:-) fajnie :P
Ja w ankiecie zagłosowałem że wyjdziemy z grupy i awansujemy do 1/8. Tam pewnie ze Szwecją zagramy, i niestety przegramy.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 09 sty 2006, 22:45

Michalson raczej z Anglią, chyba że Szwedzi z pierwszego wyjdą albo my zrobimy niespodzianke :P

Awatar użytkownika
Erwin
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Erwin » 13 sty 2006, 5:43

Ja bym wolał zagrac z Szwecją gdysz oni maja tendencje do odpadania tuż po wyjsciu z grupy np na mundialu 2002 z Senegalem przegrali po dogrywce 2:1 a na EURO 2004 po karnych z Holandią....Zresztą Anglicy maja mocniejszy zespół i nie mamy szans z nimi skutecznie powalczyc chociaż wsumie jak bedą wszyscy zdrowi ( min Szymkowiak ) mozemy powalczyc z jakim skutkiem niewiem :P

Awatar użytkownika
FiL
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FiL » 15 sty 2006, 21:10

Jak na moje to Polacy dojdą nawet do 1/4. Tylko muszę się postarać i zagrać na luzie. Nerwy nic im nie pomogą, a jakoś często wkradają się w szpony naszego zespołu. Nie mamy złej kadry, dowodem może być to, iż dostaliśmy się 2 razy z rzędu na mundial. Miejmy nadzieje, że dadzą rade nasi chłopcy! :)

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 15 sty 2006, 21:20

Ja chciałbym poruszyć bardzo ważny dla Reprezentacji tamat..A mianowicie "przyszłość". A konkretniej o zawodników którzy będą w niedalekiej przyszłości reprezentować nasz kraj... Yyy... te mistrzostwa świata jeszcze mogą być dobre dla polskiej piłki,ale kiepsko widze naszą reprezentację w następnym Mundialu w Afryce.... Otóż na następne mistrzostwa świata będzie nam się nawet trudno zakfalifikować.. Z dzisiejszej "dorosłej" reprezentcji do następnego mundialu grać bęą nieliczni:
:arrow: Boruc
:arrow: Mila
:arrow: Brożek [przyszłość repry]
Jeszcze widze Abbota...
Ewentualnie możemy coś jeszcze osiągnąć w najbliższych mistrzostwach Europy.. ME najprawdopodobniej będą ostatnią imprezą wielu z dzisiejszych kadrowiczów [niektórzy skończą reprezentacyjne kariery już po Niemieckim Mundialu].
a więcListek WON !!!!

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 16 sty 2006, 0:55

ZameR pisze: następnym Mundialu w Afryce....
RPA to nie cała Afryka,...bo tak to zrozumiałem

ZameR pisze:Jeszcze widze Abbota...

to chyba jesteś ślepy :rotfl2:

ZameR pisze:Z dzisiejszej "dorosłej" reprezentcji do następnego mundialu grać bęą nieliczn...Jeszcze widze Abbota...
A może nie. Jednak masz halucynacje, bo Abbott raczej nigdy niegrał w Reprezentacji (A) :zwała:

Awatar użytkownika
budziomir
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: budziomir » 16 sty 2006, 16:04

ZameR pisze:Ja chciałbym poruszyć bardzo ważny dla Reprezentacji tamat..A mianowicie "przyszłość". A konkretniej o zawodników którzy będą w niedalekiej przyszłości reprezentować nasz kraj... Yyy... te mistrzostwa świata jeszcze mogą być dobre dla polskiej piłki,ale kiepsko widze naszą reprezentację w następnym Mundialu w Afryce.... Otóż na następne mistrzostwa świata będzie nam się nawet trudno zakfalifikować.. Z dzisiejszej "dorosłej" reprezentcji do następnego mundialu grać bęą nieliczni:
:arrow: Brożek [przyszłość repry]
Jeszcze widze Abbota...
Ewentualnie możemy coś jeszcze osiągnąć w najbliższych mistrzostwach Europy.. ME najprawdopodobniej będą ostatnią imprezą wielu z dzisiejszych kadrowiczów [niektórzy skończą reprezentacyjne kariery już po Niemieckim Mundialu].
a więcListek WON !!!!
Nie zapominajmy o Kuszczaku, według mnie będziemy mieli za 3,4 lata dwóch bramkarzy na światowym poziomie. Kuszczak zresztą udowodnił co potrafi w z meczu z Wigan, a przed ten z MU. A Boruc, to jest tylko kwestia czasu, Artura już nie długo kupi jeden z najlepszych zespołów świata. :D

Po za tym nie minie kilka lat, gdy w pomocy będziemy mieli wielkiego piłkarza <no chyba, że zmarnują go polscy managerowie> chodzi tu o Kazimierczaka! Kto nie wierzy, że już dziś posiada wielkie umiejętności...niech zobaczy tą bramkę,odrazu zmieni zdanie!
P.Kazimierczak przepiękny wolej

Pozdro

Awatar użytkownika
Erwin
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Erwin » 17 sty 2006, 2:42

stan_mic pisze:Po za tym nie minie kilka lat, gdy w pomocy będziemy mieli wielkiego piłkarza <no chyba, że zmarnują go polscy managerowie> chodzi tu o Kazimierczaka! Kto nie wierzy, że już dziś posiada wielkie umiejętności...niech zobaczy tą bramkę,odrazu zmieni zdanie!

