Dalo sie zauwazyc.ZameR pisze:To zdanie mi nie poszło.. Pisałem trzy wątki i zlało się w kupe..
Dobra nie mam humoru do napinki wiec sobie odpuszcze
Widac, ze tu krotko jestesZameR pisze:Krzysiu jesteś mistrzem gadki na tym forum
No. Pewnie tak. Skoro tak mowisz, to pewnie tak jest. Podejrzewam, ze masz racje. Na pewno sie nie mylisz. Jestem przekonany, ze to racja jest po Twojej stronie. Bezwzglednie.Niggaz pisze:To i tak ładniej brzmi niż gdybym napisał 'Realowskie' czy jak kto woli 'Barcelońskie'
Niggaz pisze:
Yhy.Niggaz pisze:Temat o Realu (albo Barcelonie) bez napinki jest jak karczma bez wódki.
Hala Barca
Co do Copa to ciekawy jestem tego meczu. Przede wszystkim czy forma Realu naprawde rosnie, czy to byly dwa dobre mecze ze slabym Bilbao i oslabiona Sevilla. Mam nadzieje, ze ta pierwsza opcja, no ale... Betis na swoim stadionie zawsze jest grozny, nawet jak gra bez formy. Jest to niewatpliwie trudny teren i IMHO bedzie to dosc dobry wyznacznik aktualnej dyspozycji Krolewskich. Oczywiscie to wszystko zalezne jest od zestawien, w jakich zagraja obie ekipy, bo zarowno jedni jak i drudzy moga wyjsc w nieco zmienionych skladach. Mam jednak nadzieje, ze Caro pusci w boj 11 z niedzieli (ewentualnie zamiast Bestii Soldado, albo... Antka
Hala Madrid!