Ne obrażaj mnie*_For_zaza_Milan_* pisze:Manumef no prosze Cie ... Napisałeś to jak 12 letni fan footbalu którego kręca tylko dryblingi i nadal młodzięczą fantazja...
- w lato ma przyjść zawodnik, który na pozycji DM'a i ma pełnić pierwszoplanową rolę. W pojedynku z takim np. Diarrą, Gennaro nie miałby miejsca w składzie [ no chyba, żebyśmy grali innym ustawieniem],
- Gattuso ma już 29 lat, o ile się nie mylę, a United raczej odmładza skład, niż kupuje zawodników wiekowych
Tak, Rossi coraz lepiej sobie poczyna. Utwierdził mnie wczorajszym występem. Prawdziwemu fanatykowi United nie trzeba przedstawiać teego zawodnika, bo to moze nie 'wielki' człowiek, ale wielki talent.*_For_zaza_Milan_* pisze:a.
Bardzo imponuje mi waleczność i to ile serca wkłada w grę Gattuso, ale wolałbym, by został do końca swojej kariery w Mediolanie niż przechodził na Old Trafford i nie grał.W takim razie, jeśli miałbym na względzie to, iż nie mogę się spodziewać innego piłkarza, to niezastanawiałbym się i jak najszybciej podpisywałbym kontrakt z Gattuso. Bo on jest lepszy od O'Shea, Fletchera i Smitha razem wziętych. Naturalnie wolałbym już sprawdzonego Gennaro niż kolejnego DD.*_For_zaza_Milan_* pisze:A 28 letni Gattuso to wiekowy piłkarz na ta pozycje ?tak tak niech Ferguson znów sprowadzi jakiegoś młodego Djembe Djembe który bedzie sie bał noge włożyć w kocioł. Ale będzie uciakał jak bedziecie grali z Blackburn i Savage będzie chciał powalczyć
Chłopie źle myslisz. Młodym obiecujacy grac z bejeczna technika i dobrym przegladem pola to na miejsce Scholes'a by sie przydał - gożej jak sir Alex utworzy linie pomocy z: Giggs'a - Smitha - O' Shea - Ronaldo - to bedzie rozwiązanie...
Na to liczę. Chociaż z Chelsea to trudno powiedzieć, bo oni mają Makelele, Essiena i Maniche'a. A po co by im tam był jeszcze Diarra?*_For_zaza_Milan_* pisze:Diarra ? chyba najlepszy obecnie DM młodego wieku. Ale by zawitał na Old Trafford trzeba i sypnąc funtami i liczyc na to że cele Mourinho nie jest środek pomocy Essien Diarra Lampard...
*_For_zaza_Milan_* pisze:Gratuluje wygranejświetny mecz Rossiego
zaczynam go obserwować
Oby w lidze tez dostała szanse raz na jakiś czas.
We wczorajszym meczu z Burton strzelił dwie bramki. Asystował również dwukrotnie.
Ferguson był pod wrażeniem młodego Włocha oraz obrońcy Gerarda Pique.
Mecz z Burton pokazał, że remis z IV-ligowym zespołem był tylko wypadkiem przy pracy.