FMy

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post autor: Martin Pellegrino » 20 sty 2006, 19:54

kakarott pisze: Wszyscy co myślą że Realem gra się łatwo w FM'ie bo ma duży budżet transferowy to się grubo mylą ... bo wiadomo że od taktyki drużyny zależy jak gra drużyny
Tak.... tylko raz w eFeMie 2k6 grałem drużyną w wyższej półki. Była to Barca (:D :D). Powiem tyle. W Primera Division miałem tylko jeden remis (reszta wygrana :D) bez żadnego większego dłubania w taktyce (widać panowie z SIGames bardzo realistycznie odwzorowali ligę hiszpańską, Barca i... długo, długo nic :D :D). Inaczej było w LM. Nie wiecie ile trzeba włożyć wysiłku żeby zmusić Barcelonę do obrony. W drugim sezonie już było lepiej. Średnio bramka tracona na 4 mecze, ale to i tak dla mnie za dużo. Proszę was nie mówcie, że dużymi klubami gra się trudno. Przynajmniej nie w Hiszpanii.
j1mmy pisze: Taaa napewno tylko powiedz mi jakim cudem Smile
za samego ben arfe trzeba 10 baniek wylozyc
za pisculichiego chyba 5
to juz daje 15 baniek za 2 zawodnikow liczac ze jeden sezon grasz w 2 lidze ciekawe

Niektórzy lubią sobie MCM włączyć :lol:
Po drugie przy odrobinie szczęścia można zrobić parę fajnych transferów za niewielkie pieniądze (de Jong, Kompany, Gouvou i Iraola za 10 baniek + jakieś tam niewielkie raty)

Wróć do „Hyde Park”