Strzał naprawde przepiekny... a co do samego Kaźmierczaka, jego dotychczasowe wystepy w Reprezentacji mnie nie przekonały, dużo lepiej sie prezentował tej jesieni w barwach Pogoni Szczecin.. widac ze kapitalnie czuje pilke jego podania szczególnie te długie są bardzo dokladne, zdązylismy sie takze przekonac o jego sile strzału. Jak słusznie podkreślił Budziomir możemy miec nie długo świetnego pomocnika pod warunkiem ze nie zmarnują go nasi menagerowie

Awatar użytkownika
mieszko_gniezno_2
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mieszko_gniezno_2 » 17 sty 2006, 13:52

Przyszłośc kadry to Ci zawodnicy ;)
:arrow: Baszczynski
:arrow: Smolarek
:arrow: Brozek
:arrow: Rasiak :wink: :lol: :?:

Awatar użytkownika
G. Rasiak.
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: G. Rasiak. » 19 sty 2006, 19:06

mieszko_gniezno_2 pisze:Przyszłośc kadry to Ci zawodnicy ;)
:arrow: Baszczynski
:arrow: Brozek
:arrow: Rasiak :wink: :lol: :?:

Dzieki za wiare, no ale zobaczymy mam nadzieje ze jeszcze pare lat pogram w reprezentacji. Ale narazie skupiam sie na Mundialu w Niemczech on jest rzecz jasna najważniejszy..

Pozdrawiam

FcB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FcB » 19 sty 2006, 19:14

G. Rasiak. pisze: Dzieki za wiare, no ale zobaczymy mam nadzieje ze jeszcze pare lat pogram w reprezentacji. Ale narazie skupiam sie na Mundialu w Niemczech on jest rzecz jasna najważniejszy..

Pozdrawiam
jezuuu co za marna prowokacja ...

a co do tematu to jako pilkarzy ktorzy kiedys przebija sie do podstawowego skladu rep polski typuje"
korzym
rzezniczak
chalas
gostomski

Awatar użytkownika
gregoreg18
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gregoreg18 » 20 sty 2006, 0:02

Wedlug mnie mozemy być spokojni o awans na mundial w afryce 2010.
Mamy wiele znakomitych talentów którzy sprawią że tamta kadra za te kilka lat bedzie moze nawet silniejsza od obecnej.
Bramkarze:
:arrow: Kuszczak
:arrow: Przyrowski
:arrow: Białkowski
Obrońcy
:arrow: Rzeżniczak
:arrow: Dariusz Dudka
:arrow: Wasilewski
:arrow: Kuś
:arrow: Fajut
:arrow: Stasiak
:arrow: Strąk
Pomocnicy
:arrow: Kazmierczak
:arrow: Błaszczykowski
:arrow: Gołoś
:arrow: Piotr Brożek
:arrow: Nowacki
:arrow: Michał Goliński
:arrow: Smolinski
:arrow: Szałachowski
:arrow: Rachwał
:arrow: Giza
:arrow: Filip Burkhardt
:arrow: Marcin Burkhardt
Napastnicy
:arrow: Paweł Brożek
:arrow: Sikora
:arrow: Ślusarski
:arrow: Zjawiński
:arrow: Klatt
:arrow: Abbott
:arrow: Jeleń

Oczywiscie wiekszosc z tych zawodnikow podczas mundialu w 2010 roku bedzie podchodzila pod 30 rok zycia ale na dzien dzisiejszy wedlug mnie bedzie mozna stworzyc z nich i jeszcze z innych ktorzy sie na pewno ujawnia nam wrzystkim naprawde niezla kadre.I oczywiscie jesli wrzyscy z nich w odpowiedni sposob beda kierowac swoim talentem by sie nie zmarnowali.Co wy na to??
prosze o komentarze.
Pozdro

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 sty 2006, 12:35

No to Polska ma dość ciekawą grupę na Eliminacje do ME:

-Polska
-Serbia i Czarnogóra
-Belgia
-Finlandia
-Azerbiejdżan
-Kazachstan
-Portugalia

Myślę że nasi chłopcy z tej grupy bez większych problemów wyjdą na drugim miejscu :wink: . O ile oczywiście będziemy utrzymywać obecną formę :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”