tyle bele nie pisalbys takich glupot wiecejmieszko_gniezno_2 pisze:Tylko bele by nie było za późno.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 sty 2006, 13:53
tyle bele nie pisalbys takich glupot wiecejmieszko_gniezno_2 pisze:Tylko bele by nie było za późno.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 17 sty 2006, 14:27
Przereklamowany to jest Piechna. Widzałeś żeby ktoś Rasiakowi robił reklamęmieszko_gniezno_2 pisze:Myśle że Rasiak jest zbyt przereklamowanym piłkarzem
MARCINNN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 17 sty 2006, 15:16
Kilka?MARCINNN pisze: Przereklamowany to jest Piechna. Widzałeś żeby ktoś Rasiakowi robił reklamęNa każdym kroku jest krytykowany i wyśmiewany, a Piechna strzelił kilka bramek i na siłę robi się z niego bohatera
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 17 sty 2006, 18:11
Nie myśl, że mam coś do Piechny. Życze mu jak najlepiej i jestem pełen podziwu dla tego co zrobił - strzelić 16 bramek w pół sezonu nie jest na pewno łatwo, ale według mnie Piechna osiągną już szczyt swoich umiejętności i możliwości i reprezentacja to chyba za wysokie progi. Ale Rasiak gra przecież - mało bo mało ale gra - w 4 zespole najlepszej ligi świata, walczy o gre w pierwszym składzie z piłkarzami światowego formatu, a mimo to jest wyśmiewany i krytykowany.Lakier pisze: a Piechna co Ci zrobil, co robi nie tak?
MARCINNN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 sty 2006, 18:16
Rasiak natomiast szczyt swoich możliwości osiągnął w Derby po czym z tego szczytu spadł próbując wejść jeszcze wyżej.MARCINNN pisze:ale według mnie Piechna osiągną już szczyt swoich umiejętności i możliwości i reprezentacja to chyba za wysokie progi.
MARCINNN pisze:Ale Rasiak gra przecież - mało bo mało ale gra
Walczy o grę? No tak o każdym rezerwowym można powiedzieć. Tak naprawdę to my nie możemy wiedzieć czy i jak bardzo Grzesiu walczy. Słyszymy o nim tylko wtedy gdy zabłyśnie w rezerwach albo pojawi się jakaś zabawna anegdota. Nie zapowiada się, aby nagle słuch po nim zaginął. Z marketingowego punktu widzenia Rasiak jest naprawdę niezły.MARCINNN pisze:walczy o gre w pierwszym składzie z piłkarzami światowego formatu, a mimo to jest wyśmiewany i krytykowany.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: G. Rasiak. » 18 sty 2006, 3:31
MARCINNN pisze: Przereklamowany to jest Piechna. Widzałeś żeby ktoś Rasiakowi robił reklamę Question Na każdym kroku jest krytykowany i wyśmiewany, a Piechna strzelił kilka bramek i na siłę robi się z niego bohatera Rolling Eyes
G. Rasiak.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 18 sty 2006, 8:06
herdek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: G. Rasiak. » 18 sty 2006, 21:29
G. Rasiak.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 18 sty 2006, 21:37
Fajne macie polskie fonty w tej Anglii i ciekawe IP...G. Rasiak. pisze:Popieram!
ble ble ble
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: archie » 19 sty 2006, 11:48
archie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: G. Rasiak. » 19 sty 2006, 16:26
Ludzie co wy gadacie dla mnie to jest cienias największy na swiecie. Drewno, które tylko sie przewraca... On niczym nie zabłyszczał. Niewiem dlaczego Janas na niego liczy, nie strzelił zadnej bramki w eliminacjach MŚ. A w Totenhamie gra jak cienias dla mnie niezmiescił by sie w składzie 5 ligowego Orkana Sochaczew, który jest w moim mieście. Słynny Grzesiu Rasiak słynie tylko z tego że jest cieniasem jakich mało......
To jest moje zdanie na jego temat Twisted Evil
G. Rasiak.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: archie » 19 sty 2006, 16:50
G. Rasiak. pisze:Przykro mi że tak uważasz, widocznie nie widziales nigdy żadnego meczu z moim udziałem, a juz tymbardziej na żywo.
archie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 19 sty 2006, 16:56
archie pisze:G. Rasiak. pisze:Przykro mi że tak uważasz, widocznie nie widziales nigdy żadnego meczu z moim udziałem, a juz tymbardziej na żywo.
Ty naprawde jesteś G.Rasiak??
Rozumiem Cie ale te mecze, które oglądałem w twoim wykonaniu nie wygladały dobrze. Może widziałem tylko te złe. Ale w moim otoczeniu każdy uwazą tak jak ja. Wiem że sie starasz. Miałeś farta ze trafiłes do premiership. Każdy chce tam grać. Przepraszam że Cie obraziłem. Ale oczekuję od Ciebie więcej!!!
Pozdro
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 lut 2006, 16:08
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio