Toudinho pisze:Serwis realmadrid.com podał listę 10 najładniejszych goli Realu Madryt w historii o to one:
Jeśli ktoś sobie życzy to podaje link gdzie owe bramki można zobaczyć: click
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 20 sty 2006, 0:10
Toudinho pisze:Serwis realmadrid.com podał listę 10 najładniejszych goli Realu Madryt w historii o to one:
RadoGol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 20 sty 2006, 15:28
AtletiFAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 sty 2006, 15:45
No bez przesady.AtletiFAN pisze:Jednak jestem optymistą i mój typ to pogrom Kadyksu 3:0 po dwóch trafieniach Cassano i jednym Julio Baptisty.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 20 sty 2006, 15:53
Ewnetualnie Antek, ale z tym Baptistą to przesadziłeśAtletiFAN pisze:Jednak jestem optymistą i mój typ to pogrom Kadyksu 3:0 po dwóch trafieniach Cassano i jednym Julio Baptisty
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 20 sty 2006, 19:33
krzychu212 pisze:Ewnetualnie Antek, ale z tym Baptistą to przesadziłeś
krzychu212 pisze:A co do Cassano to ten jego pierwszy gol to taki troche fart jeśli tak można nazwać fatlny błąd bramkarza,
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 20 sty 2006, 20:19
Toudinho pisze:Gdybyś wiedzial to Julio w tym meczu strzelil bramke, moim zdaniem porawidlowo , lecz sedzia dopatrzył sie faulu, niby Doublas czy jak mu tam byl faulowony wyskoczyl i dobil sie od stojacego Baptisty...zreszta sie nie dziwie.
Wiesz fart fartem , ale liczy sie to że stał w odpowiednim miejscu , pozatym z jakim spokojem zdobył tego gola.. co prawda jest profesjonalistą , ale nie jeden w debiucie ma miękkie nogi . Pozatym to był jego pierwszy kontakt z piłka . Nie ma jednak co sie rozpływać nad fenomenem Fantantonio - jeszcze nie czas..krzychu212 pisze: A co do Cassano to ten jego pierwszy gol to taki troche fart jeśli tak można nazwać fatlny błąd bramkarza,
unojedrzej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 20 sty 2006, 20:28
unojedrzej pisze:A ja sie z tym nie zgodze , uważam że ten gol był nieprzepisowy -niestety w pierwszej fazie zamieszania Bestia fauluje golkipera gospodarzy
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 20 sty 2006, 21:27
krzychu212 pisze:ale z tym Baptistą to przesadziłeś On i bramka to chyba by sie koniec świata zbliżał. To tak jakbym powiedział, że Oleguer coś strzeli w następnym meczu. Niestety trzeba przyznać że Julio zupełnie stracił formę w tym sezonie i najprawdopodobniej miejsce w składzie "kanarkowych" na MŚ w Niemczech.
Jak dla mnie sedzia mogl spokojnie uznac tą bramke Bestia nie faulowala Doblasa to bramkarz Betisu sie pomylił podczas wyskoku za piłka.unojedrzej pisze:A ja sie z tym nie zgodze , uważam że ten gol był nieprzepisowy -niestety
Owszem nie ma co rozpływac sie ale trzeba oddac Antonio iz boiskowym cfaniactwem w tym meczu mi zaimponowal chociazby w sytuacji gdzie popchnał obrońce reką sprytnie tak zeby sedzia nie widzial (co i nie przeszło na sucho) faul co prawda ale odrobine teatrzyku Cassano ma w krwi najwidoczniejunojedrzej pisze:Nie ma jednak co sie rozpływać nad fenomenem Fantantonio - jeszcze nie czas..
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 20 sty 2006, 21:43
vakabayashi pisze:Owszem nie ma co rozpływac sie ale trzeba oddac Antonio iz boiskowym cfaniactwem w tym meczu mi zaimponowal chociazby w sytuacji gdzie popchnał obrońce reką sprytnie tak zeby sedzia nie widzial (co i nie przeszło na sucho) faul co prawda ale odrobine teatrzyku Cassano ma w krwi najwidoczniej
vakabayashi pisze:Ciekaw jestem czy podzieli los chociazby Samuela i podziekuje sie mu w Madrycie po pierwszym sezonie.
I otoż to...vakabayashi pisze:Jak dla mnie sedzia mogl spokojnie uznac tą bramke Bestia nie faulowala Doblasa to bramkarz Betisu sie pomylił podczas wyskoku za piłka.
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 20 sty 2006, 22:10
Trzeba w końcu wierzyć, że Bestia wróci do swojej dawnej strzeleckiej formy, ale w barwach królewskich. Jeśli tak się nie stanie może się po sezonie pożegnać z klubem.Niggaz pisze:No bez przesady.
AtletiFAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 20 sty 2006, 23:17
AtletiFAN pisze:masę
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 20 sty 2006, 23:27
Youth Mesiash

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 21 sty 2006, 1:28
Toudinho pisze:Mam nadzieje ze Javier zostanie sprzedany lub uzyty jak karta przetargowa za np Raula Garcie
No ale Javier raczej stoji w miejscu a nie rozwija sie widac ze owszem utalentowany ale nie na poziome Raul`a czy chociazby Torresa.Toudinho pisze: u ans przyrosnie mu dupa do lawki a tam moze i by powalczył o pierwszy sklad...szkoda mi go jest dosc poniewierany przez włodarzy Blancos
Zgadzam sie francuska liga to tez dobre miejsce do rozwijania sieZameR pisze:będzie mógł "awansować" do jeszcze lepszej ligi, dajmy na to Francuskiej
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 sty 2006, 1:31
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: don_wittorio » 21 sty 2006, 14:49
don_wittorio
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio