Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 19 sty 2006, 17:19

*_For_zaza_Milan_* pisze:Manumef no prosze Cie ... Napisałeś to jak 12 letni fan footbalu którego kręca tylko dryblingi i nadal młodzięczą fantazja...
Ne obrażaj mnie :P Przede wszystkim chodzi mi o to, że przyjście Gattuso byłoby nienajlepszym rozwiązaniem ze względu na:
- w lato ma przyjść zawodnik, który na pozycji DM'a i ma pełnić pierwszoplanową rolę. W pojedynku z takim np. Diarrą, Gennaro nie miałby miejsca w składzie [ no chyba, żebyśmy grali innym ustawieniem],
- Gattuso ma już 29 lat, o ile się nie mylę, a United raczej odmładza skład, niż kupuje zawodników wiekowych
*_For_zaza_Milan_* pisze:a.
Bardzo imponuje mi waleczność i to ile serca wkłada w grę Gattuso, ale wolałbym, by został do końca swojej kariery w Mediolanie niż przechodził na Old Trafford i nie grał.
*_For_zaza_Milan_* pisze:A 28 letni Gattuso to wiekowy piłkarz na ta pozycje ? :lol: tak tak niech Ferguson znów sprowadzi jakiegoś młodego Djembe Djembe który bedzie sie bał noge włożyć w kocioł. Ale będzie uciakał jak bedziecie grali z Blackburn i Savage będzie chciał powalczyć :wink: Chłopie źle myslisz. Młodym obiecujacy grac z bejeczna technika i dobrym przegladem pola to na miejsce Scholes'a by sie przydał - gożej jak sir Alex utworzy linie pomocy z: Giggs'a - Smitha - O' Shea - Ronaldo - to bedzie rozwiązanie...
W takim razie, jeśli miałbym na względzie to, iż nie mogę się spodziewać innego piłkarza, to niezastanawiałbym się i jak najszybciej podpisywałbym kontrakt z Gattuso. Bo on jest lepszy od O'Shea, Fletchera i Smitha razem wziętych. Naturalnie wolałbym już sprawdzonego Gennaro niż kolejnego DD.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Diarra ? chyba najlepszy obecnie DM młodego wieku. Ale by zawitał na Old Trafford trzeba i sypnąc funtami i liczyc na to że cele Mourinho nie jest środek pomocy Essien Diarra Lampard... :roll:
Na to liczę. Chociaż z Chelsea to trudno powiedzieć, bo oni mają Makelele, Essiena i Maniche'a. A po co by im tam był jeszcze Diarra? :?
*_For_zaza_Milan_* pisze:Gratuluje wygranej :!: świetny mecz Rossiego :) zaczynam go obserwować :wink: Oby w lidze tez dostała szanse raz na jakiś czas. :wink:
Tak, Rossi coraz lepiej sobie poczyna. Utwierdził mnie wczorajszym występem. Prawdziwemu fanatykowi United nie trzeba przedstawiać teego zawodnika, bo to moze nie 'wielki' człowiek, ale wielki talent.
We wczorajszym meczu z Burton strzelił dwie bramki. Asystował również dwukrotnie.
Ferguson był pod wrażeniem młodego Włocha oraz obrońcy Gerarda Pique.
Mecz z Burton pokazał, że remis z IV-ligowym zespołem był tylko wypadkiem przy pracy.

Wróć do „Anglia”